Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

ko se direkt na nesreci naroda obogatio dabogda trunuo, sporo i polako - u najvecim bolovima!! :mad:

Posted

samo jedna napomena, ne znam da li je do sada receno. u sm je na vlasti koalicija "upodobljena" nakon dolaska na vlast radikala u srbiji.

Posted

Na BBC je vest dana početak Mladićeve odbrane :isuse:

to je stvarno autisticno drustvo, jebes mi sve. kolko njih ne interesuje nista sto nema direktne veze sa njima, to je strasno. idioti.

Posted (edited)

Obrisao...

Edited by Filipenko
Posted

uuuuu 16 tinejdzera sa Kosova nas ne voli :cry:

Posted

@filip

koji qrtaz postavljas to ovde?

kako nam ne treba? ukupan bilans stete ce se meriti desetinama milijardi dolara.

akcenat je bio na trosenju dobijenog a ne da li nam treba jos vise..

mi kao drzava nemamo nista, a kad sa druge strane dobijas i 100m, a da ne govorim 1 milijardu, naravno da to itekako znaci..

Posted

Sada me zvao burazer, pričao sa drugaricom iz Obrenovca čiji muž i njegov rođeni brata voze čamac danima po Obrenovcu spasavajući ljude. Pošto mislim da je jako bitno da se ne dozvoli ovo laganje naroda sa 12 ljudi i sličnim manipulacijama javnosti, napisaću ispod šta je rekla, pa ako moderacija proceni da je "nagađanje" neka briše, ja mislim da je to pre istina nego bilo šta drugo. 

Posted

eu bolje da omoguci gradjanima koji su ostali bez domova da se useli tamo, pronadje im neki posao u skladu sa obrazovanjem i sposobnostima, nego da im omoguci pomoc do nekog novog kruga pakla u srbiji. 

Posted

velimir ilic malopre na rtsu ili pinku, ne znam ni sama vise...

Šta koji polni organ ON radi na TV?

Posted

napisaću

немој.

Posted

ne treba nam jos vise, nego nam treba da svaki cent od onoga sto se dobije iz tog fond, zaista ode tamo gde treba...

ali to i dalje ne amnestira vlast za stradale u obrenovcu i ne samo obrenovcu, vec u svim podrucjima gde je bilo zrtava...

I to je tačno. Užasno je bitno da svaku cent ode na pravo mesto, ali znajući ko nam je na vlasti, oblije me hladan znoj.

Posted

Samo se nadam da ce oni kontrolisati trosenje novca koji nameravaju da doniraju.

Zato EU birokracija i je spora. Ali ako je neko ekspert, i dalje se može kraduckati.

Inače

S druge strane, u Gunji se pojavio problem s već poznatim osobama koje koriste ovu tragediju kako bi pljačkale napuštene kuće.

O tome nas je izvjestio načelnik općine Gunja, Hrvoje Lucić, koji je zatražio od policije da zbog toga u Gunju pošalju posebne postrojbe kako bi se pljačkaši spriječili i pohvatali.

Posted

немој.

Povezan je Obrenovac sa Beogradom dosta, vec se zna i uveliko govori o tome mada sve sa rezervom da nije, kao, istina...

Posted

Voda je izlila i u Prudu kod Odžaka. 3000 ljudi evakuisano...

Posted

немој.

Napisao sam ali je editovano.

Meni je van svake pameti da to radite, ako nas laže ceo politički vrh, ne vidim šta je problem da se bavimo činjenicama koje iznose ljudi sa lica mesta. 

No, vaše pravo.