bergasa19 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Šta dobijaju time što će objaviti broj na primer sledeće nedelje? I da li je to vredno ovog skandala koji upravo prave? Odradili su svoje i koji će im kurac više. Mogu samo da smetaju.
Turnbull Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ma ko zna šta se njima mota po glavama. A možda su i pravu. Realno, za odbranu od poplava i masovne dobrovoljne akcije potreban je entuzijazam, a ne defetizam. Šta ja znam. Možda uopšte nije to u pitanju, i možda su skinuli radio-amatere iz nekog potpuno desetog razloga.
steins Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Šta dobijaju time što će objaviti broj na primer sledeće nedelje? I da li je to vredno ovog skandala koji upravo prave? A šta ako nama fokus bude na drugoj strani? Dobijaju vreme u svakom slučaju.
theanswer Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja bih se kladio da im je pao rejting, ali nema nikog da to istraži. Može da im padne tamo gde su ljudi iz prve ruke osetili nesposobnost,znači tamo gde su ugrožena područja. U ostatku zemlje ne verujem.
Muwan Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 hoces da se kladis da im je porastao rejting? Steins je u pravu. Ovi kreteni nisu svesni da ovo nije Rusija ili Kina pa da možeš da sakriješ stotine leševa kako bi očuvao rejting. Svako zataškavanje ovoga je pucanj u sopstvenu nogu, i to ozbiljan pucanj.
MancMellow Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 To nije odgovor na moje pitanje. Meni je potpuno jasno da je broj mrtvih izvesno stravičan. Ja pitam kojoj budali može da padne na pamet da njihove leševe krije i šta je uopšte svrha tog skrivanja? ne kažem da kriju leševe, to je ozbiljna optužba, kažem da MOŽDA pretpostavljaju da će ih biti mnogo, pa bi prvo da sami vide koliko ih je uopšte da bi znali šta da kažu. Da budem jasan - NE MISLIM da znaju da je taj i taj poginuo pa to namerno kriju.
Shaq Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) ruku na srce, ne pomaze ni ovo sto mi sada radimo.. definitivno je da se vlasti ne moze verovati, al je isto tako da ima i prica koje idu u skroz drugu krajnost... a istina je ko i uvek na sredini, tako mozda ipak treba sacekati, u svakom slucaju sto neko rece, nisu ljudi vec masina pa da tek tako mogu da nestanu.. Edited May 19, 2014 by Shaq
InvisibleLight Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 http://nestali.poplave.rs 27 stranica... upravo htedoh reci, vec se prema broju nesalih naslucuje mogu broj zrtava da umanje za 10% a ne tako drasticno nisu toliko glupi
Muwan Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Odradili su svoje i koji će im kurac više. Mogu samo da smetaju. Pa u redu to, ali zato i kažem da pričamo o ljudima a ne veš mašinama. Za te ljude će neko pitati, neko će ih tražiti, kako misle to da hendluju?
Блок_64 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ma ko zna šta se njima mota po glavama. A možda su i pravu. Realno, za odbranu od poplava i masovne dobrovoljne akcije potreban je entuzijazam, a ne defetizam. Šta ja znam. Možda uopšte nije to u pitanju, i možda su skinuli radio-amatere iz nekog potpuno desetog razloga. Друже,десети разлог не постоји веруј ми.
steins Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 A da se kladimo da će malo nestajati struja ovih dana?
Кристофер Лумумбо Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Steins je u pravu. Ovi kreteni nisu svesni da ovo nije Rusija ili Kina pa da možeš da sakriješ stotine leševa kako bi očuvao rejting. Svako zataškavanje ovoga je pucanj u sopstvenu nogu, i to ozbiljan pucanj. pa slazem se, smao sto ne mislim da oni zataskavaju takve stvari. ne razumem zasto bi to radili niti vidim bilo kakve dokaze za to.
Anonymous Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 opet kazem, moguce da lupetam, al ako bi negde mogli da manipulisu i smanjuju brojke to je na onim romskim gradjanima iz kartonskih nasela, ne znam tacno dal su ona bila na visim ili nizim kotama u obrenovcu? Ovo je tačno, ti ljudi garant nemaju nikakva dokumenta, ali ne verujem u to, jednostavno žele da imaju punu kontrolu, drame oni i povodom manjih stvari od ove. Kad malo bolje razmislim možda je i bolje da se tim mučnim poslom bave ljudi kojima je to u opisu radnog mesta nego mučeni GSS-ovci.
bergasa19 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Pa u redu to, ali zato i kažem da pričamo o ljudima a ne veš mašinama. Za te ljude će neko pitati, neko će ih tražiti, kako misle to da hendluju? Misle da će lakše hendlovati ako imaju kontrolu. Doziranje informacija miksovanih sa spinovima.
Recommended Posts