ultra plasticni Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Makis tesko da ce da padne zbog Vodovoda. Stari Obrenovacki ima velike nasipe, plus je ojacan peskom, tu je Brodotehnika koja ima grudobrane. Kriticno moze da bude ako probije kod nizih delova Ostruznice, pa se razlije po ogromnom prostranstvu i dobaci mozda cak do Ranzirne stanice, zatim se spoji sa 2 kanala (jedan zapusten) i formira jezero. Ovo je najgori scenario u kom slucaju bi se zagadio Vodovod, a onda zdravo-cao.
Prospero Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Krupanj 17 05 2014, napad na ministra Selakovića http://www.youtube.com/watch?v=HixsjV0N-kg
InvisibleLight Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Na HTV sam malopre slušao da će probiti deo nasipa ispod Sremske Rače i potopiti neki nebitan deo da bi spasli Mitrovicu. Pri tome spominju zaraze, komarce i zmije, kažu da su prijavljeni prvi ugrizi, dakle jedan kompletan had. Papa Franjo se molio za spas od poplava. Gejeve nije spominjao.Jel hrt = hth? Sad bila na keju kad je hrt snimao prilog Ovde tolko ljudi htelo do rače I jamene al nema prevoza Inače sava ohaj vidno manja ovde Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
ivic Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Jutros oko cetiri, RTS emitovao desetak minuta materijala iz Obrenovca. Jezivo. Sve upucuje na to da nije nastradalo samo 12 nesrecnika, a spasioci tvrde da se jos nisu susreli sa necim slicnim. Uspela sam da pronadjem par minuta i garantujem da nisu najpotresniji. Celokupni nocni snimak vise nije emitovan, a i dnevni je poprilicno mucan.
InvisibleLight Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Jel hrt = htv? Sad bila na keju kad je hrt snimao prilog Ovde tolko ljudi htelo do rače I jamene al nema prevoza Inače sava ohaj vidno manja ovde Sent from my HTC Desire X using Tapatalk Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
расејан Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 evo i PayPal-a konacno: http://mondo.rs/a692665/Info/Drustvo/PayPal-otvorio-racun-za-pomoc-Srbiji.html Пејпел не наплаћује ПДВ, али ипак узима неку сићу. Канда више нема оно "шаљем поклон из лове на рачуну код вас". Боли њих ћошак, увек морају да узму, од сваке трансакције.
koksy Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Ma jasno, ali koliko god da je duboko pobodeno, čudno mi je da se taj metalni deo, koji viri iznad površine, ne savije pod tolikim teretom. Ipak mi deluje baš tanano. Kapiram da su ljudi proradili statiku, ali ipak mi je fascinantno. Kad bi mi to i imali, pretpostavljam da bi deo tih metalnih ploča završio tamo gde i šahtovi, kablovi itd. <_< naravno, to se sračuna. tako se - otprilike - štite i temeljni iskopi (uz razne varijacije). veća je kvaka sračunati koliko duboko moraš da ideš u zemlju od računice ovoga dela iznad zemlje (orijentaciono, za 30% je veća dubina pobijanja od visine nadzemnog dela, mada dosta zavisi od parametara tla). Edited May 18, 2014 by koksy
Anonymous Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Kažu da su Rusi čudo kakvo do sad nisu videli. Imali su svoje čamce koji su se cepali. Vrate se nazad, zamene čamac i idu dalje. Dok okrenu novu turu, ekipa ih već zakrpi i tako u krug. Nadam se da će se neko setiti u Obrenovcu spomenik da im podigne.
расејан Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Колико сам чуо од родбине, део Барича је ипак најебао, јер ако се није излила Сава, подивљала је Баричка река. По оном што сам чуо, кућа за коју се сећам да јој је под око метар ипо до два изнад бетонираног дела корита је имала воде скоро до прозора (у пределу око старе карауле, ко зна, око километар узводно од обреновачког пута). Толико знам, даље не бих.
Boycie Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Razmere poplave, isuse... http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=281609&sid=e1a4755f22033dd2797e176e7c5b9860#p281609
Kelt Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 najpotresnija priča koju sam čuo od samog spasioca, žena je stajala na nečemu, voda joj je došla do brade i rukama je držala bebu iznad sebe. Bebu su pokupili, a za majku nije bilo mesta u čamcu. On se posle nije vraćao po nju, nije znao da li je neko uspeo da je pokupi.
Блок_64 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 najpotresnija priča koju sam čuo od samog spasioca, žena je stajala na nečemu, voda joj je došla do brade i rukama je držala bebu iznad sebe. Bebu su pokupili, a za majku nije bilo mesta u čamcu. On se posle nije vraćao po nju, nije znao da li je neko uspeo da je pokupi. Истина,то је било у близини аутобуске станице
Recommended Posts