Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted (edited)

Kad smo već kod toga, ovaj amater što je bio na terenu je večeras rekao da je u Obrenovac stigla 63. padobranska sa svakojakom opremom.

?

Šta oni traže tu?

edit: a evo Blok napisao.

Edited by Anonymous
Posted

Da bi se zataskalo nesto veliko oko Obrenovca potrebna je ogromna organizacija, a svakome je valjda jasno da je ovo luda kuca. Ne mogu metar auto-puta da naprave, a kako tek da naprave tako krupnu manipulaciju. Nisu sposobni oni za to. 

Posted

Čekaj bre, pa to je u stvari ovaj lik!

nije jedan, nego oba, radulovic(krupanj) i cuckovic(obrenovac)

Posted

Čekaj bre, pa to je u stvari ovaj lik!

Dobro jutro, Kolumbo.

Posted

nije jedan, nego oba, radulovic(krupanj) i cuckovic(obrenovac)

:lolol:

Ma, nije to taj Radulovic, jebo te. Jesi li ti normalan?

Posted

sorry, moja greska onda :isuse:

Posted

još jednom se dokazuje da je glas za Radulovića bio glas za Vučića  :fantom:

Posted

pa slazem se, smao sto ne mislim da oni zataskavaju takve stvari. ne razumem zasto bi to radili niti vidim bilo kakve dokaze za to.

Samo da se osvrnem na ovaj deo, a u vezi ja sa valsu, entuzijazmom i defetizmom.

Srbija pobedila, ujedinila se, radne akcije, solidarnost i tako to fercera u prvim trenucima i kada, realno, veliki broj ljudi ne percipira sebe kao zivotno ugrozen. Sa 12 zrtava je pobeda moguca. Sa trocifrenim brojem je moguca samo knedla u grlu, i dodatno posatavljanje pitanja.

Mart-April 1999., target, koncerti, humor i tako to.

Maj 1999, nema struje, vece zrtve, Nis, Surdulica, Novi Sad, euforija prosla, a strah i zebnja preolvadavaju. Sasvim drugacije raspolozenje.

Posted

Samo da se osvrnem na ovaj deo, a u vezi ja sa valsu, entuzijazmom i defetizmom.

Srbija pobedila, ujedinila se, radne akcije, solidarnost i tako to fercera u prvim trenucima i kada, realno, veliki broj ljudi ne percipira sebe kao zivotno ugrozen. Sa 12 zrtava je pobeda moguca. Sa trocifrenim brojem je moguca samo knedla u grlu, i dodatno posatavljanje pitanja.

Maj 1999, nema struje, vece zrtve, Nis, Surdulica, Novi Sad, euforija prosla, a strah i zebnja preolvadavaju. Sasvim drugacije raspolozenje.

Imaju oni itekako motiv da zataskaju sve sto se moze zataskati ali u ovoj situaciji treba biti ozbiljan ludak pa poverovati da je tako nesto uopste moguce.

Posted

Сам си тражио

http://www.smedia.rs/vesti/vesti/vest/304594/telegraf-UJEDINJUJE-SRBIJU-Vucic-posle-poplava-pokrece-radne-akcije-za-obnovu-zemlje.html

Posted

i to stoji, a jos je stravicniji sto je u tim uslovima ostalo verovatno jos nekoliko stotina ljudi koji se nalaze po visim spratovima zgrada.. ne znam kako ce se to zavrsti..

Ne znam kako je stvarno stanje ali po medijima ono sto citam i vidim Obrenovac mora pod karantin da ne dodje do pojave neke teske zaraze. U takvim uslovima svako ko nije profesionalac nema sta tamo da trazi. Vojska i policija blokiraju oblast unutra ulaze jedinice ABHO, ministarstvo zdravlja, komunalne sluzbe...

Posted (edited)

/\/\

to jedino da potrpa u autobuse parazite i sinekuriste kao za mitinge, i svoje i tudje. oni i treba da ciste govna i mulj. 

Edited by Aće
Posted

Mislim da je ovo što piše Zaz najlogičnije.

Posted

Sto se tice svega ovoga oko potencijalnog zataskavanja mislim da se ucitava previse namere u ovu vlast. Mislim da se ovde jednostavno radi o opstoj nesposobnosti izazvanoj negativnom selekcijom kadrova koji cak nisu bili ni toliko sposobnosti da shvate prave razmere katastrofe vec su se razmileli okolo svojim uobicajenim politickim i marketinskim poslovima ismejavajuci i drkajuci se sa profesionalcima, da bi im usred tog preduzeca katastrofa eksplodirala u lice. 

to je to.

previše sam umorna da pišem opširno.

nema tu namere, to su goli idioti. i ima ih mnogo.