Have_Fun Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 u kuci sada.. pokusavam da se ugrejem, doruckujem i skupim snagu za daljekuca nam je pored glavne ulice, a u dvoriste se silazi iza.. stepenicama..ako na to mislis.. u kucu nije usloupravo bili elektricari.. kazu da je ipak nesto u kuci sjebanosad videh i da si mislila na geolokacijuU Raci kod Kragujevca, trenutnoU Kgu smo bili jedno duze vreme zbog skole i studija, pa smo se vratili prosle godine burazer i ja i uselili ovdeKukao sam i o tome na nekom od topica ranije, da nikako da se naviknem na manju sredinuno, nadam se da necu jos dugo biti ovde
Frank Pembleton Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 well.... fuck celo jutro do sad smo izbacivali vodu jebes dvoriste, jebes podrum... uslo kod caleta u radionicu jbt sredjivali smo je jesenas i sad .!. a tamo mu je oprema, hvala bogu pa nije pipnulo sve kompove, bili su na stolovima.. ne mogu da verujem da je dotle doslo! dzabe pesak, dzabe sve on odatle dezura kad radi od kuce.. veselo takodje i letnja kuhinja je kapitulirala inace, napravio se i kurslus sa strujom.. imamo je samo u jednoj sobi.. evo sad ceka burazer elektricare, ja sam dosao na 10min odmora, pa se vracam da saniram podrum, mada mislim da se uzalud trudim.. koliko god da izbacim, ona naidje.. prolazi kroz pod.. nadam se da ce se bar ovo sa strujom srediti, da nije nesto mnogo zajebano :/ pih... nestala mi je taman na pocetku 4/4 BKN-MIA :@ Ajde drzi se ti si bas najebao jbga...Sad mi ovo nase kukanje bezveze, fleka tamo fleka ovamo.... Nego jbte jel imate neki stab za vanr. situacije da vam doture dzakove?
Have_Fun Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 (edited) ma imamo, nego su organizovani u picku materinusad je kasno.. trebali su sinoc da doturaju.. oni su jutros tek proglasili vanredno stanje, kad se kisa primirila.. a juce od 17h se videlo da ce sve otici u majcinubilo je dovoljno samo pogledati nivoe potokajutros oko 4 sam prebacivao dzakove sa drustvom tamo-vamo.. kod ortaka isto poplavilo.. haos odoh da izbacim jos koju kofu.. Edited May 15, 2014 by Have_Fun
frit Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 (edited) @hf ala si ga nagrajisao isfotkaj svuda da možeš kada se sve smiri da smisliš kako da sprečiš što možeš da sprečiš treba nekad predvideti i koji deo žrtvovati da bi se spasilo ostalo za one kojima se vraća voda kroz kanalizaciju dobra je i ova stvarčica (nepovratni ventil) samo što mora pažljivo da se postavi ume voda sve da izbije e: žao mi siriusa Edited May 15, 2014 by fritifrut
gone fishing Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=10202704598279730 u Zavidovicima u BIH, reka Bosna nosi ogroman metalni most koji udara u glavni most!
Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Koji smo mi bedni crvići, sa svim našim zgradama i čudima.
InvisibleLight Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 jel to u srbiji jace pada ili je vodovodno kanalizacijska mreza drugacija, teren, ili sta, vidim da nema tako losih vesti iz vojvodine, i jesic se oglasio u tom tonu pa citavi gradovi su poplavljeni :( ovde stanje redovno, oticicu posle da vidim kolika je sava ali ovaj nasip je izgleda napravljen valjano, 60ih je stalno plavilo..posle nikad
Turnbull Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Evo ga, ovaj Vasilije, odmah o položaju čoveka o univerzumu Čekaj bre da vidimo zašto su smanjili budžet za vanredne situacije!
Have_Fun Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 odustao sam.. dzabe se trudim.. koliko god izbacim ono se vrati kroz zemljugubim snagu dzabe, sacekacu da se smiri pa pokusati kasnije a i dolaze ponovo elektricari pa moram da ih cekam@fritifrut, je l` je to ta takozvana "zabica" ?posto je to trebao ovaj mamlaz od komsije da postavi ovde kod nas kad je sjebavao sa onim njegovim parkingom, ali onda to i nije uradio pa se zato ovo i desava, izmedju ostalog (juce nam je to rekao jedan lik, da ipak nije postavljena "zabica" iako je ovaj pricao da je stavio i da je sve sredjeno.. sredjeno my ass)a nase odvodne cevi je zapuzio opusteno i jebe mu seinace.. jedna od pumpi je izgleda dala zivot za otadzbinu.. radi smanjenim intenzitetom.. iskljucih je da odmoriovamo je i reka izlila, spasise neku decu malopre iz vode.. hvala bogucrkle i telekomunikacije, nema signala ni za jednu mrezu.. naidje povremeno.. javljaju i da voda vise nije za pice.. pfffffff.. kao da je i bila..
wall Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Kažu jednom u 100 godina. Negde "istorijsli rekordi". OK, samo što za mojih 100 godina...
Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Čekaj bre da vidimo zašto su smanjili budžet za vanredne situacije! Bili su tako u mogućnosti.
InvisibleLight Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 (edited) Bili su tako u mogućnosti. pa proslavili domacinski milanski edikt jer srbin pobedijo u istoriji uvek da, jel doslo do neke preraspodele ili su sve smanjivali zbog standardnog deficita? @have fun - ufhh, izdrzi Edited May 15, 2014 by InvisibleLight
Turnbull Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 (edited) Ali stvarno bih voleo da čujem Lazara (29) da nam javno objasni tu genijelnu meru rezanja troškova. Edited May 15, 2014 by Turnbull
Recommended Posts