Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

hiljadugodisnja voda, wtf?!!

ispada da se jos od nemanjica ocitavao vodostaj.

:isuse:

ne znam iz kog konteksta ti je ovo, ali postoji i desethiljadugodišnja voda. što ne znači da su je pećinski ljudi očitavali, nego su procenili geolozi, šta ja znam, po geologiji okolnih stena i sl.

hidroelektrana Đerdap je projektovana da propusti "desethiljadugodišnju vodu".

Posted

lancia mi overila svaku rupchagu do morovica, sa sve nas sestoro u njoj

vratih se autoputem

ova sela bosut, visnjicevo..prazna. stigli do morovica, jakovo levo, ovi moji i jos par kola i kombija, ostadose u morovicu

izgleda stize neki talas iz hrvatske, SM opet ugrozena, moracu dezurati jer ostadoh u stanu veceras, delovalo sigurno

Srećno bre.

Posted (edited)

tuka sa pinka je rekla da je morovic u hrvatskoj

:s_w:  onda sam sad bila u CRO

vidim jesicevo saopstenje, nadam se sad da on ovo malo pumpa iz politickih razloga, da nije tolko opsano..

edit@kralj..ja se vratih, nije ni trebalo da idem nego im falilo prevoza

sretno njima

Edited by InvisibleLight
Posted

moze li mi neko molim vas reci, je li istina da je ovo lazni racun?

984077_10152455652806926_653849238357413

Nije. Sve ok i legalno.

Posted

ovo je trik™ koji sada svi koriste, ali trik koji nikako ne sme da prodje...

odgovor je tacan, al je pitanje pogresno...

pravo pitanje treba da bude, da li je bilo indicija da bi gradjani trebali biti evakuisani jos dan ranije, a odgovor je DA!

a ako mi kao gradjani, ne dodjemo do tog pitanje, necemo doci ni do pitanja odgovornosti politicara...

Ако је колубара направила проблем у Ваљеву....зар није било очекивано да ће се исто десити и Обреновцу.

Posted

super sazetak

a i jesic malo zakuvava, cuh se s drugarom koji je sad u morovicu, kaze sve stabilno.

zarad politickih obracuna unose nemir

odoh spavati 'ku noc

ja ne znam zasto ljudi odma vide neke politicke teorije zavere, pogotovo kad su u pitanju ovako osetljive™ teme?

apropo toga, sto je trenutno mirno u morovicu, pa nece valjda da se upozorova na sat vremena pred katastrofu, vec valjda bar dan ranije majku mu?

Posted

to je samo početak. slušajte mene :P kad vam kažem da su ovakve stvari veoma opasne po vlast kad su i ako su kataklizmične razmere. to što su sad neki ljudi u fazonu "živeo spasilac" i šta pišu mediji, to vam je ko ono target za vreme bombardovanja. aftershock kod mnogih dolazi...well, after. 

Posted

Bio do Arene, tamo se radi udarnički, ali su muške posle nekog vremena uputili do Ušća. Bio sam tamo, ali je tamo bila pomalo dezorganizacija, nasip je bio gotovo spreman, ali sam stekao utisak da "rukovodioci" nisu bili sigurni šta tačno žele. Neka devojka je nešto objašnjavala ali mi nije bila mnogo ubedljiva. No, sve je postavljeno pa je kul.

Posted

Ако је колубара направила проблем у Ваљеву....зар није било очекивано да ће се исто десити и Обреновцу.

izmedju ostalog, i to je ono sto je i laik™ iz te price, mogao da zakljuci, a da ne govorim o nekim ostalim strucnijim™ podacima..