April Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Jel zna neko u kakvom je stanju put preko Rudnika za BG? Cujem da idu autobusi, jel to tacno? Jeste. Malopre mi pričao čovek, stigao tuda iz Guče.
morgana Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Postradalima u poplavama montenegro airlines dace besplatan prevoz a institut igalo smjestaj i kompletan medicinski tretman (o trosku cg ministarstva zdravlja) Edited May 17, 2014 by morgana
Bane5 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 via gjesic - 855 u 13H, za 1,5H krece preventivna evakuacija u delu S. Mitrovice
Roger Sanchez Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Na radaru praktički all clear. Što se kiše tiče, jel?
simple red white Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 komentar sa B92. Smislen. Glupost. Bilo bi smisleno da je pisano 2006-e kada je vršena reorganizacija, smanjenje i uništavanje vojske, sad nema smisla. Osim toga tako bi trebalo napisati i za Šabac gde postoji (postojala) velika inženjerijska jedinica, pa je slabo korišćena. Ovaj nivo elementarne nepogode se nije desio još na ovim prostorima, nasipi su građeni za neke "velike " nedaće ali ovo je nešto što je košmar za sve, i što niko ni u tim najcrnjim košmarima nije očekivao.
simple red white Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ko je pozvao dobrovoljce? Onaj isti koji je naredio gradjanima da se evakuisu o je stvarno nešto što ne shvatam, velika glupost.
frit Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 nema /niko nije ocekivao/ uvek se ocekuje najgore ne ocekuju se tornada i cunami, sve ostalo se ocekuje
Anonymous Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 koliko znam, idu, javicu ti ako budem imala drugaciju informaciju Ne cimaj se, pitam preventivno, ne mogu da mrdnem odavde još bar 15 dana, a voz me ove godine neće videti.
dekki Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Isuse! Izvinjavam se svima, ladno nisam provalio da se radi o matoroj informaciji Јутрос сам баш тражио ову вест. Она објашњава како је Велимир Илић постао министар. Његова неактивност ових дана то и потврђује. То је период од 10-так дана пре формирања Владе. Пошто се у том тренутку појавиле елементарне непогоде некоме је пало на памет да прогласи Вељу за министра задуженог за ванредне ситуације. То је било по принципу асоцијације. Да су негде слетели ванземаљци у то време, Веља би би министар за везу са дијаспором ванземаљцима.
Prospero Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 MUP naredio hitnu evakuaciju Barica, idu sirene, oko 7k ljudi je u pitanju by TT via Nokia
Utvara Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) komentar sa B92. Smislen. Nikada nije postojala inženjerijska brigada, koliko ja znam. Postoje 4 Brigade KoV, Mešovita Artiljerska, Specijalna, Brigada za obuku i u sastavu svake brigade nalazi se inženjerijski bataljon. Greška! Postojala je cela 305. Inžinjerijska brigada u Šapcu, dislocirana u Obrenovac, a onda je ta brigada razbijena na bataljone i podeljena pojedinačnim brigadama. Edited May 17, 2014 by Utvara
Arkadija Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Evo sada su naredili evakuaciju Bariča. Izgleda da je Sava probila nasip kod TE Nikola Tesla u dužini od 100 metara.
Recommended Posts