Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Moraće

Previelika je to tragedija I biće veliki pritisak javnosti da se pozove na odgovornost

...

Javnost skoro da i ne postoji. Par foruma, fb i nesto sa tvitera.

Nezavisne institucije, fakulteti, strucnjaci, novinari, tuzioci, policija, ne postoje.

Velika vecina o ovome nema pojma i vec sutra ce biti zauzeta nekom alternativnom lobotomijom.

Posted

sad na RTSu kazu da je kod kostolca mlava probila i treci nasip koji su postavili. pojavio se i onaj bolid dikic tamo, sto me vise brine i od same poplave.

Posted

реално то и јесте његов посао, боље он него министар му

Posted

Piloti VS po 8-10 sati naleta. I to kakvih.

Posted (edited)

U Beogradu Sava i Dunav nesto minimalno visi nego juce. Da nije poplavljeno parcence biciklisticke ne bih ni provalio razliku. Atmosfera daleko opustenija nego sinoc.

Edited by katamaran
Posted

U cetvrtak sam pisao ovo...

Drugi komsija kaze kako je jedna baba sinoc odbila da izadje iz kuce. Danas je ta kuca pod vodom a niko ne zna sta je sa zenom.

Juce su nasli telo te zene. Nije stigla da pobegne iz kuce. Voda je prebrzo dosla.

Posted

:(((( joooj

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Posted

Sta je bilo sa onom situacijom koju su pomionjali na r1 avali da je dvoje dece zarobljeno a majka mrtva?

Posted

E kad vidim ovog iz elektroprivrede...

Posted

U Beogradu Sava i Dunav nesto minimalno visi nego juce. Da nije poplavljeno parcence biciklisticke ne bih ni provalio razliku. Atmosfera daleko opustenija nego sinoc.

Malopre sam se vratila sa 25 maja. Sve vrvi od šetača, i male dece , svi opušteni. Da nije malo prešla voda na donjem delu kod kule Nebojša, ne bi se ni znalo da je poplava. Mnogo opuštenije nego juče.

Posted

Malopre sam se vratila sa 25 maja. Sve vrvi od šetača, i male dece , svi opušteni. Da nije malo prešla voda na donjem delu kod kule Nebojša, ne bi se ni znalo da je poplava. Mnogo opuštenije nego juče.

A onda ce u utorak da udare po gasu u medijima i panikaaaa....

Posted

u baricu sve suvo i dalje.

ostaje samo da se nagadja zasto je evakuisan.

Posted

u baricu sve suvo i dalje.

ostaje samo da se nagadja zasto je evakuisan.

Mozda nije moglo da se zna da ce ostati suv. Koliko ja ovo razumem, da se Sava nije izlila u Hrvatatskoj i Bosni, situacija kod nas bi bila mnogo gora.