steins Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Izlio se B.Timok, ugrožen Zaječar "Najugroženija tačka u Srbiji trenutno je Zaječar, gde je Beli Timok oko 13:30 probio nasip", izjavio je za B92 Predrag Marić. Maločas je išao izveštaj na TVu iz Zaječara i zvučao je katastrofalno, iako nije bilo video zapisa. Filipe datum na ovoj vesti je subota 19.04.2014 | 09:05 -> 18:05
Razzmatazz Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Vidim na "međunarodnim" vestima da se sranje od vremena polako približava Poljskoj i da Poljaci uvelike pune džakove. Eh, nemaju pojma ti Poljaci...
ficfiric Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Да ли је ико позвао Шапчане на одбрану сопственог града пре него што је позвао Београђане добровољце? Pa, PV je na RTS-u naredio evakuaciju Sapca, i onda su ljudi poceli da beze. Lokalna vlast je govorila da nema potrebe za evakuacijom ali ko njih moze da cuje, Vucic je na RTS-u. Normalan i razuman covek bi trazio da gradjani zadrze smirenost i pozvao dobrovoljce da odu na lopatanje u normalnom broju.
Aće Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) u sm ima ljudi lopata i dzakova, ali fali peska. SREMSKA MITROVICA - Oko osam i trideset sati jutros zasedao je krizni štab opštine Sremska Mitrovica i doneo je odluku da se kada reka Sava dođe do kote 857 cm vodostaja, počne sa evakuacijom dela naselja u blizini reke. Vodostaj Save kod Sremske Mitrovice u 12 časova dostigao rekordnih 853 cm. "To je preventivna mera da se ne bi desila situacija kao u Obrenovcu", saopštio je Goran Ješić, komandant Pokrajinskog štaba za vanredne situacije na svom tviter nalogu. Edited May 17, 2014 by Aće
Anonymous Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Koliko hiljada dzakova je moguce kupiti umesto 1 Audija? Mi smo kurac od drzave, ako smo uopste drzava. Oni su (Srbijavode) još uvek na privremenom finasiranju (valjda se tako kaže), ukoliko sam je dobro razumeo. Ono što ja znam je da su ranije bili jedinstveni na čitavoj teritoriji Srbije, pa je otišla Vojvodina (Vojvodinavode), pa Beograd (Beogradvode). Kako se ta tri preduzuća koordiniraju u ovakvim situacijama pojma nemam.
bags Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Situacija u Doboju: https://www.facebook.com/velibor.stancic/posts/10152358193106391
Filipenko Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Filipe datum na ovoj vesti je Isuse! Izvinjavam se svima, ladno nisam provalio da se radi o matoroj informaciji
steins Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Isuse! Izvinjavam se svima, ladno nisam provalio da se radi o matoroj informaciji postao si ko rodja - dezinformacije i širenje panike nisam to od tebe druže očekivao.....:(
Filipenko Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ma jebem li ih...čuo na vestima da Timok ugrožava Zaječar, otišao na net, vidim ove vesti...odmah sam ih povezao, nisam proveravao. Jebiga.
morgana Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 sta je najbolje slati kao pomoc, konzerve, odjecu? sta ce najvise da nedostaje za par dana? jel jos aktuelan onaj poziv da se salju pelene i hrana za bebe?
Filipenko Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ne, trenutno kažu da najviše fali higijenskih sredstava. Hrane i odeće, navodno, ima dovoljno, kao i pelena i hrane za bebe.
Recommended Posts