InvisibleLight Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Voda je izlila i u Prudu kod Odžaka. 3000 ljudi evakuisano... koja je to reka, sliv? edit - videh pre nego glas editovao nemam reci nemam Edited May 19, 2014 by InvisibleLight
Roger Sanchez Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Voda je izlila i u Prudu kod Odžaka. 3000 ljudi evakuisano... Filipenko će popit 1 čašu u to ime.. @IL Bosna, nasuprot Šamcu. Bilo je pitanje vremena, to tuku dvije rijeke, obadvije bijesne. Edited May 19, 2014 by Roger Sanchez
Aineko Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 ama sta ste zapeli sa brojem zrtava - pa svakom sa dva grama mozga je jasno da ih mora biti mnogo :(. pustite nek prebroje leseve pa onda objave. kontam da cak ni politicari u Srbiji nisu toliko tupavi da pomisle kako ce im neko poverovati da je u ovom paklu poginulo cirka 46 ljudi...
EmptyClip Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Не лаже нико народ већ се скривају информације. За то постоји разлог. Ако не можеш да сконташ зашто се то ради стрпи се пар дана и готово.
zmanic Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Šta vam znači to baš sada, pa da su vam sve obdukcijske liste postavljene direktno na jedan klik? Lljudi, svima nam je jasno šta sledi, i nigde na svetu se žrtve ne broje javno niti prikazuju na TV-u, kako kome padne na pamet. To što smo mi gledali devedesetih na ekranima nije niko, osim možda nekih zaludjenih mudžahedinskih plemena. NEMA prikaza niti brojanja žrtava dok je opasnost u toku i sveprisutna. Tako i treba da ostane. Plakaćemo kad za to dođe vreme, nije danas, sutra ... Edited May 19, 2014 by zmanic
Frile Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Napisao sam ali je editovano. Meni je van svake pameti da to radite, ako nas laže ceo politički vrh, ne vidim šta je problem da se bavimo činjenicama koje iznose ljudi sa lica mesta. No, vaše pravo. Sačuvaj šta si napisao, pa objavi ponovo za par dana par nedelja, kadgod Edited May 19, 2014 by Frile
Frank Pembleton Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Sad pričao sa prijateljem koji je ostao u stublinama , bio na suvom, ali blokiran.Kaže mi da je otišao do Obrenovca do centra.Povlači se voda, tamo je žandarmerija drži red.Kaže kako je čuo ovo sa kolima je bilo raskrčivanje zbog evakuacije. E sad za sredu čet i te dane kaže da je prosto greška u sistemu da obaveštavanja nije bilo.On kaže a takav je osećaj i u narodu da su ljudi mogli biti na vreme evakuisani makar žene i deca.Bilo je svega i Čučko koji je imao epizode "branićemo most telima" i tako...Svi su u fazonu gradu nije bilo spasa ali ljudi su mogli biti spaseni.E da reče mi da kopovi nisu "primili" toliko vode tek bi bio pakao . Послато тетејцем
Shaq Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Napisao sam ali je editovano. Meni je van svake pameti da to radite, ako nas laže ceo politički vrh, ne vidim šta je problem da se bavimo činjenicama koje iznose ljudi sa lica mesta. No, vaše pravo. dovoljno je pogledati obrenovac iz dva ugla sa onih slika, i jos kad na to dodas da je voda u nekih sat vremena na nekim mestima dostigla i novo od 2m, i to jos dok su ljudi spavali, pa da se zakljuci da ovo ispod trocifrenog broja zrtava ne moze da prodje.. al da je vec u ovom trenutku onaj broj koji si napisao, to mi je vec malo tesko da poverujem, pogotovo sto to nije nesto sto tek tako mozes sakriti... ljudi su skloni preuvelicavanju, al da je do sada nadjeno toliko, to bi vec bilo i zvanicno objavljeno.. Edited May 19, 2014 by Shaq
ficfiric Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Zar je bitan tacan broj? Nebitno je da li je broj 10 ili 1000, podjednako je strasno i jedno i drugo. Ima vremena kad ce se brojati mrtvi.
Mil@n Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Ukoliko žele da kažu pravu cifru, ja kontam da bi to najavljivali barem između redova u izjavama. TIpa "imamo 12 mrtvih, ali nažalost, velika je verovatnoća je da je taj broj mnogo veći", kao što sigurno jeste. Ljudi se pripreme na to, ali opet ne iznosiš veće cifre. Jednostavno ne mogu da zamislim da se posle ponavljanja 12 12 12 pojave za dva dana sa "800". Daj bože da grešim. Ja samo ne mogu da podnesem da se ovo politikanstvo nastavi, da nas lažu, pogotovu oko takve stvari, da umanjuju cifre radi manje političke odgovornosti i sl. Možda mi je strah veći nego što bi trebalo da bude ali ja sam od ovog idiota spreman na sve koliko god znao da je jako teško umanjiti te cifre, pogotovu što je narod tamo poludeo i misli da je sve moglo da se izbegne, sigurno neće dozvoliti da se umanje tragične posledice. Ne znam, verovatno paničim po tom pitanju, eo neću više. Edited May 19, 2014 by Glas RazumaN
luba Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Zar je bitan tacan broj? Nebitno je da li je broj 10 ili 1000, podjednako je strasno i jedno i drugo. Ima vremena kad ce se brojati mrtvi. to i jeste razlog sto smo se odlucili da nema spekulisanja, te vas i dalje molimo da to ne radimo.
Shaq Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Zar je bitan tacan broj? Nebitno je da li je broj 10 ili 1000, podjednako je strasno i jedno i drugo. Ima vremena kad ce se brojati mrtvi. bitno je u smislu, da i za ovih 12 vec sad neko mora momentalno da odgovora, a kamoli za neki drugi broj, a sigurno da ce biti dalko veci od dosadasnjih 12...
Aineko Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 bitno je u smislu, da i za ovih 12 vec sad neko mora momentalno da odgovora, a kamoli za neki drugi broj, a sigurno da ce biti dalko veci od dosadasnjih 12... ali to ne znaci da treba da stave brojac u krajon u udarnom terminu dok se jos izvlace lesevi... sacekajte par dana.
freakns Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 neka se sve prvo sredi i stabilizuje, i onda tacno prebroje zrtve, i to 3 puta, da se ne pogresi slucajno za jednog. i da se imenuju, svi. i kada se to uradi, da se Cuckovicu, Velji Ilicu i Vucicu sudi za ubistvo iz nehata. i to za svakog stradalog pojedinacno.
Singer Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 neka se sve prvo sredi i stabilizuje, i onda tacno prebroje zrtve, i to 3 puta, da se ne pogresi slucajno za jednog. i da se imenuju, svi. i kada se to uradi, da se Cuckovicu, Velji Ilicu i Vucicu sudi za ubistvo iz nehata. i to za svakog stradalog pojedinacno. +1
Recommended Posts