Anduril Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Moraće Previelika je to tragedija I biće veliki pritisak javnosti da se pozove na odgovornost ... Javnost skoro da i ne postoji. Par foruma, fb i nesto sa tvitera. Nezavisne institucije, fakulteti, strucnjaci, novinari, tuzioci, policija, ne postoje. Velika vecina o ovome nema pojma i vec sutra ce biti zauzeta nekom alternativnom lobotomijom.
Bright Billy Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 sad na RTSu kazu da je kod kostolca mlava probila i treci nasip koji su postavili. pojavio se i onaj bolid dikic tamo, sto me vise brine i od same poplave.
kapetanm Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 реално то и јесте његов посао, боље он него министар му
katamaran Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) U Beogradu Sava i Dunav nesto minimalno visi nego juce. Da nije poplavljeno parcence biciklisticke ne bih ni provalio razliku. Atmosfera daleko opustenija nego sinoc. Edited May 18, 2014 by katamaran
ficfiric Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 U cetvrtak sam pisao ovo... Drugi komsija kaze kako je jedna baba sinoc odbila da izadje iz kuce. Danas je ta kuca pod vodom a niko ne zna sta je sa zenom. Juce su nasli telo te zene. Nije stigla da pobegne iz kuce. Voda je prebrzo dosla.
InvisibleLight Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 :(((( joooj Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
jimi Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Sta je bilo sa onom situacijom koju su pomionjali na r1 avali da je dvoje dece zarobljeno a majka mrtva?
Arkadija Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 U Beogradu Sava i Dunav nesto minimalno visi nego juce. Da nije poplavljeno parcence biciklisticke ne bih ni provalio razliku. Atmosfera daleko opustenija nego sinoc. Malopre sam se vratila sa 25 maja. Sve vrvi od šetača, i male dece , svi opušteni. Da nije malo prešla voda na donjem delu kod kule Nebojša, ne bi se ni znalo da je poplava. Mnogo opuštenije nego juče.
Frank Pembleton Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Malopre sam se vratila sa 25 maja. Sve vrvi od šetača, i male dece , svi opušteni. Da nije malo prešla voda na donjem delu kod kule Nebojša, ne bi se ni znalo da je poplava. Mnogo opuštenije nego juče. A onda ce u utorak da udare po gasu u medijima i panikaaaa....
Aće Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Stanislav Pejak @st_pejak 21m Granični prelaz BP-Ilok, HRV policija propušta svu humanitarnu #pomoc za ugrožena područja u Sremu! #poplave
Takeshi Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 u baricu sve suvo i dalje. ostaje samo da se nagadja zasto je evakuisan.
Dagmar Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 u baricu sve suvo i dalje. ostaje samo da se nagadja zasto je evakuisan. Mozda nije moglo da se zna da ce ostati suv. Koliko ja ovo razumem, da se Sava nije izlila u Hrvatatskoj i Bosni, situacija kod nas bi bila mnogo gora.
Recommended Posts