Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

telefon za spasavanje kucnih ljubimaca u Obr 0637782682 

Posted

Samo da ti kažem da si jebeni bolesnik

Ako misliš da je to za sprdnju nemam komentara.

Jebi se s celim SNS-om

Meni se ne cini da je ovde ikome za sprdnju to sto se usled jebene kataklizme Veliki Vodja bavi jebenim preuzimanjem opstinske vlasti.

Odakle tebi taj utisak?

Posted

Pričao sa zetom koji radi u Kolubari. Kaže da su kopovi pod vodom. Kolubara je potpuno potopila površinski kop Tamnava i sada je tu ogromno jezero  otprilike 2x3km, dubine 60 metara. Sva mehanizacija je pod vodom. Pod vodom je i drugi najveći površinski kop Polje D, ali mnogo mnogo manjom nego Tamnava i njega sada pokušavaju da osposobe. On će verovatno uspeti da proradi za par dana. Dok kop Tamnava nema šanse da proradi u narednih par meseci.

Ne zna da mi kaže procenu, ali situacija će se sigurno odraziti na dopremanje uglja u TENT.

Posted

kod nas se samo rukovanje oruzijem i ucilo. ti, pretpostavljam, mislis na neku svajcarsku verziju sluzenja vojske gde se (kako mi je brat pricao) ide na dva puta po dve nedelje tokom kojih ih obucavaju samo za snalazenje tokom elementarnih nepogoda.

E? Švajcarska ima baš ozbiljan vojni rok od šest mjeseci, plus još četiri ili pet godina javljanja na po par nedelja.

Posted

Štab za vanredne situacije i Skupština grada Požarevca pozivaju sve gradjane Požarevca koji su u mogućnosti, a žele da uzmu učešće u podizanju odbrambenih linija nareci Mlavi kao i u evakuaciji ugroženih od poplava, da se jave na br. tel. 012/539 – 665 radi evidentiranja i pružanja daljih informacija.

Posted

Apel stanovnicima ugroženih područja da pristanu na evakuaciju

18.5.2014.-14:40

Prema posljednjim informacijama, a u vezi probijanja savskog nasipa u Kopanicama kod Orašja u dužini od 40 metara gradonačelnik Brčko Distrikta dr. Anto Domić je uputio apel za pomoć Ministarstvu obrane BiH da pošalju na ovo područje oružane snage i helikoptere. "To je vrlo zahtjevan posao gdje bi pokušali s helikopterima sa određene visine ubaciti čelične konstrukcije kod napuknutog nasipa koje bi služile za dalje saniranje savskog nasipa. U protivnom možemo samo čekati bujanje vode", izjavio je dr. Domić. Prema njegovim riječima situacija je posve neizvjesna i mijenja se iz minute u minutu te je veliki broj ljudstva iz Brčko Distrikta upućen na to područje kako bi pružili pomoć.

Posted

jos jednom. Bez spekulacija o broju poginulih, i potvrdjene brojke su dovoljno strasne.

Posted

E? Švajcarska ima baš ozbiljan vojni rok od šest mjeseci, plus još četiri ili pet godina javljanja na po par nedelja.

ja cuo potpuno drugacije

Posted

Gde se objavljuju potrebe za volonterima koji nisu medicinari i psiholozi? Ne mogu da nađem ništa ažurirano.

Posted

Narode, ima li neko informacije o V. Moravi? Cula se sa rodjakom u Svilajncu i kazu da Morava stoji, a i probijen nasip u selu pored (Dublje), ali ne smeju da jave. Kaze da je oko 25% grada jos pod vodom. Pokusavaju da ispumpavaju podrume, ali nova voda nadolazi, podzemne vode, sta li... Da, pijaca voda je najveci problem, a nema ni struje,tel, vode. Naravno, rasulo vlada, pljacke.. Znate li sta je sa Moravom kod Cuprije, Jagodine? Je li neko pomenuo uopste Sv na onoj sednici? Hvala!

Posted

ja cuo potpuno drugacije

okačih ukratko neku stranu pre, kako to izgleda (teoretski)

Posted

okačih ukratko neku stranu pre, kako to izgleda (teoretski)

Nisam pažljivo pratio, izvinjavam se..kažem, poznajem čovjeka koji je prošao obuku u tenkovskim jedinicama i pričao mi je da je izuzetno rigidna.

Odvojite ovo ili brišite, nema smisla da stoji ovde.

Posted

Broj koji smo shareovali je Pre svega za ljude koji su voljni da odu u Obr i prihvate neku od zivotinja.

Posted

Jebi se i ti s kapacitetom

Da imaš mozga shvatio bi da danas ne treba pominjati poplave u vicevima

Poenta odnosno teziste je bilo na Vucicu, SNS-u i njihovom lesinarenju. Gde ti tu vidis vic zivo me interesuje, daj i meni malo te gandze i tako sam sav sjeban ovih dana.

Posted

duma, nenad banovacu vas obojicu ako nastavite sa svadjom ovdje. Predjite na fajt klub.