Anonymous Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Bio do Hale Pionir, odneo neke stvari i istovarao pomoc, u hali ima nekoliko stotina improvizovanih lezaja, narod donosi sta ima, pre nego sto smo otisli dosla je velika posiljka novih novcijatih duseka Mislim da odece vec ima i previse, a hrana za bebe, voda i slicno deluju Ne znam zasto jos nisu dovezli Baricane, valjda cekaju da sve bude spremno, sta li. Svaka cast klincima koji dolaze da pomazu. Dobra su to deca, i pored svega.. Beograd zaista uspeva da pokaže i svoju svetlu stranu osim one tamne, paničarske.
Papovac Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 glupo pitanje, ostalo mi je vise od sto onih dzakova za iznosenje tezeg djubreta i suta sto se kuoujuu farbarama. vredi li da to odnesem tamo gde ih pune peskom, ne znam da nisu mozda preslabi? mislim da mogu da pomognu.
ManicMiner Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Bio do Hale Pionir, odneo neke stvari i istovarao pomoc, u hali ima nekoliko stotina improvizovanih lezaja, narod donosi sta ima, pre nego sto smo otisli dosla je velika posiljka novih novcijatih duseka Mislim da odece vec ima i previse, a hrana za bebe, voda i slicno deluju Ne znam zasto jos nisu dovezli Baricane, valjda cekaju da sve bude spremno, sta li. Svaka cast klincima koji dolaze da pomazu. Dobra su to deca, i pored svega.. Bio i ja do Pionira, doneo svu vodu koju sam uspeo da izmolim po dragstorima u kraju (nije na kraju mnogo ispalo, 6 paketa) i istovarivao duseke sa momcima. I meni srce bilo puno kada sam dole video par stotina klinaca koji su svojski prionuli na posao da pomognu kako mogu i umeju. Elem, ovo sa kupovinom vode je uzas; izmolim na nekom mestu da mi daju dva pakovanja velikih flasa, i odjednom se pojavljuje nekakva zenetina i krece da vristi jer je gazda ducana uveo restrikcije da niko ne moze vise od 2 flase; pre toga sam jedno 20 minuta pregovarao da uzmem vise, koliko god je voljan da mi proda, pa odmah tovarim u kola i pravac Pionir. Ova zena gleda moje pakete i peni, dzaba objasnjenje da nije za mene vec nosim nesrecnicima iz Barica, nudio sam joj cak i da krene sa mnom pa da vidi i sama, i na kraju me je dotle doterala da nikad u zivotu nisam bio blize da udarim zensko. Jebemti....
morgana Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Krenula Vojska Crne Gore! i vlada i gradjani su prilicno organizovani i zeljni da pomognu.
John Coltrane Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Vidim da je apel za silos, jel toliko kriticno?
InvisibleLight Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) ovde objavljuju na zvanicnom sajtu da sava preliva kod brodogradilista, macvanski deo, selo ravnje a pomoci nema ja cekam druga da se vrati da idem u crveni krst, sad sam zarobljena u nj stanu,on veterinar i otisao da prasi krmachu u selo pored jadna sela, izgleda njih nisu toliko zastitili ps hvala svima, drzite se, svi smo/su direktno il indirektno u 2 stepenu bas u nevolji Edited May 17, 2014 by InvisibleLight
Frank Pembleton Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 i vlada i gradjani su prilicno organizovani i zeljni da pomognu.
pacey defender Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Bio i ja do Pionira, doneo svu vodu koju sam uspeo da izmolim po dragstorima u kraju (nije na kraju mnogo ispalo, 6 paketa) i istovarivao duseke sa momcima. I meni srce bilo puno kada sam dole video par stotina klinaca koji su svojski prionuli na posao da pomognu kako mogu i umeju. Elem, ovo sa kupovinom vode je uzas; izmolim na nekom mestu da mi daju dva pakovanja velikih flasa, i odjednom se pojavljuje nekakva zenetina i krece da vristi jer je gazda ducana uveo restrikcije da niko ne moze vise od 2 flase; pre toga sam jedno 20 minuta pregovarao da uzmem vise, koliko god je voljan da mi proda, pa odmah tovarim u kola i pravac Pionir. Ova zena gleda moje pakete i peni, dzaba objasnjenje da nije za mene vec nosim nesrecnicima iz Barica, nudio sam joj cak i da krene sa mnom pa da vidi i sama, i na kraju me je dotle doterala da nikad u zivotu nisam bio blize da udarim zensko. Jebemti.... Zbog čega kupujete vodu ako je ova u cevima ispravna i za piće? Pionir ima česme. Jesam li nešto propustio?
Miralem Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ja kupio vise od 20l vode, i skontao da ne mogu da ih teglim. seo u taxi, a taksista car nije hteo da mi naplati kad je video da je u humanitarne svrhe.
Frank Pembleton Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Zbog čega kupujete vodu ako je ova u cevima ispravna i za piće? Pionir ima česme. Jesam li nešto propustio? Kada se daje voda u toj kolicini flasice su prakticnije...
Shaq Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 gradonacelnik doboja Na pitanje da li je tačna informacija da je u jednom automobilu pronađena mrtva cijela porodica, Petrović je kazao: "Ima takvih slučajeva. Strahujemo da ima još mrtvih u južnom dijelu grada i Pijeskovi. Imamo još auta, ljudi... To ćemo znati večeras ili sutra".
Frank Pembleton Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ja kupio vise od 20l vode, i skontao da ne mogu da ih teglim. seo u taxi, a taksista car nije hteo da mi naplati kad je video da je u humanitarne svrhe. Ti nisi normalan!
Аврам Гојић Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Zbog čega kupujete vodu ako je ova u cevima ispravna i za piće? Pionir ima česme. Jesam li nešto propustio? Ima cesme ali u ovakvim uslovima neuporedivo je higijenskije i bolje da se voda pije iz fabricki zatvorenih flasa, u Hali sada postoji centralizovani boks za podelu namirnica.
Miralem Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Zbog čega kupujete vodu ako je ova u cevima ispravna i za piće? Pionir ima česme. Jesam li nešto propustio? e, skloni se.
Recommended Posts