Venom Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 najpotresnija priča koju sam čuo od samog spasioca, žena je stajala na nečemu, voda joj je došla do brade i rukama je držala bebu iznad sebe. Bebu su pokupili, a za majku nije bilo mesta u čamcu. On se posle nije vraćao po nju, nije znao da li je neko uspeo da je pokupi. a u qrac...
Jelena Jelena Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 I shta kazhe PV? 12 mrtvih?Ostatak posta bi me odveo na sud.
Frank Pembleton Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ja cu ovo sanjati nocas.... Sto je najgore ubedjen sam da me ceka slusanje ovakvih prica u danima koji dolaze...
manitu Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 imam ucenicu iz obrenovca ... ako je pola prica tacno ...e do qurca est
ficfiric Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 I shta kazhe PV? 12 mrtvih? Ostatak posta bi me odveo na sud. Ja mislim da mu je to jedini razuman potez. Vec su isle glasine o hiljadama mrtvih. Broj sigurno jeste veci od 12, ali, kad se radi o takvim stvarima, treba izlaziti samo sa proverenim informacijama.
keitel Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ja mislim da mu je to jedini razuman potez. Vec su isle glasine o hiljadama mrtvih. Broj sigurno jeste veci od 12, ali, kad se radi o takvim stvarima, treba izlaziti samo sa proverenim informacijama. Slažem se, ali neko je ipak morao da da mig kuriru za današnju naslovnicu.
Roger Sanchez Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Što se tiče naša dva Vrhovna Smrada, jedan (koji je u neslužbenoj kampanji za reizbor) se slika, beskorisno, popujući, drugi proziva lokalnu upravu (HDZovsku, ofkors) zbog nepravovremene evakuacije (a sami mještani govore da su autobusi stigli na vrijeme). Fuj.
Блок_64 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Evo ga Cuckovic LIVE na Studio B Пренеси шта је рекао молим те. Edited May 18, 2014 by Блок_64
InvisibleLight Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Dovezla druga na stecište ,fale kola, vozim grupu u morovic Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
ficfiric Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Slažem se, ali neko je ipak morao da da mig kuriru za današnju naslovnicu. Sad si me naterao da odem na kurirov sajt. Zaradise klik od mene... Sto se naslovne tice - fuj, koja govna
Далибор Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Пренеси шта је рекао молим те. Sav je "pokisao", deluje kao da mu se ne živi... Prepričavao današnja dešavanja i planove za sutra... ništa pametno... Jedino je na kraju rekao da on i još mnogi 6 dana nisu spavali i da će gledati da ih od sutra neko zameni jer su odmorni ljudi efikasniji... Edited May 18, 2014 by Далибор
steins Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ajde nek neko turi apdejt o vodostaju na poslu sam i ne mogu da otvorim HM sajt.
Recommended Posts