Tribun_Populi Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Meni nije jasno kako ovo izdržava ovoliku masu vode... Koriste se unapred izgrađene betonske rupe, ti stubovi su ko-zna-koliko duboko pobodeni. A montira se na brzinu. Izuzetno praktično i korisno rešenje. Evo npr. ovde. Edited May 18, 2014 by Tribun_Populi
Prospero Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 U cetvrtak sam pisao ovo... Juce su nasli telo te zene. Nije stigla da pobegne iz kuce. Voda je prebrzo dosla. da, sećam se dobro, to je bio trenutak u kom sam konačno ukapirao da je grad realno na udaru. :(
Muwan Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 šta kažu? GSS na R1 kaže da ih je vojska obavestila da je naređena evakuacija nekih sela i da je kod TENT bukvalno na ivici da poplavi. Tražili su još jednu proveru i potvrdu ovoga.
gervasius twinkleminkleson Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Jebao vas PDV, bando lopovska! I vama naplacuju?
pacey defender Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Moraće Previelika je to tragedija I biće veliki pritisak javnosti da se pozove na odgovornost Sent from my HTC Desire X using Tapatalk Nema od toga ništa. Pritisak javnosti ovde se usmerava na golišave savetnice ili Džudževića koji bi da se preziva Džudžev. Ko kontroliše medije, kontroliše pritisak javnosti. Ljudi su ovde užasno povodljivi.
cvrlle Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 evo i PayPal-a konacno: http://mondo.rs/a692665/Info/Drustvo/PayPal-otvorio-racun-za-pomoc-Srbiji.html
gervasius twinkleminkleson Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Yep. Bar da doniraju i te pare... isti kurac ovdje. fukare.
Razzmatazz Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Koriste se unapred izgrađene betonske rupe, ti stubovi su ko-zna-koliko duboko pobodeni. A montira se na brzinu. Izuzetno praktično i korisno rešenje. Evo npr. ovde. Ma jasno, ali koliko god da je duboko pobodeno, čudno mi je da se taj metalni deo, koji viri iznad površine, ne savije pod tolikim teretom. Ipak mi deluje baš tanano. Kapiram da su ljudi proradili statiku, ali ipak mi je fascinantno. Kad bi mi to i imali, pretpostavljam da bi deo tih metalnih ploča završio tamo gde i šahtovi, kablovi itd. <_<
Recommended Posts