May 17, 201410 yr Goldi zbrinut sava stoji Poz Izlilo se u hrvatskoj Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
May 17, 201410 yr obrenovac se evakuise uveliko. naselje dudovi trenutno. moji stigli u bg. to bre ja kevu još nisam izvukao iz Brčkog :(
May 17, 201410 yr Ovde pipusujy ko neće da se evakuiše, sad bila kući da vodin psa Kažu nisu pravili spiskove u obrenovcu pa ne znaju žrtve Dosta ljudi ostalo y mom naselju Na keju spram nas još nema džakova, tu je kej najviši To je to Nema smisla ići opet, samo bih smetala Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
May 17, 201410 yr pogledaj holandiju. kapija pred roterdamom je koštala 1 milijardu, još nije bilo potrebe da se zatvori, servis redovan. o poljani sam napisao. rekoše, bila i u banatu. ovde je deo nesreće na divljoj gradnji, urbanističkom haosu, neodržavanju. to ne košta ništa. Holandezi su sve to pravili nakon poplava iz 1953e, imali su par hiljada mrtvih i odbranu od buducih poplava kao nacionalni projakat na prvom mestu. Nije bas to doslo ni od kuda, nego iz iskustva koje su vec imali u nedavnoj proslosti (sto ne znaci da cemo i mi uraditi bilo sta slicno, naravno). Edited May 17, 201410 yr by Dagmar
May 17, 201410 yr Ovo he spram moje kuće I zgrade Takio bar izgleda I tamo Sent from my HTC Desire X using Tapatalk Edited May 17, 201410 yr by InvisibleLight
May 17, 201410 yr Važno: da li neko sa NBg ili iz Zemuna ide kolima ka Pioniru, neko je tvitovao da su potrebne kadice za kupanje beba. Imam jednu pa bih je dala ali nemam auto i ne idem na tu stranu. Javite mi se!
May 17, 201410 yr sava ispod gazele je poplavila obalu i dosla do nasipa. Nbg strana ima dobar nasip i tu ne bi trebalo da bude problema. Druga obala ce biti u problemu.
May 17, 201410 yr Važno: da li neko sa NBg ili iz Zemuna ide kolima ka Pioniru, neko je tvitovao da su potrebne kadice za kupanje beba. Imam jednu pa bih je dala ali nemam auto i ne idem na tu stranu. Javite mi se! hoćeš da dođem do tebe da to uzmem pa odnesem?