sekretar Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 izvinjavam se sto gnjavim, sjecka mi strim, ako moze neko samo na kraju da napise i sta kenja oko sida, hvala Lik koji vodi Sid, nije prihvatao predloge kriznog staba, onda je dosla slina i od onda je poceo da bude kooperativan ukratko to je to
Aće Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 i osamdeset puta je spomenuo šid,u redu je shvatili smo. i mitrovicu vode radikali, cisto da znas.
EmptyClip Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) :0.6: едип: е да, ко је Слина? Edited May 19, 2014 by EmptyClip
Gricko Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ovi ladno hoce da predstave da su ljudi poumirali tek tako, a ne od poplava, i da tako umanje odgovornost. Nikad ovde nece uci u upotrebu rec odgovornost. "Вучић је страним и домаћим новинарима у Обреновцу где су данас били и поједини амбасадори како би се упознали са размерама поплава рекао да ће обдукција показати да ли и колико од тог броја жртава су утопљеници а колико преминули из других разлога."
Budja Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 U citiranoj izjavi iz Blica Vucic je rekao i ovo: On je rekao da će biti još žrtava ali da imajući u vidu razmere koja je bila 10 puta veća nego kod drugih ima nadu da to neće biti kataklizmičan broj žrtava.
KnightLore Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) To znači da kupuje vreme kako bi ublažio napade na njega i vladu. Edited May 19, 2014 by KnightLore
EmptyClip Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Има ли вести из Шапца? Наређена као евакуација и од тад ништа. Где су нам Колтрејн и Фић?
freakns Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 eto, neka ide vojvodina sto dalje od nas. karaj me milerame! Sent from Bender's iPad using Tapatalk kada se ocepimo, hocu smeti i dalje da navijam za Partizan?
InvisibleLight Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) jesic dobar meni je,nasuprot mnogima ovde, vise delovalo da je danica namirisala (procitala na njegovom twitteru) tu politicku dimenziju oko sukoba u komunikaciji pokrajina-lokalna vlast (ds vs sns) u shidu, i htela da naglasi to, on je bio shkrt u objashnjavanju i osudjivanju, chak je rekao da ne bi sad o tome. to je moj utisak a poprilicno sam alergicna na DS generalno, ne pamtim kad sam glasala za njih Edited May 19, 2014 by InvisibleLight
Fins fleet Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Jesic je pokusavao da zavrsi pricu non-stop, ali mu Danica nije dala. Vise puta je rekao kako nece da prica danas. Na kraju je "poklekao" i rekao kako bi trebalo da bude krivicne odgovornosti i kako je sve moglo da bude zavrseno samo sa vodoprivredom i njenom mehanizacijom uz pomoc lokalnog stanovnistva, ali su zbog odbijanja saradnje morali da dovlace ljude koji su inace potrebniji na drugim mestima (spomenuo je zandarmeriju). Bio je odlican, konkretan. Zna sve podatke napamet, vidi se da je radio svoj posao. Nesto najbolje sto sam cuo otkad je pocelo ovo sranje. Kapa dole. edit: Inace, sad citam kako je jedan od problema oko Sapca taj sto niko nije mislio na stoku. Jesic je spomenuo barem 10 puta u tih 20 minuta. Edited May 19, 2014 by Fins fleet
InvisibleLight Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 ajd sad samo uporedite bilo koji nastup vuchica i jeshica +1 za oCepljenje dosta je ace, pravi shtab!
morgana Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 kada se ocepimo, hocu smeti i dalje da navijam za Partizan? mozes komotno, ja navijam za zvezdu pa vidi kolka sam porasla
Recommended Posts