May 19, 201410 yr http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/464710/Obilne-padavine-i-porast-vodostaja na tu vest i jedan komentar ali vise nego vredan.. znaci tamo neki laik je mogao to da predvidi, a nisu mogli ovi strucnjaci koji se time bave i koji su sada satro iznenadjeni... svaki komentar je suvisan ODGOVORNOST za izgubljene zivote i ostalo
May 19, 201410 yr vučić naredio hitnu evakuaciju obrenovca pošto se očekuje talas iz pravca zabrežja. :o Гледао у прогнозу или календар?
May 19, 201410 yr dobro bre dokel ovi nadolazeći talasi jebemimmaterdaimjebem više???? ovo nije retoričko pitanje Edited May 19, 201410 yr by steins
May 19, 201410 yr U Doboju horor film. 95% grada i 100% privrede potopljeno. O broju mrtvih se cuti. Lokalne i republicke vlasti ni u tragovima. Svi rade na svoju ruku. Za plakati kako su najebali.
May 19, 201410 yr dobro bre dokel ovi nadolazeći talasi jebemimmaterdaimjebem više???? jos jedno dve nedelje :( samo ne znam sta ce sada da evakuisu iz Obrenovca...
May 19, 201410 yr Raspada se nasip prema Savi koji je u jednom trenutku popustio i poceo da pusta deo kolubarske vode nazad u Savu... Nagadjam, nemam nikakav solid info, ali ako je od Zabrezja, to je to... Edited May 19, 201410 yr by Skyhighatrist
May 19, 201410 yr jos jedno dve nedelje :( samo ne znam sta ce sada da evakuisu iz Obrenovca... pa i dalje ima bar hiljadu ljudi po onim visim spratovima, a verovatno daleko vise...
May 19, 201410 yr odakle nadolaze ako nema vise padavina? :( podvodne vode? cedjenja? daleko veci nanosi vode iz malih recca se slivaju, a Sava vise ne moze da primi... visa je od Kolubare i voda nema di da ode... Па остало је три четвртине становништва у Обреновцу u jebemti, ja mislio da su oni to sve iselili... PA DA LI JE IKO TAMO NORMALAN GOSPODE DRAGi?!?!??!?! da li je jebeno moguce da tamo niko ne zna kako ide voda?! pa ja sam jebeni elektricar pa znam ovo jer sam zavrsio 4 razreda osnovne skole!!!! jebote................... pa nemam reci
May 19, 201410 yr uff. jel su bar svi ljudi iseljeni iz obrenovca? ed- sad videh :(( Edited May 19, 201410 yr by InvisibleLight