Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

ako neko zna nekog ko nema gde, kod mene se moze uvaliti nekoliko ljudi

Posted

Je li Morgana jel' rade autobusi HN-Beograd, nikako da odem na stanicu da proverim? Muka mi je više od ovog cirkusa.

Posted

Шапчани су чекали испред општине још пре него су почели добровољци да пристижу, слабо су их организовали, хтели да разваљују. Зато су и смењени ваљда и дошо Диковић

Значи локално радно-способно становништво није било упослено никако, нити им је наметнута радна обавеза, ал свеједно позвали су добровољце из Београда.

Posted

Ne znam od kada su vam ti apeli, jutros sam slušao nekoliko nadležnih osoba iz raznih prihvatnih mesta, zaključno sa gradonačelnikom, koji govore da su higijenska sredstva prioritet, a da hrane, odeće, opreme za bebe ima dovoljno. Čisto da znate, pa sad...

Posted
Данас смо сведоци трагичне грешке у процени бившег војног врха, јер је Обреновац до 2007. године имао инжењеријску бригаду Војске Србије, опремљену тешком механизацијом за израду насипа, амфибијским возилима и понтонима. Неко је проценио да та јединица више није потребна и угасио ју је. Ево нам сада цене те "уштеде" и "рационализације", испостављене у људским животима и огромној материјалној штети. Нисам толико наиван да бих се могао надати да неко од њих данас буде позван на одговорност због жртава и почињене штете, зато што се у овој земљи мало шта памти дуже од три дана.

(Odgovornost, 17. maj 2014 12:25)

komentar sa B92. Smislen.

Posted

U pravu si zato je prava pomoć slanje ekipa "Danas i sutra se očekuje dolazak specijalizovanih timova iz zemalja EU (Slovenija, Bugarska, Nemačka, Mađarska, Austrija, Češka i Hrvatska), Makedonije i CG."

to je prava pomoć a nakon svega ovoga dolazi  pomoć u saniranju posledica.

Atlas grupa šalje 100.000 litara vode, Knežević uplaćuje 50.000 eura

Atlas grupa uputiće 100 hiljada litara flaširane vode Akvamonta ugroženim područjima u Srbiji, dok će predsjednik Grupe, Duško Knežević, uplatiti ličnu donaciju od 50 hiljada eura.

U fabrici vode Lipovo u Kolašinu biće, kako je saopšteno, organizovana vanredna proizvodnja, kako bi, u koordinaciji sa ambasadom Srbije u Crnoj Gori i državnim organima Srbije, pomoć što prije bila preuzeta i upućena u ugrožena područja.

"Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević će uplatiti ličnu donaciju od 50 hiljada eura za pomoć ugroženima. Atlas grupa će pratiti dalji razvoj situacije i izražava punu spremnost da da svoj doprinos u prevazilaženju ove teške situacije", kaže se u saopštenju.

Opština Kotor poslala novčanu pomoć

Posted

Значи локално радно-способно становништво није било упослено никако, нити им је наметнута радна обавеза, ал свеједно позвали су добровољце из Београда.

ni meni ovo nikako nije jasno, pa nije sabac seoce, nego 60k grad

Posted

Sramotno uključenje govnarke Naše Maje iz Mitrovice. Jasno je da je ovim umobolnicima jedino bitno da se u ovoj situaciji obračunaju sa političkim protivnicima...

Posted

Ko je pozvao dobrovoljce? Onaj isti koji je naredio gradjanima da se evakuisu

Posted

Je li Morgana jel' rade autobusi HN-Beograd, nikako da odem na stanicu da proverim? Muka mi je više od ovog cirkusa.

koliko znam, idu, javicu ti ako budem imala drugaciju informaciju

Posted

drama, medijski cirkus, nešto se radi, dimna zavesa. nije bilo nikakvog plana za slanje ljudi u šabac, videlo se da je to palo na pamet glavnom degeneriku u momentu kada su se uključille kamere.

Posted

Lako je Ješiću, on se ispraksovao na Red Hot Chilli Peppers...

Posted

Sad se cujem sa majkom, prica kako su neki bratovi drugari isli za Sabac, a ona zabrinuta dal on da ide. Nema pojma da u Sapcu hiljade ljudi ima koji bi da brane gran al nemaju posla, i nema pojma da je pravljen puc.

Jel zna neko u kakvom je stanju put preko Rudnika za BG? Cujem da idu autobusi, jel to tacno?