Jump to content

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

Featured Replies

Поздрав из и даље поплављеног Лијевча. Вода се полако повлачи, али до многих се и даље може само чамцем. Тако и до моје куће, у коју је вода ушла, али није се дуго задржавала. Сутра крећемо у чишћење локалне школе која је девастирана изливом Врбаса.

Морам да истакнем понос на овај народ, који се здао свом снагом да одбрани, да помогне, да спаси. Лаку ноћ, држите се!

• Replies 6.4k
  • Views 772.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam na 1150 mnm, a i nisam u bujičnom području, ali sam vrlo blizu (vazdušno) Jablanici i Konjicu. 14 ljudi stradalo, mnogi se još vode kao nestali. Ovde je noćas i sinoć lilo tako da je

• Ovde, isto kao i u Srbiji, vlast ima polusvet.   Ilegalni kamenolomi, ilegalna seča šume (šume su nezamenljive kod stabilizacije terena) i eto katastrofe.   Nama ovde veliki šleper

• slepa živana
    slepa živana

Posted Images

Au kakve sam habere sad čuo ...razmenih par rečenica na hodniku sa jednim matorim kolegom koji slovi za dobro obaveštenog lika - reče mi da je u petak bio cirkus, prvo se Vucic pokacio sa nekim direktorom srbijavoda, valjda je to onaj sedi, zvao ga i krenuo da ga napušava, al ga ovaj sačekao i odjebao ga po principu pitajte ove vaše dupeuvlakace šta smo mi savetovali. Onda je Maric zaštitio Jesica pretnjom ostavke uz opasku da i tako nema sposobnih ljudi oko sebe a onda su ga unakazili sa onom posetom Obrenovcu gde su ga po principu s neba pa u rebra upoznali sa situacijom. ..na kraju mu je posle one konferencije do kraja u terao čiča toma kad.mu je rekao da on ne bi tako lako preuzimao odgovornost na njegovom mestu jer bi neko stvarno mogao i da je zatraži. Sve u svemu ovaj je vaistinu bio u predinfarktnom stanju. Na kraju su neki zvali Tomu i zamolili ga da im skloni ovog sa grbače, tako da je Daba izgleda bio u pravu glede Vučica i njegovog angažovanja.

Edited by steins

Drž se Cane!

Navodno je pukao nasip i u Posavskim Podgajcima, tako da bi voda prema Vrbanji i Drenovcima mogla krenuti iz tog smjera. Da li će do tamo doći, ili je sve samo fama da se Vrbanju i Drenovce nagovore da napuste kuće... that is the qwešćn.

jel ima i Bosna paypal account, ne vidim na onom topiku o pomoci?

On 18. 5. 2014. at 22:39, KnightLore said:

Situacija u Jameni juče u 15h. Nivo Save je još uvek za metar iznad nivoa vanredne odbrane, a nove količine vode pristižu iz gornjeg toka i tako će biti do srede. Sva ta voda će da plavi oranice i biće ugrožena sela Morović, Višnjićevo, Bosut i Sr. Rača. U navedenim selima traje evakuacija.

https://www.facebook.com/photo.php?v=745306652157059

Јебем ти живот.

On 18. 5. 2014. at 22:57, steins said:

Au kakve sam habere sad čuo ...razmenih par rečenica na hodniku sa jednim matorim kolegom koji slovi za dobro obaveštenog lika - reče mi da je u petak bio cirkus, prvo se Vucic pokacio sa nekim direktorom srbijavoda, valjda je to onaj sedi, zvao ga i krenuo da ga napušava, al ga ovaj sačekao i odjebao ga po principu pitajte ove vaše dupeuvlakace šta smo mi savetovali. Onda je Maric zaštitio Jesica pretnjom ostavke uz opasku da i tako nema sposobnih ljudi oko sebe a onda su ga unakazili sa onom posetom Obrenovcu gde su ga po principu s neba pa u rebra upoznali sa situacijom. ..na kraju mu je posle one konferencije do kraja u terao čiča toma kad.mu je rekao da on ne bi tako lako preuzimao odgovornost na njegovom mestu jer bi neko stvarno mogao i da je zatraži. Sve u svemu ovaj je vaistinu bio u predinfarktnom stanju. Na kraju su neki zvali Tomu i zamolili ga da im skloni ovog sa grbače, tako da je Daba izgleda bio u pravu glede Vučica i njegovog angažovanja.

Sve zvuči realno, osim što bih voleo da mi neko objasni od čega je sastavljen ovaj vrhovni degenerik. Majkumu, već dve decenije svako malo upada u nervne slomove i predinfarktna stanja, i umesto da već uveliko uživa u miru sanatorijuma on sve moćniji i sve veću štetu pravi.

On 18. 5. 2014. at 22:57, steins said:

Ми смо због њега стално у прединфарктном стању.Најбоље за све је изгледа да он седи и не ради ништа.

najbolje je da Partizan uzme titulu u poslednjem kolu pa da se kurtališemo bede

On 18. 5. 2014. at 23:02, beowl said:

Sve zvuči realno, osim što bih voleo da mi neko objasni od čega je sastavljen ovaj vrhovni degenerik. Majkumu, već dve decenije svako malo upada u nervne slomove i predinfarktna stanja, i umesto da već uveliko uživa u miru sanatorijuma on sve moćniji i sve veću štetu pravi.

U sanatorijumima nema mesta, zauzele izbeglice. Bivsi sticenici su zauzeli zgradu Vlade Srbije.

On 18. 5. 2014. at 21:52, hattori said:

hiljadugodisnja voda, wtf?!!

ispada da se jos od nemanjica ocitavao vodostaj.

:isuse:

U naukama koje se bave vodama (u hidrogeologiji svakako) postoje termini stogodišnji i hiljadugodišnji maksimum. 

On 18. 5. 2014. at 23:08, Dr Arslanagić said:

najbolje je da Partizan uzme titulu u poslednjem kolu pa da se kurtališemo bede

Od pre pola sata se više ne čuje R1 a onda ovo:

Policija je upravo blokirala sve radio-ameterske kanale. Razlog je prozivanje NAČELNIKA koji je izdavao nedefinisane i neodredjene naloge!

Odbijam da poverujem da čak i u srpskim žbirovskim strukturama neko može da bude toliko lud i iskreno se nadam da je nešto drugo u pitanju. Ali ovi se fakat ne čuju.

Proradilo!