Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

"Moji" na poslu ismevaju Premijera i uzdaju se u narod i anonimuse koje vode posao spasavanja i sanacije. Prijatno sam iznenadjen.

+1

Posted

Обреновац

PPlw3O3.jpg

O42xU5T.jpg

iBwN5WW.jpg

EN87UtZ.jpg

Рума (окачио Колтрејн твит из ОКОРа)

10365895_10152408413509663_6714066024824

Posted

"Moji" na poslu ismevaju Premijera i uzdaju se u narod i anonimuse koje vode posao spasavanja i sanacije. Prijatno sam iznenadjen.

Onda ja imam debile. Moji su odusevljeni (mozda preterujem, ali bas sam popizdeo).

Nista, krecem od prve stranice, i cuvam sve, mada sumnjam da ce to vredeti, mozacitm su vec isprani.

Posted

Ima li smisla zauzimati prostor pomoći i nekom plišanom igračkom?

Možd je kretenski i nije sada trenutak za to ali ima puno dece u pm...

rekli su da se ne donose plisane igracke, druge valjda mogu, drustvene igre, gumene,drvene...

Posted

pa kad je stoka krenula da manipulise sa ovom hranom i picem, koje narod i onako jedva skupi, sta ce tek da rade sa onim finan donacijama iz zemlje a pogotovo inostranstva, pa to 20% dobijenih sredstava nece otici tamo gde treba :isuse:

Posted

pa kad je stoka krenula da manipulise sa ovom hranom i picem, koje narod i onako jedva skupi, sta ce tek da rade sa onim finan donacijama iz zemlje a pogotovo inostranstva, pa to 20% dobijenih sredstava nece otici tamo gde treba :isuse:

Nikako, ali nikako nije vreme za ovakve postove.

Posted

sta se desava u obrenovcu, zna li se? vidim na fejsu neki organizovano idu da spasavaju zivotinje, kazu da su dobili dozvolu, imaju obezbedjen kamion...a ovi na rtsu rekose da su vojska i zandarmerija tamo i da nikog ne pustaju...

Posted

Na BBC je vest dana početak Mladićeve odbrane :isuse:

Posted

@ Empty clip

Ja razmatrao da krenem u Obrenovac al se bojim prohodnosti ovih puteva uz Savu (od Sapca idu i Miokus i Mrdjenovac i Orid i Provo) sva ta sela koja sad evakuisu su na putu do Obrenovca. Jesi bio tamo, jesi ti ovo fotkao, daj neki info?

Posted

Ješić objavio da iz Studve ulazi velika količina vode u Bosut

Nada se da će nasipi biti gotovi do tad

Šalje se još ljudi u Morovic

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Posted

Nikako, ali nikako nije vreme za ovakve postove.

sta nije vreme? pa umesto da drzava snabdeva ugrozone hranom i picem, oni ne da to ne rade, vec ne dele ni ono sto narod prikupi...

Posted

sta se desava u obrenovcu, zna li se? vidim na fejsu neki organizovano idu da spasavaju zivotinje, kazu da su dobili dozvolu, imaju obezbedjen kamion...a ovi na rtsu rekose da su vojska i zandarmerija tamo i da nikog ne pustaju...

pocele su eutanazije zivotinja, to je info sa terena.

ljudi koji spasavaju zivotinje izvukli su ih dosta, ali nisu imali dozvoljen ulaz, vec su se dovijali kako su znali.

Posted (edited)

Туђе су фотке.

Али слушај, за Обреновац не треба ићи. Тамо има доста служби које већ данима раде, а свакодневно су им стизали добровољци па је претила опасност да се понови закрчење као код Костолца. Тамо људства не фали, просто нема довољно простора да би се још људи упослило. Достигнут је максимум и сад тим људима треба време да извлаче онај преостали народ.

Види како можеш да помогнеш у селима ту око Шапца, видим да иде евакуација и узводно и низводно од вас. Или можда на сремској страни, прети опасност са запада у Моровићу пре свега.

Јебемти, да је држава права знало би се шта и како треба, где је шта потребно и где да људи иду да помажу. Банда политичатска.

Edited by EmptyClip