Tpojka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 pa kad je stoka krenula da manipulise sa ovom hranom i picem, koje narod i onako jedva skupi, sta ce tek da rade sa onim finan donacijama iz zemlje a pogotovo inostranstva, pa to 20% dobijenih sredstava nece otici tamo gde treba Tašta veli da se u Banjaluci '69. strijeljalo za takvo ponašanje. Ispravno.
EmptyClip Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Пита један чова да ли за ове акције одговарају џакови за шут.
EmptyClip Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Već je pitano. Rekoše da odgovaraju. Не могу да стигнем да испратим све јбга.. Хвала.
vathra Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ta amfibija može da ukrca 80 ljudi, vojska ima dve na onoliki grad. Sad sračunaj koliko ljudi je moralo da čeka evakuaciju da bi se ove dve vreće izmeta provozale u svojim paradnim uniformama. Амфибија ПТС-М по правилу носи 40 војника са опремом, могла би да носи 50-ак цивила, по носивости и преко 80 али тешко да има места за толико. Две ангажоване амфибије су за дан евакуисале преко две хиљаде људи (!), што говори о ефикасности овог времешног возила у ситуацији. Повучене су после дан посла, јер више није било потребе за њима. Мислим да војска има још ових возила. Осталим средствима је за три дана евакуисано три хиљаде људи. Али остаје питање зашто се ова нестручна човека на високим позицијама шећкају у овом возилу?
Svarog Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Valjalo bi na jedno mesto skupiti sve slike, statuse, dokumente, statijaznam, koje govore o debilizmu vlasti (zapravo Vucica) tokom ovih sranja. znam da nije vreme za ovo, ali ja bih voleo da nakon nekog vremena skupimo sav mogući materijal (tekstove i fotografije skupljene ovde, i sa linkova) i spakujemo u jedan smislen dokument. sa sve forumskim postovima kojih je bilo "dobrih" ovde kao vezivno tkivo. i da se onda to šeruje masovno. ovaj podforum je primarno mesto na kojem ovih dana dolazim do informacija i do tračaka zdravog razuma i nepovršnih razmišljanja. hvala vam svima koji učestvujete.
John Coltrane Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Туђе су фотке. Али слушај, за Обреновац не треба ићи. Тамо има доста служби које већ данима раде, а свакодневно су им стизали добровољци па је претила опасност да се понови закрчење као код Костолца. Тамо људства не фали, просто нема довољно простора да би се још људи упослило. Достигнут је максимум и сад тим људима треба време да извлаче онај преостали народ. Види како можеш да помогнеш у селима ту око Шапца, видим да иде евакуација и узводно и низводно од вас. Или можда на сремској страни, прети опасност са запада у Моровићу пре свега. Јебемти, да је држава права знало би се шта и како треба, где је шта потребно и где да људи иду да помажу. Банда политичатска. U selima oko Sapca je puno vojske, za pominjani Drenovac je otislo 5 autobusa punih vojnika, tu je odbrana, ostala sela su prilicno pod vodom da bi se nesto radilo. Glavni problem je sto tamo ide reka i odmah njive pa kuce, mi u gradu imamo betonski kej pa na njemu dzakove pa jos dobrih 200-300m do prvih kuca. Do 13:00 radim a do Obrenovca se stize za 40tak minuta autom, mislio sam da bi tamo mogli biti korisniji. Hvala u svakom slucaju ;)
John Coltrane Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 znam da nije vreme za ovo, ali ja bih voleo da nakon nekog vremena skupimo sav mogući materijal (tekstove i fotografije skupljene ovde, i sa linkova) i spakujemo u jedan smislen dokument. sa sve forumskim postovima kojih je bilo "dobrih" ovde kao vezivno tkivo. i da se onda to šeruje masovno. ovaj podforum je primarno mesto na kojem ovih dana dolazim do informacija i do tračaka zdravog razuma i nepovršnih razmišljanja. hvala vam svima koji učestvujete. Vec je neko predlagao, mogu ljudi van Srbije, da ne kazem dijaspore da odradjuju copy/paste dokumentacije pa onima u Srbiji koji nisu na terenu da to salju.
goodkat Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Gde mogu da se informišem u vezi sa kvalitetom vode iz vodovoda? Dobio sam mail koji je jedno 50x forwardovan pa se nerviram. Siguran sam da je hoax ali mi je opet proradio crv, nerviram se strašno. Ko bre piše ovakve stvari i zašto? Kao, ima "kancerogenih" materija 10000 puta više nego što je dozvoljeno, a "naravno" gradskoj vlasti ne pada na pamet da zatvori fabriku vode u Makišu dok sve to ne prođe. Pa ne znam kakav debil treba da budeš pa da pustiš da se ljudi truju a znaš da je voda zagađena. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
zmanic Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ima pravo BBC. Mladić je za jedan dan napravio više štetet nego poplave za dve nedelje.
teacher Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Gde mogu da se informišem u vezi sa kvalitetom vode iz vodovoda? Dobio sam mail koji je jedno 50x forwardovan pa se nerviram. Siguran sam da je hoax ali mi je opet proradio crv, nerviram se strašno. Ko bre piše ovakve stvari i zašto? Kao, ima "kancerogenih" materija 10000 puta više nego što je dozvoljeno, a "naravno" gradskoj vlasti ne pada na pamet da zatvori fabriku vode u Makišu dok sve to ne prođe. Pa ne znam kakav debil treba da budeš pa da pustiš da se ljudi truju a znaš da je voda zagađena. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Ne znam kakav debil treba da budeš da vodiš svoj život prema cirkularnim mejlovima i SMS-ovima... Sent from my iPad using Tapatalk HD
DarkAttraktor Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 SUper informacija, hvala. Do sad u Nišu nije bilo punkta koji radi 24 h. Još je i pored Merkatora, tako da tamo može svašta da se nakupuje. cekaj sajmiste je zapravo ona indoor pijaca, ne ?
Mil@n Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ljudi, jel istina ono za radio amatere ili ne? Da su ih bili zakinuli?
Recommended Posts