Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Kod klinke u školi otvorili centar za prikupljanje pomoći.

Obavjest na fb-u pre dva sata, a ulica puna dece i roditelja dolaze i donosi...

Posted

Zasto sprecavati?

Zato što ništa ne znamo uraditi kako treba.

Posted (edited)

Dobio sam info da su Hrtkovci zatvoreni tako da trenutno mislim da Sabac-Beograd vise nije prohodan.

Edit: usmeravanje na Mitrovicu, a tamo tek haos. Ne kretati za Sabac.

Edited by ducca
Posted

Dobijam proliv od "javnih licnosti" koje se slikaju i profitiraju od ove tragedije pomazu u odbrani od poplava.

Ja sam ODLEPIO od takvih. Ceo dan se po fejsu svađam sa likovima što idu u Šabac pa kače slike zajebancije iz busa, nasmejani, kao da se ide na vašar. 

Meni to nije baš najnormalnije.

Posted (edited)

Kod klinke u školi otvorili centar za prikupljanje pomoći.

Obavjest na fb-u pre dva sata, a ulica puna dece i roditelja dolaze i donosi...

kod mene su srednjoškolci iz komšiluka najavili da će oni da nose pomoć. dali su nam dva sata da spremimo sve što planiramo da šaljemo, onda su pokupili i odneli. super su klinci.

čuli smo da se danas uputila prava pomoć i ka krupnju. izgleda da se lozničani spremaju da idu tamo u ispomoć. ovo je nezvanično, sa lokalnih medija. valjda znaju da li mogu da priđu ako su se već spremili da idu.

edit: nebo nad loznicom trenutno je  :ph34r:. ne pada još. ako počne, nadam se da će se završiti na kratkotrajnom pljusku.

Edited by Frau Gabrijela
Posted

Zasto sprecavati?

Zato što smo ljudi.

Ili bi trebalo da budemo.

Posted

RV ima 6 (i slovima: sest) Mi-8???

Posted

Dobio sam info da su Hrtkovci zatvoreni tako da trenutno mislim da Sabac-Beograd vise nije prohodan.

tamo je voda sinoc bila na nekim mestima neposredno uz put, a ljudi sem cizama nisu imali nista, nikakvu pomoc.

Posted (edited)

Ja sam ODLEPIO od takvih. Ceo dan se po fejsu svađam sa likovima što idu u Šabac pa kače slike zajebancije iz busa, nasmejani, kao da se ide na vašar.

ako ljudi idu da pomognu, zaista ne vidim da je bitno da postuju na fb samo ucveljene slike. a psiholoski, neki je zanos i potreban kad se ide u radnu akciju, vjerujem... Edited by morgana
Posted

dozvolite mi da ponudim alternativno vidjenje ovog sto opisujes. imam utisak da klinci vapiju od zelje da u necemu jednom u zivotu budu korisni i da se necim ponose. srbovanje, zastave i ostalo su tu jer me umeju drugacije, a sto se tice smejanja, kada grupa muskaraca ide da radi nesto, oni ce se uvek zajebavati jer je to u nasoj prirodi, cak i kada, sto bi se reklo, nije na mestu.

Posted

Nisam baš do detalja pratila informacije o infrastrukturnim projektima koji su u toku, ali me zanima da li ova katastrofa može uticati na njih, npr. koridor 10?

Posted

Cekajte malo, naredjenje je da se evakuise baric a on je na putu ka obrenovcu od beograda. A obrenovac jos nije do kraja evakuisan a sada preti da bude presecen?ako je tako uzas.... :(

Posted (edited)

Обреновац

NIZ ULICU VOJVODE MISICA,PA DESNO KOD CENTRA ZA DIJALIZU,TJ. KOD ROBNE KUCE,TU POSTOJE MERDEVINE POSAVININOG MAGACINA PREKO KOJIH MOZE NA KROV ROBNE KUCE.LJUDI CE STAJATI NA TOM KROVU.

SIRITE DALJE I POKUSAJTE DA DOBIJETE NADLEZNE SLUZBE!

едит:

dozvolite mi da ponudim alternativno vidjenje ovog sto opisujes. imam utisak da klinci vapiju od zelje da u necemu jednom u zivotu budu korisni i da se necim ponose. srbovanje, zastave i ostalo su tu jer me umeju drugacije, a sto se tice smejanja, kada grupa muskaraca ide da radi nesto, oni ce se uvek zajebavati jer je to u nasoj prirodi, cak i kada, sto bi se reklo, nije na mestu.

браво.

Edited by EmptyClip
Posted (edited)

evo ovde su se ljudi (svi u lancu) smejali, jer su napravili dobar sistem kojim su dzakovi sibali duplo brze. aj da ih napusimo

10339623_10152388396416904_4874248956655

Edited by Aće