Shaq Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 kad citam kakve sve psihopate imamo, od obijanja napustenih objekata itd, mene cudi da se nisu dosetili i taj pesak sa nasipa da kradu
Muwan Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Evo i ovde: http://vesti.krstarica.com/beograd/mali-gradjani-obrenovca-da-ne-napustaju-domove/ Doduše u tom trenutku je grad već bio potopljen tako da nisu ni mogli da ga napuste. Ali lepo je videti šta je na čelu Beograda.
Блок_64 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CDIQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.poslednjavest.com%2Fgradovi%2Fbeograd%2F2248707-Mole%2520se%2520gra%25C4%2591ani%2520Obrenovca%2520da%2520ne%2520napu%25C5%25A1taju%2520svoje%2520domove.html&ei=a0F5U_Fj5KPRBbjDgbAK&usg=AFQjCNEw7cbDMuSeIu_BMfE_iFi5OUxMrg&sig2=WExtwi_-FJyCAfzBACGeGw Ovde ima materijala za pozamasnu robiju. И када кликнеш да прочиташ целу вест,страница више не постоји. А у ко њима даде да воде ову земљу. Edited May 18, 2014 by Блок_64
Muwan Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 PucQue @Pucque · 3h danas iz camca, strahotna slika sa crepom koji su ljudi lomili iznutra da izadju na krov #poplave #obrenovac PucQue @Pucque · 2h komandir zandarmerije,ceo dan danas u vodi,cizme samo do kolena i jos stotine takvih ljudi danima #poplave #obrenovac
scab Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Upravo mi poslao brat iz Krupnja... Javi molim te nekome da bar neko sazna šta radi vlast u Krupnju. Bojimo se da se ne dogodi još veća katastrofa jer se opština ne odaziva u pomoć. Mnogi ljude nude mehanizaciju i kamione sa kamenom, privatnici nude sve džaba da daju, ali se opet ništa ne radi jer ne znaju kako da to regulišu sa vlastima. Opština nam ništa ne pomaže i samo koče posao da se uradi kako treba i kome treba. Danas nam je bio i Ljajić pored kuće, ali se ne dozvoljava nikome da mu priđe. Kada je komšija kojem je voda odnela i kuću i kamion i stoku juče pokušao da priđe Solakoviću, naša policija je pucala na njega! A on više nema ništa, deca su mu na ulici. Ulica i kuće preko puta nas su uništene, a brdo preti da se odroni i na ono malo kuća koje su ostale. Sada je kod nas udar i reka preti da nas obiđe sa gornje strane i time uništi i našu celu ulicu jer nema nikoga da to reši. Stanje je strašno a niko ne čini ništa da se ljudi ne ugroze životno. Dobro je da hrane i pića ima jer nam ljudi šalju samoinicijativno svojim vozilima i dostavljaju na prave adrese jer opština, odnosno vlast, krizni štab i Crveni krst Krupnja nisu ništa organizovali kako bi se pomoć dopremila ljudima dalje od centra, kojima je zaista potrebna.
freakns Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 meni se place. iskreno, oci su mi pune suza kada citam sta se desava... jebena nemoc ubija :( zato cu samo da napisem, svaka cast Rusima. za sve sto sam cuo, duboki naklon. Srbija nece moci da vam vrati za sve sto ste nam pomogli ovih dana, sem sa bezgranicnom zahvalnoscu. takodje, ne podnosim Jesica, ali imam par drugara iz Mitrovice i okruga, i ljudi kazu da ih je covek spasio. odlicno je organizovao odbranu, drzao mir i smirivao tenzije. svaka mu cast na tome takodje, svaka cast Dikovicu i na prvom mestu Maricu i njegovim ljudima. ti ljudi su veliki heroji Srbije. slicno kao i sa Rusima, svi mi im dugujemo jedno veliko hvala za zalaganje i sve sto su uradili(pogotovo dok nam svima psihoticni bolesnik zeljan slikanja stoji nad glavama) sto se tice vlade republike Srbije i one bagre sto pljacka po Obrenovcu, da bog da svi zavrsili na dnu istog, za bolje i niste, jebem li vam mater bezdusnu.
steins Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Iz koje stranke? Gledao sam večeras reportažu odatle na b92, niko ga ne pominje
harper lee Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Iz koje stranke? Gledao sam večeras reportažu odatle na b92, niko ga ne pominje Mislim da nije Vucicev. Ima iz koje je stranke na jednom od ovih topika o poplavama na nekom forumu ali ko ce to sad da nadje.
Muwan Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Pa brate mili neka zauzmu opštinu, izbace idiota naglavačke odatle i organizuju se sami. Pući će nekom film pre ili kasnije.
madazulu Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) AVALA R1 "uklonjeni sa posla"! slušam ih Edited May 18, 2014 by madazulu
harper lee Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Pa brate mili neka zauzmu opštinu, izbace idiota naglavačke odatle i organizuju se sami. Pući će nekom film pre ili kasnije. Pa, vec im je pukao, samo sto je zamalo nastradao Selakovic.
Anonymous Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CDIQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.poslednjavest.com%2Fgradovi%2Fbeograd%2F2248707-Mole%2520se%2520gra%25C4%2591ani%2520Obrenovca%2520da%2520ne%2520napu%25C5%25A1taju%2520svoje%2520domove.html&ei=a0F5U_Fj5KPRBbjDgbAK&usg=AFQjCNEw7cbDMuSeIu_BMfE_iFi5OUxMrg&sig2=WExtwi_-FJyCAfzBACGeGw Ovde ima materijala za pozamasnu robiju. Šta je bre ovo, ne mogu da verujem šta čitam, niko ne može biti toliko glup, mora da je postojao nekakav kontekst? Upravo mi poslao brat iz Krupnja... To je ono o čemu Manc piše, veliki broj ljudi se u katastrofalnom trenutku suočio sa bahatošću i glupošću vlasti i svojim očima može da se uveri koliko ono što propaganda radi nema veze sa životom.
Recommended Posts