Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Maric na b92. Jbmti koliko je ovaj čovek normalan i koncizan.

Posted

Maric na b92. Jbmti koliko je ovaj čovek normalan i koncizan.

I bespomoćan...

Posted

Marić na B92 kritikuje srpsko tradicionalno nepoverenje u vlast.  :mellow:

Posted

Evo sada televizije se odjavljuju iz Obrenovca, u stilu kreće akcija za koju ni sami ne znaju šta je, ali svi moraju da izađu iz grada i ne smeju da pređu određene zacrtane granice. Verovatno je to to, izvlače mrtve.

Mislim da je ta akcija paralelno sprovodjena svo ovo vreme... Ako nista onda tokom noci. Moja pretpostavka ide ka dezinfekciji i deratizaciji, sigurno ce biti jakih isparenja i ko zna cega jos. Nadam se da sam u pravu. 

Posted

Da, postoji ABHO bataljon: http://www.vs.rs/m/index.php?content=37baa72c-7d71-102d-8874-00215e73a110

Kao i sve drugo u vojsci, nekada je to bila brigada a sada je bataljon. Godinama ih samo usitnjavaju i, kao i sve druge rodove vojske, drže na minimumu opremljenosti i funkcionalnosti. Možda taj jedan bataljon može da pokrije zonu katastrofe veličine Obrenovca sa okolinom ali ja nešto nisam siguran u to.

To je suština problema, sve institucije koje bi mogle nešto učiniti su godinama uništavane i marginalizovane, od Zloboleona,preko Klunija do današnjeg pičkoustog, zasluga za ovo što se desilo Obrenovcu, Krupnju i celoj Srbiji je njihova, a odgovornost za epsku glupost dovođenja TIH na vlast je na nama.

Posted

To je suština problema, sve institucije koje bi mogle nešto učiniti su godinama uništavane i marginalizovane, od Zloboleona,preko Klunija do današnjeg pičkoustog, zasluga za ovo što se desilo Obrenovcu, Krupnju i celoj Srbiji je njihova, a odgovornost za epsku glupost dovođenja TIH na vlast je na nama.

Ne bi ja zlobimira mešao u ovo. Organizacija za ovakve stvari za njegova vakta je FEMA glavom i bradom za sve nesposobnjakovice od 2000. Na ovamo

Posted

jesenice-slo (15.000 st) skupili 5 tona hrane, vode, sredstava za higijenu i odece.

Posted

Marić na B92 kritikuje srpsko tradicionalno nepoverenje u vlast.  :mellow:

Pa da, upravo se u poslednjih 7 dana pokazuje kako su Srbi bez ikakvog razloga podozrivi prema vlastima. Jbt lokalni begovi su direktno gurnuli ljude u smrt a njemu smeta što posle toga ti ljudi nemaju poverenja u vlast.

Posted

Marić bolje da se drži svog posla, nego da brani Vučića od nekog budućeg linča...

Posted

"Po cenu da me proglase za jugonostalgičara, potrebne su nam radne akcije..." sa facom u prvom delu rečenice kao da izgovara "po cenu da me proglasite ludakom, ubicom i silovateljem..."

Posted (edited)

Završava, poziva da se manemo naših srpskih gluposti, bez konkretnih informacija ili cifara...bah...ništa novo nije rekao.

Kapiram da na terenu ima puno takvih stvari i ko zna sa čime se sve susreće, sa kakvim informacijama, glasinama, poluistinama, ali nije baš morao ovoliko da kritikuje sam narod, jbt..

Edited by Filipenko
Posted

"treba da se manemo političkog prepucavanja..." 

Obrati se Vučiću...

Posted

ljudi razumem jed ali je ovaj tip verovatno poslednja adresa u vlasti prema kome bi to moralo da bude upućeno.....

Posted

Па шта сте очекивали да ће да каже људи јебали смо јежа, пукли смо

Posted

Па шта сте очекивали да ће да каже људи јебали смо јежа, пукли смо

a jbga, kad vučić kaže jebali smo ježa onda paniči, kad marić kaže sve je pod kontrolom onda laže,.......