barrcode Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 jbo vas taj vaš ješić, strašno je u Mitrovici. au, kakav damage control....
Shaq Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 jesic dobar meni je,nasuprot mnogima ovde, vise delovalo da je danica namirisala (procitala na njegovom twitteru) tu politicku dimenziju oko sukoba u komunikaciji pokrajina-lokalna vlast (ds vs sns) u shidu, i htela da naglasi to, on je bio shkrt u objashnjavanju i osudjivanju, chak je rekao da ne bi sad o tome. to je moj utisak a poprilicno sam alergicna na DS generalno, ne pamtim kad sam glasala za njih eto vidis da ono sinoc nije bilo politicarenje, prosto sada nije trenutak za to i svaki apel se mora shvatiti krajnje ozbiljno ;)
Aće Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 jbo vas taj vaš ješić, strašno je u Mitrovici. au, kakav damage control.... clan junajted forsa?
Skyhighatrist Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Radioamateri potvrdili da se otvorio nasip u Zabrezju, Sava rusi sve pred sobom
Aće Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) evo kako radikali odmah intervenisu telefraf u 5 do 5 pusta ovu vest. pogledajte datum vesti, a onda u tekstu ko je bio na probi ograda. http://www.telegraf.rs/vesti/1077984-novi-sad-vec-koristi-mobilne-zidove-kao-zastitu izgleda da je neko hteo da se pomisli kako je proba obavljena danas? Edited May 19, 2014 by Aće
mraki Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 jel prava fotka il fotosop? evo i iz drugog ugla https://pbs.twimg.com/media/BoAt5MxCQAAwOTm.jpg:large
EmptyClip Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 clan junajted forsa? Какве то везе има са било чиме? Дошо дечкоња да ради. Него, те његове реакције су сасвим нормалне. Сад што он није свестан да је рецимо у Шапцу било и горе није његова кривица. Нама је лако да просудимо кад смо све то видели преко нета.
bergasa19 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 i osamdeset puta je spomenuo šid,u redu je shvatili smo. A da ponovo pogledaš, ali pažljivo.
Aće Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Какве то везе има са било чиме? Дошо дечкоња да ради. Него, те његове реакције су сасвим нормалне. Сад што он није свестан да је рецимо у Шапцу било и горе није његова кривица. Нама је лако да просудимо кад смо све то видели преко нета. prvo, citira se kurir, drugo eto ti live prenos radikalskog manipulisanja medijima, u postu koji sam malopre okacio.
Lrd Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Какве то везе има са било чиме? Дошо дечкоња да ради. Него, те његове реакције су сасвим нормалне. Сад што он није свестан да је рецимо у Шапцу било и горе није његова кривица. Нама је лако да просудимо кад смо све то видели преко нета. Kurir nije pouzdan medij ni za šta, kamoli za "svedočenja građana".
luba Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 u obrenovcu ima jos ljudi koji nece da idu. ubijte me, ali to ne mogu da shvatim. spasioci su carevi.
Frau Gabrijela Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 prava realno- što ga prizivaju? kome on, uopšte, treba? jesic dobar meni je,nasuprot mnogima ovde, vise delovalo da je danica namirisala (procitala na njegovom twitteru) tu politicku dimenziju oko sukoba u komunikaciji pokrajina-lokalna vlast (ds vs sns) u shidu, i htela da naglasi to, on je bio shkrt u objashnjavanju i osudjivanju, chak je rekao da ne bi sad o tome. to je moj utisak a poprilicno sam alergicna na DS generalno, ne pamtim kad sam glasala za njih gledala sam prvih desetak minuta i stekla isti utisak (a delim i ovaj za demokrate). nije hteo da uvlači političku dimenziju, insistirao je na podacima, predviđanjima i saradnji sa ljudima iz nadležnih službi. nisam čula taj deo kad je ipak poklekao. ne znam da li je bilo igde pomena, poprilično su stradala naselja uz zvorničko jezero, pre svih velika reka. nisu ih ugrozili drina/jezero, već nabujali potoci i rečice koji se stmoglavljuju sa okolnih brda. uništeni su mostovi preko tih nekada rečica, a sada bujica, školsko igralište, putevi. mesto gde se jedna od reka uliva u jezero pomereno je bar 200 metara, tj. reka teče mimo korita. jednom rečju- mesto je potpuno promenilo opis. par dana nisu imali nikakvu komunikaciju, nije radila fiksna telefonija, niti je bilo signala mobilne. sada ne znam da li se nešto preduzima i da li njima neko pruža pomoć. danas sam pričala sa par ljudi iz krupnja koji su se domogli loznice. oni su dobo, ali ono šta su preživeli i videli proteklih dana je jezivo.
EmptyClip Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Значи исфабрикована је прича о тим дешавањима у Митровици, главни јунак је Форс а режисер радикали. Јел то теорија?
Filipenko Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Jebote, šta će sada biti sa termoelektranama? Ako je Sava totalno probila nasip, ne smem da zamislim šta se tamo dešava... I da li su ovi iz Kurira normalni? "Diković: Pozivam građane u poslednju borbu za Šabac", naslov ko major Gavrilović, brate mili...
harper lee Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 u obrenovcu ima jos ljudi koji nece da idu. ubijte me, ali to ne mogu da shvatim. spasioci su carevi. To je ocaj, vidjao sam brdo takvih stvari u ratu. Ima ljudi kojima je zivot to sto su stekli i ako im to nestane smatraju da im nema ni zivota. Naravno, ima i buzdovana koji uvek "znaju najbolje" ali su oni u debeloj manjini.
Recommended Posts