Mil@n Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Cifre koje dobijamo iz obrenovca su uzasne. Od koga dobijate i kakve su cifre? Može i na pp, hvala. I jebi ga.. Drž'te se.
Pokojni Ruxin Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Izvini ali ne bih stvarno.. Ne zelim da verujem bilo cijoj proceni, pa i da je od zvanicnih lica. I ja sam sve uzimam sa rezervom i i dalje se nadam da ce biti mnogo bolje nego sto se sad misli. Ali plasim se da su realno jako male sanse da nisu stotine u pitanju.
Ravanelli Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=GeLGvRZaiqk https://www.youtube.com/watch?v=sDTrKp02QtE Sent from my HTC One S using Tapatalk
steins Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ajde ovako, uz svo poštovanje prema događajima ali ovo nije ni prva ni poslednja slična kriza. Postoje procedure i načini na koje se stvari rešavaju. Problem je sto gotovo niko nema truncicu poverenja u likove na vlasti. Ja sam nekoliko puta rekao da sam imao kud i kamo više poverenja u recimo ekipu SMA nego u ove.
badenac Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Gorica& Dragan-sramota od novinara.Kritikuju Verana a postali su kao i oni.Lazu da su radioamateri sirili neproverene informacije. Taj par je samo za klubice,promocije po trznim centrima i nizasta vise. Edited May 19, 2014 by badenac
steins Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja i dalje imam problem sa matematikom. 5k evakuisano, 2,5k neće da ide. Šta je sa ostatkom do 70k ljudi?
Takeshi Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 kaze maric, trenutno je najdramaticnije u malom zvorniku, pokrenula su se klizista i bukvalno se krecu brda ka drini.
Filipenko Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 O jebem ti... Marić će biti gost i u Kažiprstu uskoro (počinje u 9:30) pa ćemo čuti, nadam se, dosta relevantnih informacija iz prve ruke.
zmanic Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Vlast nema mnogo izbora. Ako je broj poginulih stvarno veliki, onda ne dolazi u obzir nikakva identifikacija, preuzimanje tela od strane rodbine, ... tzv. standardni postupci sa preminulim licima, .... već jedan veliki šamar vlasti u lice = velika MASOVNA GROBNICA. Ako je broj relativno mali ići će se na odugovlačenje, identifikacije, ... itd.... Tu će se suočiti sa mnogo ožalošćenih face to face, i to je po njih porazno. I u prvoj i u drugoj varijanti radi se o udarcu koji će vlast na početku drugog mandata prvo pokušati da ignoriše, ali sami znaju da neće ostati na nogama dugo. Kao oni grogirani boseri kad još stoje na nogama, a ne vide gde su i šta su. Samo do konopca, nema dalje.
dig_chohano Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Drugo, ko su ti čiji je ovo posao. Srbija nema specijalizovanu jedinicu za ovakve stvari, ostaju samo Žandarmerija i SAJ. Postoji li i dalje jebeni ABHO vojske?
Filipenko Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Evo sada televizije se odjavljuju iz Obrenovca, u stilu kreće akcija za koju ni sami ne znaju šta je, ali svi moraju da izađu iz grada i ne smeju da pređu određene zacrtane granice. Verovatno je to to, izvlače mrtve. Obzirom na priče, gde bukvalno svaki preživeli priča o svom komšiji, rođaku, bratu, koga je odnela reka, neka je stradao svaki X-ti iz njih, očekujem strašan broj. Nadam se da grešim.
akibono Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Postoji li i dalje jebeni ABHO vojske? postoji i oni su uz sanitet medju najcenjenijim recimo sto se tice stranaca, toliko da je ovde regionalni centar za te stvari. postoji i ogromno iskustvo iz ratova i ranijih nesreca - ostaje svakako veliko pitanje sta je Vuciceva vlast uradila poslednjih dve godine, jer je dosta toga usporeno ili zaustavljeno.
Recommended Posts