boshoku Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 taj rad - radna akcija nisam bio, al je bilo em radno, em super zajebacija
Downforce Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Nisam baš do detalja pratila informacije o infrastrukturnim projektima koji su u toku, ali me zanima da li ova katastrofa može uticati na njih, npr. koridor 10? Recimo da ce sve ono sto je prezivelo od mehanizacije a radilo je na koridorima, verovatno biti angazovano na rasciscavanju posledica poplave...
Joe D Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 dozvolite mi da ponudim alternativno vidjenje ovog sto opisujes. imam utisak da klinci vapiju od zelje da u necemu jednom u zivotu budu korisni i da se necim ponose. srbovanje, zastave i ostalo su tu jer me umeju drugacije, a sto se tice smejanja, kada grupa muskaraca ide da radi nesto, oni ce se uvek zajebavati jer je to u nasoj prirodi, cak i kada, sto bi se reklo, nije na mestu. +milion ljudi su se stavili na raspolaganje da brane necije zivote, nije ovo situacija da se forma osudjuje. vise me brine sto su sa organizacijom kakva je bila njihovi zivoti ti koji su stavljeni u veliku opasnost, ali to niko nece javno reci, jerbo sabac ne sme pasti!
Skyhighatrist Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Cekajte malo, naredjenje je da se evakuise baric a on je na putu ka obrenovcu od beograda. A obrenovac jos nije do kraja evakuisan a sada preti da bude presecen?ako je tako uzas.... :( Ovo je potpuna glupost i brljotina nekog od ovih samozvanih stručnjaka, Sline i ostalih... Širenje panike 101. Iz šerpe u tiganj. ... brisano Обреновац је и иначе готов.. Mos def... Edited May 17, 2014 by Skyhighatrist
Aće Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 +milion ljudi su se stavili na raspolaganje da brane necije zivote, nije ovo situacija da se forma osudjuje. vise me brine sto su sa organizacijom kakva je bila njihovi zivoti ti koji su stavljeni u veliku opasnost, ali to niko nece javno reci, jerbo sabac ne sme pasti! a kad je trenutne vlastodrsce boleo djoka za ljudski zivot, svog ili tudjeg gradjanina?
Њујоркер Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Heh, kako bi lepo bilo umati recimo Utisak Nedelje o Vucicevom hendlovanju poplava, ali bez njega kao gosta. Na tviteru ubi dijaspora sa svojim "prayforserbia" porukama. Ista dijaspora se ubi sa slanjem donacija, ali to izgleda tebi nije bitno. histerises na pogresne ljude.
simple red white Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Zato što smo ljudi. Ili bi trebalo da budemo. +1! RV ima 6 (i slovima: sest) Mi-8??? Pa i to je mnogo...
Töölönlahti Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 taj rad - radna akcija - Novi Sade, Novi Sade, gde su ti brigade? - Otišle su, otišle su nasipe da grade... ... segment iz dokumentarca o poplavi iz 1965. kada gomilu mladih odvozi gradski bus iz centra, sa sve zastavama.
boshoku Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) a, u kurac - ode ovo u patetiku svih koji se u svojim toplim, vodom neoštećenim kućama/stanovima, prenemažu spram klete sudbine odista ugroženih... ja sam domu svomu, al se barem ne pravim (čast onima koji su zaista ustali sa stolice, još veća ljudima na forumu koji su u ugroženim područjima) Edited May 17, 2014 by boshoku
hazard Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 RV ima 6 (i slovima: sest) Mi-8??? Au jebote :O 6 Mi-8T i 2 Mi-17, dakle ukupno 8 transportnih helikoptera. Zar pre 10-15 godina nije bilo bar 20tak-30tak Mi-8 u RV? Koliko vidim, samo 2 su uništena tokom rata 1999. Ne znam da li ovih 16 ,,utility" Gazela mogu da se iskoriste za spasavanje? Ovih 14 izviđačkih Gazela kapiram da se koriste za nadgledanje situacije.
radisa Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 - Novi Sade, Novi Sade, gde su ti brigade? - Otišle su, otišle su nasipe da grade... ... segment iz dokumentarca o poplavi iz 1965. kada gomilu mladih odvozi gradski bus iz centra, sa sve zastavama. To ovo?
Kampokei Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ista dijaspora se ubi sa slanjem donacija, ali to izgleda tebi nije bitno. histerises na pogresne ljude. Uopste ne histerisem. Ne razumemo se, al to sad nije bitno.
Muwan Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 RV ima 6 (i slovima: sest) Mi-8??? I još dva Mi-17. Policijski helikopteri takođe učestvuju a mislim da su i Gazele podigli.
Recommended Posts