Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

@Shaq

Pa i u tom trenutku bi valjda kakav laik rekao da se popnu na najviše spratove objekata i sačekaju pomoć koja je krenula iz centra?

stoji, al ni to ne bi bilo opravdanje™, posto je dan ranije moralo biti izdato upozorenje da gradjani napuste obrenovac.

Posted

@Shaq

Pa i u tom trenutku bi valjda kakav laik rekao da se popnu na najviše spratove objekata i sačekaju pomoć koja je krenula iz centra?

Upravo tako, kakvi domovi???

Posted

Imam ja objašnjenje ta radio amatere - moguće je da kreću da vade mrtve pa kontrolišu informacije

Posted (edited)

a moguce je i da krecu da akcijaju kao svojevremeno neke drzavne i paradrzavne snage pod komandom istih politicara (kad neko mesto ostane prazno)

Edited by Aće
Posted

Gde ima da se cuje tasj radio? Pominjali su radio amatere vec, sta su radili, o cemu su izvestavali, jel moze neko ukratko potpuno sam propustila tu pricu?

Ovde je stream ali sad je po svemu sudeći slaba vajda od njega: http://www.ustream.tv/channel/r1-avala

Pre jedno 2-3 sata je na terenu bilo nekog napušavanja oko distribucije neke nafte koja je stigla... Lik sa terena je javljao da ga je neko, da li policija da li vojska, otposlao u troskoke kada je pokušao da iskoordinira nešto sa naftom i pijaćom vodom. Iz centra su mu odgovorili da postoji problem i da rade na rešavanju. Onda su otišli off air a kada su se vratili više nisu imali vezu sa ekipama GSS na terenu. Tako mi izgleda.

Posted (edited)

Imam ja objašnjenje ta radio amatere - moguće je da kreću da vade mrtve pa kontrolišu informacije

to je 100% tj ubedjen sam

Edited by MancMellow
Posted

I jos nesto, koliko je moguće potopiti grad? Tj napraviti neku vrstu veštačkog jezera?

Posted

zataskavanje?

to mi je vec delovalo izgledno.

Posted

polako će kako se situacija sa poplavom primiruje sve više isplivavati događaji kao ovaj u krupnju, srem. mitrovici(ješić), šapcu. ovako krupan događaj možda može da generiše potencijalnu snagu koja bi mogla da dovede do kakvog srpskog proleća™?

Posted

Pa šta je svrha toga, da sakriju mrtve od javnosti? I dokle misle da ih kriju i šta misle da će time postići?

Da prenesem samo jedan tvit:

Marko Krstajić @krlek  ·  8m

Ovo su ljudi koje jebeni NATO za 78 dana nije uspeo da ućutka i utiša.

Posted

pa ja sam i sinoc pitao, koliko je nenormalna pomisao, da je baric bio evakuisan bas zbog tog moguceg "sakrivanja" zrtava...

Posted
zataskavanje?

to mi je vec delovalo izgledno.[/quote

Ja sam prilično siguran u to posto ne umem da objasnim nikako gde je 70 hiljada ljudi? Nikako ne mogu da svedem matematiku.

Drugo, prilično jezive priče su već počele da cure danas ceo dan. Moguće je da su krenuli da prekidaju informacije