Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Evo sada televizije se odjavljuju iz Obrenovca, u stilu kreće akcija za koju ni sami ne znaju šta je, ali svi moraju da izađu iz grada i ne smeju da pređu određene zacrtane granice. Verovatno je to to, izvlače mrtve.

Obzirom na priče, gde bukvalno svaki preživeli priča o svom komšiji, rođaku, bratu, koga je odnela reka, neka je stradao svaki X-ti iz njih, očekujem strašan broj. Nadam se da grešim.

Videćemo to za žrtve.Meni se desilo da čovek priča da mu je cela komšijska porodica nestala , a onda prilazi žena i kaže "ma oni su se izvukli po mraku"...

Asanacija je mnogo ozbiljan posao tu nema emocija niti obzira.Posao države da "zatvori" područja i omogući ovima da rade.Pritisaka za povratak će biti, ali neko će morati na sebe da peuzme to...

Послато тетејцем

Posted

Postoji li i dalje jebeni ABHO vojske?

Postoji.

Posted

Pink inace vrti 'novu' dramaticnu spicu za poplave, nema Vucica i ekipe, samo njihovi novinari.

Posted

Pink inace vrti 'novu' dramaticnu spicu za poplave, nema Vucica i ekipe, samo njihovi novinari.

Poslušali Tomin savet glede izbegavanja odgovornosti.

Posted

Izgleda da nas čekaju problemi sa klizištima tek...

Nego šta je bilo sa radio amaterima?

Послато тетејцем

Posted

posto odlazim uskoro, da pitam ovde

drustvo, sutra danas cu raditi jos jednu akciju sakupljanja pomoci za ova obliznja mesta po Sumadiji

iako govorim da je flasirana voda najpotrebnija, dosta srednjoskolaca ce izgleda doneti odecu

iz Svilajnca dobijam info da odece imaju i previse, a i da su ok sa paketima i da slobodno preusmerim pomoc na druga mesta

Smed. Palanka ce biti prioritet.. koliko sam upucen, njima je najbitnija voda za pice, mleko, sredstva za higijenu i hrana za bebe

gde onda da saljem odecu ako i oni jave da je imaju u dovoljnom broju, jer za sada ne dobijam informaciju da im je toliko potrebna? u kakvom je stanju Paracin?
ili je bolja solucija da se posalje za Kragujevac pa da oni odatle razvrstaju?

Posted

posto odlazim uskoro, da pitam ovde

gde bre odlazis?

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted (edited)

gde bre odlazis?

pa da pomognem da se prikupi pomoc.. necu biti pri kompu pa mi trebaju ove informacije, da znam kako i sta da radim

Edited by Have_Fun
Posted

dobro ali da se javljas i ako se skvasis presvuci se.

Posted

e sad ide shit part / zato su novinari i isterani iz Obrenovca. Moraju se organizovati mrtvačnice, prostor za ukop itd itd......

Posted

upravo dobih nov info

Svilajnacu blokiran prilaz od autoputa, dakle preko mosta na Moravi

Izgleda da je izlila.. voda je dosla do termoelektrane

moze se preko Zabara cini mi se.. ova strana je blokirana

neka ispise neko kad stigne gde da saljem odecu posto ce je biti mnogo a nekim mestima ne treba... ne bih da gomilaju za dzabe (kao sto mi Svilajncani javljaju)

Posted

iako sava sasvim lagano opada na kljucnim referentnim tackama u srbiji (sem beograda) i hrvatskoj i dalje se emituju vesti u kojima se kaze da se ceka nekakav novi talas i sl.

Posted

Postoji li i dalje jebeni ABHO vojske?

Da, postoji ABHO bataljon: http://www.vs.rs/m/index.php?content=37baa72c-7d71-102d-8874-00215e73a110

Kao i sve drugo u vojsci, nekada je to bila brigada a sada je bataljon. Godinama ih samo usitnjavaju i, kao i sve druge rodove vojske, drže na minimumu opremljenosti i funkcionalnosti. Možda taj jedan bataljon može da pokrije zonu katastrofe veličine Obrenovca sa okolinom ali ja nešto nisam siguran u to.