Valk Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Opet da pitam odakle je ona slika sa detetom koje nosi štene iznad glave? Znam da nije iz Srbije ali ljudi masovno koriste tu sliku na netu da bi vabili pomoć sa strane.
Anduril Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Mediji su mrak i sada su im definitivno ruke krvave - posebno ako nastave da cute dok se nastavlja ovo pozoriste. U normalnoj medijskoj i institucionalnoj atmosferi, zadatak strucnjaka svih fela bi bio da objasnjavaju narodu koja je procedura, zbog cega je do ovog doslo, da li institucije reaguju kako je predvidjeno, da li se ovo moglo izbegnuti/bolje pripremiti i ko je na kraju odgovoran. Umesto toga, imamo populisticko pozoriste gde ljudi bez dana radnog staza van politike izigravaju supermene iskljucivo za kratku namenu. Sto je najgore, kod neobrazovane vecine to prolazi i jos ce prolaziti kako bude postojala sve neobrazovanije i sludjena medijskom propagandom.
harper lee Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) @beowl Klasika. Najveci uvlakaci i ljigavci su takodje i najveci tirani prema slabijima od sebe. To obicno ide zajedno. Edited May 18, 2014 by harper
Aće Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Sve hoću da pitam - zašto je za sm bila zadužena pokrajina a ova sela, ali I šabac lokalna vlast ( ok, šabac nema pokrajinsku vlast). Po kom sistemu to ide? Sent from my HTC Desire X using Tapatalk mitrovica najvece mesto pod nadleznoscu vvojvodine, a oni ne mogu da pokriju sve, pa je to bila odluka.
Have_Fun Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ima li nekoga iz Smed. Palanke da javi kakva je situacija tamo?U kontaktu sam sa Svilajncem i javljaju mi da tamo stize dosta pomoci, da su sa odecom prepuni i da im ona vise nije potrebna, dok dobijam informaciju da Smed. Palanci treba odeca, uz naravno ostalu pomoc pa bih preusmerio deo paketa na tamoDa li je moguce prici Palanci? Interesuje me onaj ulaz kod Jasenice i mostDakle onaj ulaz kod bivse kasarne
InvisibleLight Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Opet da pitam odakle je ona slika sa detetom koje nosi štene iznad glave? Znam da nije iz Srbije ali ljudi masovno koriste tu sliku na netu da bi vabili pomoć sa strane.Za to se iz aviona vidi da je baš jako mala verovatnoća da je pravljeno ovde, u onakvim uslovima spasavanja, Dof,.. sa komplet manuelnim podesavanjm, nznm što ljudi nasedaju tako lako Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Muwan Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Klasika. Najveci uvlakaci i ljigavci su takodje i najveci tirani prema slabijima od sebe. To obicno ide zajedno. Ali paralela sa doručkom... Da li je moguće da neko može da bude toliko đubre, kakvo je to stanje svesti?
Valk Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ne znam ni ja ali se širi viralno kao pomahnitala. Htela bih da skrenem pažnju nekim ljudima za koje znam da nemaju nameru da manipulišu a tako ispada.
Aće Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) , nznm što ljudi nasedaju tako lako Sent from my HTC Desire X using Tapatalk zivis u zemlji gde se jedu i piju price aleksandra vucica. ko bi proverio bilo sta. Edited May 18, 2014 by Aće
Aće Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ali paralela sa doručkom... Da li je moguće da neko može da bude toliko đubre, kakvo je to stanje svesti? to je nemanje iste, o bilo cemu.
radisa Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ali paralela sa doručkom... Da li je moguće da neko može da bude toliko đubre, kakvo je to stanje svesti? A koji ministrar i koji predsednik opštine je u pitanju?
Fins fleet Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Cek bre, nije mi jasno to sa privatnim kompanijama. Od koga oni kupuju struju i kome je prodaju? I kako to da oni imaju struje kad je EPS nema? Uvoze je? Od koga? Edited May 18, 2014 by Fins fleet
gagilija Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 na fejsu opet ono o haarpu ( o aman )i snimak iz aljaske, a kazu barajevo....sto je najgore ljudi koje smatram pametnima to sharuju ko ludi
Recommended Posts