InvisibleLight Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Goldi zbrinut sava stoji Poz Izlilo se u hrvatskoj Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
renne Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 obrenovac se evakuise uveliko. naselje dudovi trenutno. moji stigli u bg. to bre ja kevu još nisam izvukao iz Brčkog :(
InvisibleLight Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ovde pipusujy ko neće da se evakuiše, sad bila kući da vodin psa Kažu nisu pravili spiskove u obrenovcu pa ne znaju žrtve Dosta ljudi ostalo y mom naselju Na keju spram nas još nema džakova, tu je kej najviši To je to Nema smisla ići opet, samo bih smetala Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Dagmar Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) pogledaj holandiju. kapija pred roterdamom je koštala 1 milijardu, još nije bilo potrebe da se zatvori, servis redovan. o poljani sam napisao. rekoše, bila i u banatu. ovde je deo nesreće na divljoj gradnji, urbanističkom haosu, neodržavanju. to ne košta ništa. Holandezi su sve to pravili nakon poplava iz 1953e, imali su par hiljada mrtvih i odbranu od buducih poplava kao nacionalni projakat na prvom mestu. Nije bas to doslo ni od kuda, nego iz iskustva koje su vec imali u nedavnoj proslosti (sto ne znaci da cemo i mi uraditi bilo sta slicno, naravno). Edited May 17, 2014 by Dagmar
InvisibleLight Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Ovo he spram moje kuće I zgrade Takio bar izgleda I tamo Sent from my HTC Desire X using Tapatalk Edited May 17, 2014 by InvisibleLight
Valk Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Važno: da li neko sa NBg ili iz Zemuna ide kolima ka Pioniru, neko je tvitovao da su potrebne kadice za kupanje beba. Imam jednu pa bih je dala ali nemam auto i ne idem na tu stranu. Javite mi se!
nautilus Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 sava ispod gazele je poplavila obalu i dosla do nasipa. Nbg strana ima dobar nasip i tu ne bi trebalo da bude problema. Druga obala ce biti u problemu.
nautilus Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 sad prodje ispod autokomande kolona kamiona i slepera sa vrecama peska.
renne Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Važno: da li neko sa NBg ili iz Zemuna ide kolima ka Pioniru, neko je tvitovao da su potrebne kadice za kupanje beba. Imam jednu pa bih je dala ali nemam auto i ne idem na tu stranu. Javite mi se! hoćeš da dođem do tebe da to uzmem pa odnesem?
Parsons Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 to bre ja kevu još nisam izvukao iz Brčkog :( jel uspevas da se cujes sa njom?
Recommended Posts