Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

O jebena Čevrtnija, tamo se ginulo i pre 100 godina :(

Inače, koliki god da je broj poginulih, već sada smem da potpišem da kada bude bio saopštavan 75% vremena će tom prilikom biti posvećeno osudi svih onih koji su govorili da je ijedan broj preko toga, uz masovnu dozu "nisam mogao da spasim svakog" i "oni defetisti koji su govorili da je više neka..."

nije to ista čevrntija. ova je u mačvi (44° 55’ 13”N, 19° 41’ 00”E), ona gde je bila bitka je istočno predgrađe sremske mitrovice.

Posted

ako neko zna na nekom punktu ko radi sa decom ili gde ima puno dece, igraonica Candy u Cvijićevoj 5 spremna je da omogući klincima da im se malo skrenu misli pa ako možete da prosledite informaciju, javite mi ako ima zainteresovanih, da organizujemo prevoz.

ja da znam žene sa decom(malom) su smeštane po hotelima, slavija valjda 

Posted

Šta se dešava sa repetitorom Avala R1? Radi, povremeno ima uključenja ali samo na pola rečenice...

Posted (edited)

jel gledao neko malopre od pocetka javljanje vucica iz obrenovca?

jas uvatio sam ovaj deo pred kraj, gde moli ljude da ne izmisljaju i preuvelicavaju broj zrtava, ko da bi voleli da ih je sto vise, kao i da  steta ne bi trebala da je vece od 1milijarde, al to je naravno samo pausalna procena..

Edited by Shaq
Posted

Sa zapadnosremskog ratišta:

Jamena pala u podne. Celo selo i okolne njive pod vodom. Poslednji muški stanovnici sa pripadnicima policije su se povukli ka Moroviću u kome se, kao i u Višnjićevu, podižu nasipi, jer voda ubrzano nadire. U oba sela počela preventivna evakuacija. U 17h će krizni štab saopštiti odluku o eventualnoj kompletnoj evakuaciji ova dva sela. Ljudi su u panici.

Prilog lokalne tv:

http://www.youtube.com/watch?v=aXA_Ds8bUZI

Da su poslušali jučerašnju naredbu pokrajinskog kriznog štaba ljudi bi na vreme izvukli svu stoku, tehniku, pokućstvo i mehanizaciju ka Šidu. A ne, dupeuvlakači pokislog najbolje znaju.

Pizda vam materina.

Posted

ja da znam žene sa decom(malom) su smeštane po hotelima, slavija valjda 

Verovao ili ne, zvao me je malopre drugar upravo sa tom namerom, tamo ima 50ak dece pa će nešto biti organizovano :Hail:

Posted

Mislim da nije loše da evroskeptici imaju ovakve stvari u vidu.

Slazem se.

I da evroentuzijasti prate izvrsenje pomoci pa da vidimo kolikoce zapravo stici.

Ne najave, duple najave, vec izvrsenje.

Posted

Što reko boshkitj: saglasje.

Posted

I to je tačno. Užasno je bitno da svaku cent ode na pravo mesto, ali znajući ko nam je na vlasti, oblije me hladan znoj.

I da se ne vrati tamo odakle je dosao, piscima projekta i konsultantima.

Posted

prica 1: pripadnici zandarmerije u svakoj prilici u obrenovcu odvezivali zivotinje, premestali ih na spratove i tavane. 

prica 2: tim istim pripadnicima zandarmerije prodavacica u lokalnoj radnjici mrtva ladna kaze flasa vode 200 din. gari uzo paket vode i rekao joj upisi na mene i reci gazdi da me zove da platim.

Posted

Bo_AVVN_CMAIzlz_X_jpg_large.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/464710/Obilne-padavine-i-porast-vodostaja

na tu vest i jedan komentar ali vise nego vredan..

mob.pngOdzaciTS
Utorak, 13. 05. 2014. 18:13h
neregistrovan korisnik
Biće svašta ako se ispuni prognoza i padne tolika kiša. Jednostavno,zemlja je prezasićena vodom,nema gde da upije i zaista može da bude katastrofa!

znaci tamo neki laik™ je mogao to da predvidi, a nisu mogli ovi strucnjaci™ koji se time bave i koji su sada satro iznenadjeni...

Posted

Šta se dešava sa repetitorom Avala R1? Radi, povremeno ima uključenja ali samo na pola rečenice...

?

Posted

Koji je sad ovo kurac više...

Ministar unutrašnjih poslova naredio je hitnu i potpunu evakuaciju Obrenovca zbog novog poplavnog talasa koji se ovom gradu približava iz pravca Zabrežja.

Posted

vučić naredio hitnu evakuaciju obrenovca pošto se očekuje talas iz pravca zabrežja.  :o

Posted

bas sam hteo to da pitam.