Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Jel zna neko u kakvom je stanju put preko Rudnika za BG? Cujem da idu autobusi, jel to tacno?

Jeste. Malopre mi pričao čovek, stigao tuda iz Guče.

Posted (edited)

Postradalima u poplavama montenegro airlines dace besplatan prevoz a institut igalo smjestaj i kompletan medicinski tretman (o trosku cg ministarstva zdravlja)

Edited by morgana
Posted

via gjesic - 855 u 13H, za 1,5H krece preventivna evakuacija u delu S. Mitrovice

Posted

Na radaru praktički all clear. Što se kiše tiče, jel?

Posted

komentar sa B92. Smislen.

Glupost.

Bilo bi smisleno da je pisano 2006-e kada je vršena reorganizacija, smanjenje i uništavanje vojske, sad nema smisla.

Osim toga tako bi trebalo napisati i za Šabac gde postoji (postojala) velika inženjerijska jedinica, pa je slabo korišćena.

Ovaj nivo elementarne nepogode se nije desio još na ovim prostorima, nasipi su građeni za neke "velike " nedaće ali ovo je nešto što je košmar za sve, i što niko ni u tim najcrnjim košmarima nije očekivao.

Posted

Ko je pozvao dobrovoljce? Onaj isti koji je naredio gradjanima da se evakuisu

o je stvarno nešto što ne shvatam, velika glupost.

Posted

nema /niko nije ocekivao/

uvek se ocekuje najgore

ne ocekuju se tornada i cunami, sve ostalo se ocekuje

Posted

koliko znam, idu, javicu ti ako budem imala drugaciju informaciju

Ne cimaj se, pitam preventivno, ne mogu da mrdnem odavde još bar 15 dana, a voz me ove godine neće videti.

Posted

Isuse!  :isuse:  Izvinjavam se svima, ladno nisam provalio da se radi o matoroj informaciji  :frust:

Јутрос сам баш тражио ову вест. Она објашњава како је Велимир Илић постао министар. Његова неактивност ових дана то и потврђује. То је период од 10-так дана пре формирања Владе. Пошто се у том тренутку појавиле елементарне непогоде некоме је пало на памет да прогласи Вељу за министра задуженог за ванредне ситуације. То је било по принципу асоцијације. Да су негде слетели ванземаљци у то време, Веља би би министар за везу са дијаспором ванземаљцима.

Posted

MUP naredio hitnu evakuaciju Barica, idu sirene, oko 7k ljudi je u pitanju

by TT via Nokia

Posted

MUP hitno evakuise Baric

Posted (edited)

komentar sa B92. Smislen.

Nikada nije postojala inženjerijska brigada, koliko ja znam.

Postoje 4 Brigade KoV, Mešovita Artiljerska, Specijalna, Brigada za obuku i u sastavu svake brigade nalazi se inženjerijski bataljon.

Greška!

Postojala je cela 305. Inžinjerijska brigada u Šapcu, dislocirana u Obrenovac, a onda je ta brigada razbijena na bataljone i podeljena pojedinačnim brigadama.

Edited by Utvara
Posted

Evo sada su naredili evakuaciju Bariča. Izgleda da je Sava probila nasip kod TE Nikola Tesla u dužini od 100 metara.