Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Svajcarska ima 300 dana osnovnu obuku i plus 7 puta obnavljanja obuke od 3 nedelje u narednih 10 godina. Prosle godine su imali referendum sa pitanjem da li da to ukinu i oko 75% je odbilo ukidanje. I nije samo Svajcarska, mislim da i Danska, Norveska i Austrija imaju i dalje vojni rok za vecinu populacije.

Posted

Смедеревска Паланка

JeIzyOt.jpg

Обреновац јеботе

7qslG76.jpg

Posted

ovo je sa onog tvita što je mccabe okačio ... ako je ovo tačno, onda ...

10313739_10152589188549523_2443441223474

Posted

Смедеревска Паланка

JeIzyOt.jpg

Обреновац јеботе

7qslG76.jpg

jbmti sunce žarko. :ph34r:

Ovo je sa neba palo...

Posted

Pričao sa zetom koji radi u Kolubari. Kaže da su kopovi pod vodom. Kolubara je potpuno potopila površinski kop Tamnava i sada je tu ogromno jezero  otprilike 2x3km, dubine 60 metara. Sva mehanizacija je pod vodom. Pod vodom je i drugi najveći površinski kop Polje D, ali mnogo mnogo manjom nego Tamnava i njega sada pokušavaju da osposobe. On će verovatno uspeti da proradi za par dana. Dok kop Tamnava nema šanse da proradi u narednih par meseci.

Ne zna da mi kaže procenu, ali situacija će se sigurno odraziti na dopremanje uglja u TENT.

Mislim da oni imaju odredjene zalihe u TENT-u, ali ako sada zapece zvezda danica i pocne da se struja masovno koristi za hladjenje...Nadam se da sam TENT nije znacajnije pogodjen, uglja bi trebalo biti.

Posted (edited)

Jebi se i ti s kapacitetom

Da imaš mozga shvatio bi da danas ne treba pominjati poplave u vicevima

Ne visi svako non stop na forumu pa da hvata kontekst

Ono što mislito o Vučiću je tačno. Njegovo ponašanje je sramno.

Ono što je reko za Šabac je tačno. Ako ne možete da shvatite da je to moguće šta ću vam ja 

Ovako, to za Šabac nije tačno! Ovde ima dovoljno ljudi iz Šapca koji su proveli dane i noći na nasipima i to ti mogu potvrditi.

Inače, ja se iskreno nadam (a iz kontakta sa ljudima iz Šapca koji su jako besni) da će Šabac biti prvi grad koji

će posle ovog potopa masovno prepoznati manipulaciju kojoj su bili izloženi i da će kazniti to na izborima.

Edited by svashtabezneshto
Posted

ovo je sa onog tvita što je mccabe okačio ... ako je ovo tačno, onda ...

Onda robija.

"Funkcija"=odgovornost.

Ako je tačno.

Posted

Dig, to sam hteo i ja da napisem. Drugar koji je vec 20 i kusur godina ronilac i po ratnom rasporedu civilna zastita, apsolutno niko nije kontaktirao ni njega, ni njihovo udruzenje/klub, a to su ljudi koji licno imaju i znanja i opreme da pomognu. Poneko se aktivirao onako samoinicijativno i to je to. Drzava - niko nista ne ume da organizuje...

Naš ronilački klub (iz Kragujevca) se stavio na raspolaganje prvog dana, niko ništa.

Nije vreme za ronjenje tamo, ali je lakše kad imaš ljude u ronilačkim odelima koji ne mogu da potonu, obučene osnovima spasavanja iz vode.

Posted

Naš ronilački klub (iz Kragujevca) se stavio na raspolaganje prvog dana, niko ništa.

Nije vreme za ronjenje tamo, ali je lakše kad imaš ljude u ronilačkim odelima koji ne mogu da potonu, obučene osnovima spasavanja iz vode.

ma naravno, najnoviji onfo, njih nekoliko krenulo sinoc kolima ka obrenovcu. sa camcem (svojim), opremom svojom, ljudi utrenirani, idu svakih 3-4 meseca na razna jezera po srbiji i provode tamo po 5-7 dana roneci. nista, samo ih vratili. jbg. ponudjen ko pacascen. 

Posted

Ovako, to za Šabac nije tačno! Ovde ima dovoljno ljudi iz Šapca koji su proveli dane i noći na nasipima i to ti mogu potvrditi.

Inače, ja se iskreno nadam (a iz kontakta sa ljudima iz Šapca koji su jako besni) da će Šabac biti prvi grad koji

će posle ovog potopa masovno prepoznati manipulaciju kojoj su bili izloženi i da će kazniti to na izborima.

Kako kad su malopre "priznali" da Šabac ne bi bio sačuvan da nije došlo do probijanja nasipa u HR i BiH?

Mislim,to je malo kontradiktorno...

Posted

Kad smo već kod tih slika poplava iz vazduha,evo jedne iz Kučeva,za koje baš niko nije ni objavio da je poplavljeno.

20140516_072306.jpg

Posted

Kako kad su malopre "priznali" da Šabac ne bi bio sačuvan da nije došlo do probijanja nasipa u HR i BiH?

Mislim,to je malo kontradiktorno...

Imam utisak da ne znaju sta govore...