Töölönlahti Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 To ovo? Aham, kačio sam na pussy-threadu, doduše u spoileru, jer je off. :)
Prospero Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Hm, na Pinku sad kazu "Sabac trenutno bezbedan, Sava blago opala". Takodje daju snimak Gazele iz koje izlaze evakuisani ljudi, tako da se i ona koristi. by TT via Nokia
radisa Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Aham, kačio sam na pussy-threadu, doduše u spoileru, jer je off. :) NIsam pratio forum ovih dana, pa nisam video. Sad gledam, pitao sam juče kevu kako je bilo tad, reče ona strašno. Vidim da jeste bilo stvarno strašno.
hazard Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Hm, wiki kaže da MUP ima 22 helikoptera. Pretpostavljam da su svi sposobni za bar neku vrstu evakuacije. Ne razumem zašto onda evakuacije ne idu brže, 8 Mi-8/Mi-17, 16 Gazela, 22 helikoptera MUP, to je 46 helikoptera
Lezilebovich Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 jedan vozi vučića, drugi vozi slinu, još dva voze novinare da sve to snime, a ostale nema ko da organizuje
kiki Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Cekajte malo, naredjenje je da se evakuise baric a on je na putu ka obrenovcu od beograda. A obrenovac jos nije do kraja evakuisan a sada preti da bude presecen?ako je tako uzas.... :( Neće Obrenovac biti presečen, ali će biti presečen najbrži put. Najverovatnije je otišao put u Dubokom (nisam sigurna, ali je to jedino logično) jer je tu najbliži Savi. Ali iz Obrenovca se može preko Mislođina izaći na Ibarsku (možda postoje i drugi putevi). Duboko je između Bariča i Umke i deo je jednog od najvećih klizišta u Evropi. Koliko znam i na Umci evakuišu kuće ispod puta (deo Umke prema Bariču), mada njih niti ima puno, a i ono što ima, većinom je klizište uništilo pa i ne živi mnogo ljudi. Onom delu iznad puta jedino klizište može da bude pretnja, Sava ne.
Prospero Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Gasic iz Mitrovice: Potvrdjena preventivna evakuacija priobalnog dela S. Mitrovice. by TT via Nokia
DarkAttraktor Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 nadam se da IL nije u tom priobalnom delu. kad se zadnji put javila ?
Töölönlahti Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Imate na RTRS direktno namočenu Bijeljinu i ponekad Doboj. edit: ... i Prijedor, isto solidno potopljen, a i svašta oko BL, snimaće i Kostajnicu. Edited May 17, 2014 by Töölönlahti
radisa Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 nadam se da IL nije u tom priobalnom delu. kad se zadnji put javila ? Gli jeste u priobalju, jel'?
Bane5 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 u beogradu je sava pocela da raste 4 cm po satu sto je vise nego u poslednjih 24H.
simple red white Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Hm, wiki kaže da MUP ima 22 helikoptera. Pretpostavljam da su svi sposobni za bar neku vrstu evakuacije. Ne razumem zašto onda evakuacije ne idu brže, 8 Mi-8/Mi-17, 16 Gazela, 22 helikoptera MUP, to je 46 helikoptera 1. Broj helikoptera koji poseduju ne znači i da su svi u upotrebi, ispravni... 2. Broj osposobljenih posada za izvršavanje posebnih zadataka je takav da je vrv to maksimum 3. Helikopteri iz Niša i KV se koriste na drugim kriznim područjima, i daju i ispomoć kolegama iz BG.
boshoku Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 jedan vozi vučića, drugi vozi slinu, još dva voze novinare da sve to snime, a ostale nema ko da organizuje kurac je slinavi toliko bitan da ima zaseban čoper... ostali voze njuz ekipe
Recommended Posts