Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted (edited)

ljudi morate još nešto da uzmete u razmatranje - vrše se i preventivne evakuacije, naročito posle Obrenovca. Niko više nije lud da se zajebava.

nego, di je rodja, posle filipenkovog fijaska sa zastarelim infomracijama, samo mi je on ostao pouzdan :unsure:

Edited by steins
Posted

kako je moguce da nisu uspeli da za sve ovo vreme evakuisu kompletno stanovnistvo iz obrenovca?

Posted

evo sta je bio rekao vucic u onom javljanju..

"U Obrenovcu je pronađeno 13 žrtava. Jedino mogu da kažem da me je sramota od ljudi koji se bave izmišljotinama i žele svojoj državi loše", kazao je premijer.

Precizirao je da je stiglo 635 prijava, da se otišlo na 451 adresu da se te informacije provjere i da su sve bile lažne.

Posted

ovo je stvarno neozbiljno, jel moguce da su toliko ....

Posted (edited)

jbmti nigde na netu ne može da se pronadje pismeno mišljenje hidrologa i meteorologa. Svi nešto kenjaju.....:isuse:

Edited by steins
Posted

jbmti, Čeda stvarno bio u Obrenovcu i izvlačio ljude....:O

javno obećavam da neću nikad više ni redak napisati protiv njega!

Posted

uklanjanje radio amatera:

Posted

kretenski je 100%, al meni sad dodje vucica za grkljan da uvatim i ako to nema neke veze sa zdravim mozgom...

kretenski je 100%, al meni sad dodje vucica za grkljan da uvatim i ako to nema neke veze sa zdravim mozgom...

Vidi ne shvatam zašto? čovek je prvog dana apelovao da se postupi po nalogu spasioca, ako se ne postupi, onda u cilju zaštite života dotičnog/ih će se izbaviti silom.

Posted

1848076271537a1912e5201024745491_640x441

Ово је толико царски да ја немам речи. Требало еј све да их дампују негде у дубоко, са све новинарима.

Posted
Ministar policije Nebojša Stefanović kaže za B92 da je u Obrenovcu potvrđeno 13 žrtava, od kojih se 6 ljudi utopilo u poplavama, a 7 je umrlo prirodnom smrću.

sta im sad ovo znaci? :isuse:

Posted (edited)

Jesic upravo na RTV1

Edited by Далибор
Posted

verovatno neki hronicni bolesnici koji su umrli prethodnih dana ali nije bilo moguce da se smrt prijavi i da se telo odnese u mrtvacnicu usled ove kataklizme.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted (edited)

znaci u obrenovcu je umro samo ko je htjeo -_-

neka je to i tacno, ali sad vec zvuci kao navlacenje, a ne smiju da idu u tom pravcu

Edited by morgana
Posted

Jesic upravo na RTV1

prenosi pomalo.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk