Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

jel zna neko kakvo je stanje u svilajncu?

Posted

Ima li negde neki centar u Bg gde moze da se odnese voda i hrana koja bi se distribuirala u unutrasnjost, pre svega Obrenovac i Ub, vidim da je apel da i tamo treba pomoc, ne samo u prihvatnim centrima? Koliko sam skapirao uglavnom ljudi nose pomoc u prihvatne centre, jer su oni i navedeni kao adrese gde treba da se nosi to sto treba...

Posted

Imal vesti o gariju V. Iliću?

PV je toliko dumao koga da stavi na tako važnu funkciju.

Brinem se.

bio u Paraćinu, izgleda da su ga rastreznili
Posted

Nije prostorija, već kuća na sprat. Muž je ostao na spratu i nakon što je voda poplavila prizemlje, bar sma ja tako razumeo.

Posted

U devetoj gimnaziji sakupljena gomila pomoći, idemo sada da to razvezmo kolima gde treba

Nosi li se i u opštinu? Bliže mi je a nemam kola pa nosim u rukama :(

Vidim sad tek da se ne nose sapuni, kupke, šamponi i sl a ja sam spremila. Poneću, možda nekome ipak zatreba.

Kupiću u radnji vlažne maramice za bebe i uloške za žene.

Imam još veš, peškire, odeću, obuću i tri ćebeta. Kad se informišem tamo na licu mesta lako ću dokupitimšta još treba da se nosi ovih dana.

Posted

jel zna neko kakvo je stanje u svilajncu?

po poslednjiminformacijama bolje. Voda se polako povlači. još uvek je pola grada potopljeno

Posted

durg jutros otisao isperd sava centra, ubacili ga u autobus, cekao pola sata i onda im rekli da ne treba pomoc.

Posted

Lik (neki Tomić) u Kontekstu na Al Jazeeri...

Šlihtajući kanale sam blago filipenkovao™ u citiranom postu, emitovali su reprizu Konteksta od pre desetak dana, nije bilo ništa sveže.

Posted

durg jutros otisao isperd sava centra, ubacili ga u autobus, cekao pola sata i onda im rekli da ne treba pomoc.

takva vrsta pomoci danas je mahom nepotrebna. sutra ili prekosutra ce verovatno trebati, pa neka se ljudi odmore.

Posted

bio u Paraćinu, izgleda da su ga rastreznili

bobu hvala, odmah mi lakše!

Posted

u petrovcu je dosta bolje, mlava je znacajno spala ovde ali je porasla dole prema stigu... 

voda se u par cisterna dovlaci iz pozarevca problem su mostovi tako da koliko cujem ide se okolo preko bratinca...

ja i moja trusty pumpa drugi dan vadimo vodu iz komsijskih podruma i bunara, prilkom cega sam ostao bez fona koji je zavrsio na dnu starog bunara dubine 10tak metara, komsija matorac mi je momentu kada sam opsovao jer mi je ispao ozbiljno postavio pitanje "oces po njega?"   :isuse:

Posted

Nosi li se i u opštinu? Bliže mi je a nemam kola pa nosim u rukama :(

Vidim sad tek da se ne nose sapuni, kupke, šamponi i sl a ja sam spremila. Poneću, možda nekome ipak zatreba.

Kupiću u radnji vlažne maramice za bebe i uloške za žene.

Imam još veš, peškire, odeću, obuću i tri ćebeta. Kad se informišem tamo na licu mesta lako ću dokupitimšta još treba da se nosi ovih dana.

Može i opština, može i u O.brigada 34.

Mnogo ljudi se odazvalo, došlo je dosta vozila.

Hvala svima koji su se odazvali na poziv

Posted

To ponavljaju od jutros. Samo je valjda ontm glavni problem prepoznao u onima koji sjede u svojim toplim domovima i ne rade ništa, a ne u organizaciji, podjeli rada, opremi i svemu ostalom.