John Coltrane Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Na Starom gradu vojska nas zaustavlja, kaze ne pravite guzvu dolazi PV i Dikovic, ako cete da radite (pazi pitanja!!!) bus sad krece za HI Zorka. U busu scene iz Lepa sela... Sent from my iPhone using Tapatalk
Verterdegete Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Malo ste neozbiljni sa ovim teorijama zavere. Uostalom da je bas hteo ovo da iskoristi u politicke svrhe, glavni udar bi bio na Sremsku Mitrovicu, za koju je odgovoran vojvodjanski DS.
Roger Sanchez Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Nasip je pukao kod Račinovaca, široko. UzickaRepublika @gjesic Razmere pucanja brane u Hrvatskoj su ogromne. Pukao je nasip na 2km od granice sa Hrvatskoj.
Valk Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Jeste to Paraćin, Extragluv, znam po toj piramidalnoj zgradi.
svashtabezneshto Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Kako kad su malopre "priznali" da Šabac ne bi bio sačuvan da nije došlo do probijanja nasipa u HR i BiH? Mislim,to je malo kontradiktorno... Mislim da "oni" ne znaju šta pričaju. Ljudi sa nasipa kažu da je onu noć kad je proglašena "odbrana Šapca" postojala opasnost da dođe do incidenta između starog i novog kriznog štaba, i da je Diković prelomio i preuzeo stvar na sebe. Neko je sabotirao dopremu peska i mehanizacije, ali ljudi su bili angažovani i apsolutno svesni opasnosti. Izvor su mi zet i njegov brat koju su, btw, dane proveli puneći dzakove i pakujući ih po nasipima. A da li bi grad bio odbranjen da nasipi nisu pukli u HR i BIH to ne znam.
Delija67 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Jutros sam uspeo da stupim u kontakt sa rodbinom i drugarima iz Obrenovca. Vecina ih je juce tokom dana evakuisana, u soku su, drugarici se pred ocima udavio komsija u pokusaju da se popne na krov kuce. Jedna porodica je i dalje zarobljena u kuci malo izvan obrenovca na uzvisenju. NA suvom su, ali su odseceni i nestaje im zaliha hrane i vode.
Turnbull Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Mislim da "oni" ne znaju šta pričaju. Ljudi sa nasipa kažu da je onu noć kad je proglašena "odbrana Šapca" postojala opasnost da dođe do incidenta između starog i novog kriznog štaba, i da je Diković prelomio i preuzeo stvar na sebe. Neko je sabotirao dopremu peska i mehanizacije, ali ljudi su bili angažovani i apsolutno svesni opasnosti. Izvor su mi zet i njegov brat koju su, btw, dane proveli puneći dzakove i pakujući ih po nasipima. A da li bi grad bio odbranjen da nasipi nisu pukli u HR i BIH to ne znam. Mislim da "oni" ne znaju šta pričaju. Ljudi sa nasipa kažu da je onu noć kad je proglašena "odbrana Šapca" postojala opasnost da dođe do incidenta između starog i novog kriznog štaba, i da je Diković prelomio i preuzeo stvar na sebe. Neko je sabotirao dopremu peska i mehanizacije, ali ljudi su bili angažovani i apsolutno svesni opasnosti. Izvor su mi zet i njegov brat koju su, btw, dane proveli puneći dzakove i pakujući ih po nasipima. A da li bi grad bio odbranjen da nasipi nisu pukli u HR i BIH to ne znam. Otvorio sam poseban topik o Šapcu, pa možda ne bi bilo loše da svi koji imaju neke informacije na tu temu, napišu ponešto.
Zli Gli Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Sunce ti zarko, sad gledam ove slike poplavljenih mesta, ovo je uzasno. Kakav kurac branimo Mitrovicu, branimo Sabac... ovi ljudi su bas bas najebali, strasno. Inace, RHMZ danas daje totalno drugaciju prognozu. Do sinoc je bilo 895cm nedelja i rast do 917 u sredu, a sad pise da je u opadanju i da u sredu ide na 770. Pretpostavljam da je to zbog ovih izlivanja u Bosni i Hrvatskoj i nekim mestima kod nas.
cvrlle Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Narode, ima li neko informacije o V. Moravi? Cula se sa rodjakom u Svilajncu i kazu da Morava stoji, a i probijen nasip u selu pored (Dublje), ali ne smeju da jave. Kaze da je oko 25% grada jos pod vodom. Pokusavaju da ispumpavaju podrume, ali nova voda nadolazi, podzemne vode, sta li... Da, pijaca voda je najveci problem, a nema ni struje,tel, vode. Naravno, rasulo vlada, pljacke.. Znate li sta je sa Moravom kod Cuprije, Jagodine? Je li neko pomenuo uopste Sv na onoj sednici? Hvala! http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/466089/NESPREMNI-Cuprija-dobila-pogresne-informacije-brana-slaba-pred-Velikom-Moravom
InvisibleLight Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Jutros sam uspeo da stupim u kontakt sa rodbinom i drugarima iz Obrenovca. Vecina ih je juce tokom dana evakuisana, u soku su, drugarici se pred ocima udavio komsija u pokusaju da se popne na krov kuce. Jedna porodica je i dalje zarobljena u kuci malo izvan obrenovca na uzvisenju. NA suvom su, ali su odseceni i nestaje im zaliha hrane i vode.Uhhh :/Sad je I na b92 bio prilog iz obrenovca s ličnim pričama, jezivo Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
harper lee Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 +1 u mojoj struci. trebalo je da prisustvujete tom prolivu od sastanka danas. a juce su vec nastale tri frakcije ko ce organizovati psihologe, jer je to najvaznije, ko. ali ko ih jebe sve, makar u nasem poslu ti ne treba mnogo resursa i organizacije, mada bi logisticka podrska od nadleznih koristila ugrozenima, ali moze i bez njih i utesno je sto je broj koelga volontera ogroman i sami idu i rade, mars bre govna karijeristicka Moja bolja polovina je stekla u dlaku isti utisak.
Recommended Posts