Muwan Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Stižu neke loše vesti iz TENT-a i nadam se da nisu tačne.
Dagmar Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Kako izgledaju te amfibije? Jel to ovo Edited May 18, 2014 by Dagmar
Блок_64 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Za komarce je očigledno Има их на Сави пун курац.Три у кило.Што рече колега април и змија има,додуше ту их је увек и било ја данас видео неколико ових белоушки.Јебо је пас и ко је измисли. Јесте Дагмар може и да плови и да вози по путу. Edited May 18, 2014 by Блок_64
barrcode Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Stižu neke loše vesti iz TENT-a i nadam se da nisu tačne. šta kažu?
расејан Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Pocepaju se, ali ništa, svi živi i zdravi, jer preostanu još tri komore sa kojima stignu do cilja, dok su se u tvrdim čamcima prevrtali, povređivali, svašta, o tome ćemo tek slušati. Гумењаци су шири и теже се преврћу. Ови тврди чамци су аласки, то треба умети. Из искуства знам да преко 90% људи не уме да се понаша у чамцу, не пазе на равнотежу и распоред терета. Оно, мени су у чамац долазили и стокилаши без пет минута праксе, али један по један, и није се десило ништа, јер је било лако објаснити у нормалној и опуштеној ситуацији. Овде могу да мислим шта је морало да се догађа, свеопшта фрка, људи преморени и у ко зна каквом стању, и ко зна да ли је у сваком чамцу био по један зналац.
ivy Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 a zar te zmije nisu ugl bezopasne,ono vodene i belouske?..jedino sto mi pada na pamet je neka infekcija ujeda..ne znam,pitam..
Блок_64 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Kojim putem se ide BG-SM?Jel sve prohodno? Све аутопут. јесте. a zar te zmije nisu ugl bezopasne,ono vodene i belouske?..jedino sto mi pada na pamet je neka infekcija ujeda..ne znam,pitam.. Јесте,безопасне су и углавном беже од људи,буке...Јебига ми смо у природи њихови гости али џаба када не волим ни да је видим. Edited May 18, 2014 by Блок_64
frit Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Kojim putem se ide BG-SM?Jel sve prohodno? ides da radis hm granica
Razzmatazz Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Meni nije jasno kako ovo izdržava ovoliku masu vode...
Блок_64 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 До Митровице не би требало да буде проблема а где их има ево има на мапи амсс http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_google&view=standard&id=4&Itemid=181
Recommended Posts