Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Inace zbog ovih spodoba su nas autobusima sklanjali sa mesta gde smo prethodnih noci "ginuli"-cisto da se malo slikaju.

155442010204019181583523.jpg

vidi debila kako se smeje :isuse:

Posted
Hitna evakuacija deset sela kod Šapca

jel bilo ovo link

Posted

Da bilo je pre par strana, no nije zgoreg ponoviti.

Posted

10398032_10152426095263699_1576585797535

sa twitter-a: romi iz beca skupljaju kesh za pomoc. carevi

Posted

Upravo su Nikolića na RTS-u potpisali kao Toma :isuse:

Posted

Inace zbog ovih spodoba su nas autobusima sklanjali sa mesta gde smo prethodnih noci "ginuli"-cisto da se malo slikaju.

155442010204019181583523.jpg

kako je zabrinut!

Posted

Stvarno ne mogu da razumem da neko ima bilo kakvog postovanja za ove kretene.

Posted

ako je bilo opipljivih indicija da ce da se desi katastrofa, zaduzeni su morali to da obzane, vuku ljude za rukav, upregnu sve medije u apel, mole, ucjenjuju i prijete, sta god. ako je, pak, poplava onih razmjera bila nepredvidiva, onda je to druga stvar. a ja ne znam nista o plavljenju rijeka, kao sto ne zna ni vecina laika.

pa ne moze se reci da je bilo indicija da bas ovolika abnormalna kolicina vode i to jos ovom brzinom moze da se sruci u obrenovac, al je zato bilo indicija za ako nista, onda bar "minimalne" poplave, sto samim tim implicira da je stanovnistvo bar jos dan ranije moralo biti upozoreno i evakuisano..

i tu nema nikakvog opravdanja, stanovnistvo je moralo biti evakuisano, a grad kao grad nije mogao biti spasen...

verovatno ce i dalje traziti alibi kako stotine ljudi ni sada nisu hteli da napuste objekte(sto stoji), al isto tako hiljade ljudi nisu ni dobili tu opciju da mogu da biraju, a na koncu konca, nije njihovo da procenjuju dal bi ljudi napustili objekte ili ne, vec je njihovo bilo da objave upozorenje, tako da ni sa te strane, nema opravdanja za odgovorne...

Posted

Oko Ruma @OKO_Ruma 1h

NA SVAKU AMBALAŽU HRANE I VODE NAPIŠITE MARKEROM SLOVO H SLOVO H JE ZNAK ZA HUMANITARNO I TAKO SPREČAVAMO PREPRODAJU I VRAĆANJE NA POLICE

Posted

01:49 - Infomacija o događaju u Selovoj školi

Dimitrije Savatic - u Selovu skolu ne nosite obucu, jer je ne daju ljudima! Direktorka skole se na nase oci i usi izdrala na zenu, romkinju, koja je izasla iz sale u kojoj su smesteni i trazila cuclu za dete! vikala je na nju, kao da joj je trazila ne znam sta! "sta hoces ti, nema za tebe, aman ko si ti da ja tebi sad nabavljam cuclu, ja tebi da idem sad da kupujem cuclu, ko si bre ti!" te reci od jednog prosvetnog radnika!!!
Posted (edited)
Na niškom Sajmištu otvoren centralni pult za humanitarnu pomoć
MAY 19, 2014   ADMIN   BEZ KOMENTARA
1-33-300x200.jpg

Niško sajmište je dobilo još jednu, trenutno najkorisniju namenu – sva humanitarna pomoć, sakupljena na punktovima u Nišu poslednjih dana, sada se distribuira, sortira i skladišti u novootovrenom prostoru u Duvaništu. Tak zbirni humanitarni centar na nivou grada Niša, radi 24 časa, i biće otvoren sve dok traje vanredna situacija u Srbiji.

Edited by Nesh
Posted

Valjalo bi na jedno mesto skupiti sve slike, statuse, dokumente, statijaznam, koje govore o debilizmu vlasti (zapravo Vucica) tokom ovih sranja.

Od jutra se svadjam sa vecinom kolega (cak i oni koji nisu bili za Vucica), jedan matori je srecan sto je Vucic uzeo komandu jer je "Sloba pusti vojsku da odlucuje 91-e pa su nas Slovenci pregazili, i treba da se dere, to mu je posao".

Doslo mi da ga ubijem.

Posted

"Moji" na poslu ismevaju Premijera i uzdaju se u narod i anonimuse koje vode posao spasavanja i sanacije. Prijatno sam iznenadjen.

Posted

Ima li smisla zauzimati prostor pomoći i nekom plišanom igračkom?

Možd je kretenski i nije sada trenutak za to ali ima puno dece u pm...