Anonymous Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Što je najgore, još će na kraju ti u Šidu, koji više ne slušaju instrukcije iz lažne pokrajine Vojvodine, ispasti heroji. I U Hrvatskoj je naređena evakuacija Vrbanje i Drenovaca - a dovezeni autobusi stoje prazni kao što su stajali u Gunji. Ne da se naš čouk izkuće dok ne vidi vodeni zid. Ili puščanu cijev. Je li Rodžere kako te vaše službe rade, meni malo smrdi na javašluk, ali zaista nemam informacije, moguće je da lupam?
Roger Sanchez Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Je li Rodžere kako te vaše službe rade, meni malo smrdi na javašluk, ali zaista nemam informacije, moguće je da lupam? Mislim da se nije dogodio neki bitni propust. Populacijski centar broj 1 u kritičnom području je uspješno obranjen, evakuacija je naređena pravovremeno (druga stvar što se ljudi ne daju). Inače, sad se evakuira dio Broda - preventivno.
nerevar Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 moze li mi neko molim vas reci, je li istina da je ovo lazni racun?
nenad Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 moze li mi neko molim vas reci, je li istina da je ovo lazni racun? onaj na topiku o pomoci je pravi, pa uporedi. ako nisu isti...
hattori Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 moze li mi neko molim vas reci, je li istina da je ovo lazni racun? imas i zvanicni paypal... floodrelief@gov.rs
Roger Sanchez Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 U Hrvatskoj sveudilj pričaju o nekom novom valu, koji ja ne vidim na svima već poznatim vodomjernim automatima.. 22,00 U tijeku je evakuacija iz Drenovaca, prvog sela pored Gunje, gdje se strahuje od novog izlijevanja rijeke. Velik broj ljudi odbija evakuaciju te su odlučili ostati na terenu i pomoći u izgradnji nasipa. 22,39 U očekivanju još jednog vodenog vala noćas, u Slavonskom Brodu se provodi djelomična evakuacija žitelja naselja Josip Rimac.Stožer za zaštitu i spašavanje Brodsko-posavske županije danas poslijepodne je preporučeno da slavonskobrodski i stožeri zaštite i spašavanja ugroženih općina pokraj rijeke Save donesu odluke o pokretanju djelomične evakuacije stanovništva jer se noćas očekuje još jedan vodeni val.
Shaq Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ovo je trik koji sada svi koriste, ali trik koji nikako ne sme da prodje... Da li je Obrenovac mogao da se spreči?- Voda koja je prošla kroz Obrenovac je hiljadugodišnja voda. Ovo niko nije mogao da odbrani. Talas bujice se stvarao u roku od tri sata i velikom brzinom rušio sve pred sobom. Od onoga što je zadesilo Obrenovac ne postoji odbrana. odgovor je tacan, al je pitanje pogresno... pravo pitanje treba da bude, da li je bilo indicija da bi gradjani trebali biti evakuisani jos dan ranije, a odgovor je DA! a ako mi kao gradjani, ne dodjemo do tog pitanje, necemo doci ni do pitanja odgovornosti politicara...
InvisibleLight Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 lancia mi overila svaku rupchagu do morovica, sa sve nas sestoro u njoj vratih se autoputem ova sela bosut, visnjicevo..prazna. stigli do morovica, jakovo levo, ovi moji i jos par kola i kombija, ostadose u morovicu izgleda stize neki talas iz hrvatske, SM opet ugrozena, moracu dezurati jer ostadoh u stanu veceras, delovalo sigurno
hattori Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 hiljadugodisnja voda, wtf?!! ispada da se jos od nemanjica ocitavao vodostaj.
Gricko Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/466310/Milan-Stankovic-tvrdi-da-se-mnogo-losih-stvari-ne-zna-o-Obrenovcu Milan Stankovic Musician/Band · 213,061 Likes · 3 hrs · DAKLE PLJACKASI PROTIV POLICIJE! KOD STOCNE PIJACE U OBRENOVCU IZVLACE LESEVE LJUDI I STOKE, BRANA U SELU SKELA JE PROBILA I TEK SE OCEKUJE NOVI TALAS! NAZALOST, NISTA NIJE PROSLO I MEDIJI I VLAST UBLAZAVAJU STANJE KOJE SAMO OBRENOVCANI ZNAJU.
Recommended Posts