Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Cifre koje dobijamo iz obrenovca su uzasne.

Od koga dobijate i kakve su cifre? Može i na pp, hvala.

I jebi ga.. Drž'te se. 

Posted

Izvini ali ne bih stvarno.. Ne zelim da verujem bilo cijoj proceni, pa i da je od zvanicnih lica. I ja sam sve uzimam sa rezervom i i dalje se nadam da ce biti mnogo bolje nego sto se sad misli. Ali plasim se da su realno jako male sanse da nisu stotine u pitanju.

Posted

Ajde ovako, uz svo poštovanje prema događajima ali ovo nije ni prva ni poslednja slična kriza. Postoje procedure i načini na koje se stvari rešavaju. Problem je sto gotovo niko nema truncicu poverenja u likove na vlasti. Ja sam nekoliko puta rekao da sam imao kud i kamo više poverenja u recimo ekipu SMA nego u ove.

Posted (edited)

Gorica& Dragan-sramota od novinara.Kritikuju Verana a postali su kao i oni.Lazu da su radioamateri sirili neproverene informacije.

Taj par je samo za klubice,promocije po trznim centrima i nizasta vise.

Edited by badenac
Posted

Ja i dalje imam problem sa matematikom. 5k evakuisano, 2,5k neće da ide. Šta je sa ostatkom do 70k ljudi?

Posted

kaze maric, trenutno je najdramaticnije u malom zvorniku, pokrenula su se klizista i bukvalno se krecu brda ka drini.

Posted

O jebem ti...

Marić će biti gost i u Kažiprstu uskoro (počinje u 9:30) pa ćemo čuti, nadam se, dosta relevantnih informacija iz prve ruke.

Posted

Vlast nema mnogo izbora.

Ako je broj poginulih stvarno veliki, onda ne dolazi u obzir nikakva identifikacija, preuzimanje tela od strane rodbine, ... tzv. standardni postupci  sa preminulim licima, .... već jedan veliki šamar vlasti u lice = velika MASOVNA GROBNICA.

Ako je broj relativno mali ići će se na odugovlačenje, identifikacije, ... itd.... Tu će se suočiti sa mnogo ožalošćenih face to face, i to je po njih porazno.

I u prvoj i u drugoj varijanti radi se o udarcu koji će vlast na početku drugog mandata prvo pokušati da ignoriše, ali sami znaju da neće ostati na nogama dugo.

Kao oni grogirani boseri kad još stoje na nogama, a ne vide gde su i šta su. Samo do konopca, nema dalje. 

Posted

Drugo, ko su ti čiji je ovo posao. Srbija nema specijalizovanu jedinicu za ovakve stvari, ostaju samo Žandarmerija i SAJ.

Postoji li i dalje jebeni ABHO vojske?

Posted

Odoh u Doboj na ciscenje grada..slike kasnjje..

Posted

Evo sada televizije se odjavljuju iz Obrenovca, u stilu kreće akcija za koju ni sami ne znaju šta je, ali svi moraju da izađu iz grada i ne smeju da pređu određene zacrtane granice. Verovatno je to to, izvlače mrtve.

Obzirom na priče, gde bukvalno svaki preživeli priča o svom komšiji, rođaku, bratu, koga je odnela reka, neka je stradao svaki X-ti iz njih, očekujem strašan broj. Nadam se da grešim.

Posted

Postoji li i dalje jebeni ABHO vojske?

postoji i oni su uz sanitet medju najcenjenijim recimo sto se tice stranaca, toliko da je ovde regionalni centar za te stvari. postoji i ogromno iskustvo iz ratova i ranijih nesreca - ostaje svakako veliko pitanje sta je Vuciceva vlast uradila poslednjih dve godine, jer je dosta toga usporeno ili zaustavljeno.

Posted

Zanimljivo je ovo, šta google cache čuva....

Bn8_mSmCAAAfefl.png