Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Поздрав из и даље поплављеног Лијевча. Вода се полако повлачи, али до многих се и даље може само чамцем. Тако и до моје куће, у коју је вода ушла, али није се дуго задржавала. Сутра крећемо у чишћење локалне школе која је девастирана изливом Врбаса.

Морам да истакнем понос на овај народ, који се здао свом снагом да одбрани, да помогне, да спаси. Лаку ноћ, држите се!

Posted (edited)

Au kakve sam habere sad čuo ...razmenih par rečenica na hodniku sa jednim matorim kolegom koji slovi za dobro obaveštenog lika - reče mi da je u petak bio cirkus, prvo se Vucic pokacio sa nekim direktorom srbijavoda, valjda je to onaj sedi, zvao ga i krenuo da ga napušava, al ga ovaj sačekao i odjebao ga po principu pitajte ove vaše dupeuvlakace šta smo mi savetovali. Onda je Maric zaštitio Jesica pretnjom ostavke uz opasku da i tako nema sposobnih ljudi oko sebe a onda su ga unakazili sa onom posetom Obrenovcu gde su ga po principu s neba pa u rebra upoznali sa situacijom. ..na kraju mu je posle one konferencije do kraja u terao čiča toma kad.mu je rekao da on ne bi tako lako preuzimao odgovornost na njegovom mestu jer bi neko stvarno mogao i da je zatraži. Sve u svemu ovaj je vaistinu bio u predinfarktnom stanju. Na kraju su neki zvali Tomu i zamolili ga da im skloni ovog sa grbače, tako da je Daba izgleda bio u pravu glede Vučica i njegovog angažovanja.

Edited by steins
Posted

Drž se Cane!

Posted

Navodno je pukao nasip i u Posavskim Podgajcima, tako da bi voda prema Vrbanji i Drenovcima mogla krenuti iz tog smjera. Da li će do tamo doći, ili je sve samo fama da se Vrbanju i Drenovce nagovore da napuste kuće... that is the qwešćn.

Posted

jel ima i Bosna paypal account, ne vidim na onom topiku o pomoci?

Posted

Situacija u Jameni juče u 15h. Nivo Save je još uvek za metar iznad nivoa vanredne odbrane, a nove količine vode pristižu iz gornjeg toka i tako će biti do srede. Sva ta voda će da plavi oranice i biće ugrožena sela Morović, Višnjićevo, Bosut i Sr. Rača. U navedenim selima traje evakuacija.

https://www.facebook.com/photo.php?v=745306652157059

Јебем ти живот.

Posted

Au kakve sam habere sad čuo ...razmenih par rečenica na hodniku sa jednim matorim kolegom koji slovi za dobro obaveštenog lika - reče mi da je u petak bio cirkus, prvo se Vucic pokacio sa nekim direktorom srbijavoda, valjda je to onaj sedi, zvao ga i krenuo da ga napušava, al ga ovaj sačekao i odjebao ga po principu pitajte ove vaše dupeuvlakace šta smo mi savetovali. Onda je Maric zaštitio Jesica pretnjom ostavke uz opasku da i tako nema sposobnih ljudi oko sebe a onda su ga unakazili sa onom posetom Obrenovcu gde su ga po principu s neba pa u rebra upoznali sa situacijom. ..na kraju mu je posle one konferencije do kraja u terao čiča toma kad.mu je rekao da on ne bi tako lako preuzimao odgovornost na njegovom mestu jer bi neko stvarno mogao i da je zatraži. Sve u svemu ovaj je vaistinu bio u predinfarktnom stanju. Na kraju su neki zvali Tomu i zamolili ga da im skloni ovog sa grbače, tako da je Daba izgleda bio u pravu glede Vučica i njegovog angažovanja.

Sve zvuči realno, osim što bih voleo da mi neko objasni od čega je sastavljen ovaj vrhovni degenerik. Majkumu, već dve decenije svako malo upada u nervne slomove i predinfarktna stanja, i umesto da već uveliko uživa u miru sanatorijuma on sve moćniji i sve veću štetu pravi.

Posted

Ми смо због њега стално у прединфарктном стању.Најбоље за све је изгледа да он седи и не ради ништа.

Posted

najbolje je da Partizan uzme titulu u poslednjem kolu pa da se kurtališemo bede

Posted

Sve zvuči realno, osim što bih voleo da mi neko objasni od čega je sastavljen ovaj vrhovni degenerik. Majkumu, već dve decenije svako malo upada u nervne slomove i predinfarktna stanja, i umesto da već uveliko uživa u miru sanatorijuma on sve moćniji i sve veću štetu pravi.

U sanatorijumima nema mesta, zauzele izbeglice. Bivsi sticenici su zauzeli zgradu Vlade Srbije.

Posted

hiljadugodisnja voda, wtf?!!

ispada da se jos od nemanjica ocitavao vodostaj.

:isuse:

U naukama koje se bave vodama (u hidrogeologiji svakako) postoje termini stogodišnji i hiljadugodišnji maksimum. 

Posted

najbolje je da Partizan uzme titulu u poslednjem kolu pa da se kurtališemo bede

Posted

Od pre pola sata se više ne čuje R1 a onda ovo:

Policija je upravo blokirala sve radio-ameterske kanale. Razlog je prozivanje NAČELNIKA koji je izdavao nedefinisane i neodredjene naloge!

Odbijam da poverujem da čak i u srpskim žbirovskim strukturama neko može da bude toliko lud i iskreno se nadam da je nešto drugo u pitanju. Ali ovi se fakat ne čuju.