Aće Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Pazi, ok, prirodna nepogoda i sve to..ali neorganizovanost, širenje panike i defetizma "sa vrha", omalovažavanje najbližih saradnika i treniranja strogoće prema onima koji ipak nešto pokušavaju, predlažu..koji "ga" s pravom kritikuju u smislu ukazivanja na propuste, greške, nudjenja predloga, političarenje,..itd, vrlo dobro znam šta da mislim. pa jebote napusio je ceo svet sinoc kad je rekao sta nam saljete tako malo, ne morate onda ni slati. skoro bas tim recima. dokazuje da bi jedino bio uspesan kao upravnik logora.
fikret selimbašić Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Sava kod Županje usporava rast. Prošao valjda vrh vala. Uručbirano Tapatalkićem s Lumije Jeftinjare U Brčkom je još uvijek strašno, nasip kod Vučilovca popustio, drug iz Gunje javlja da je nasip gotov preliven. I ja sam neki "savski vuk", makar samozvani, ovako nešto ne da nisam upamtio nego mi još uvijek izgleda nestvarno. Bijeljina takođe pod vodom, u Doboju tek sad počinju da pronalaze mrtve, od jutros je zvanični broj mrtvih već premašio trideset. Šapčanima želim puno sreće u odbrani grada, ovo što se kreće prema njima je strašno. Nasipi kod Bijeljine popuštaju. Najavljuju nove pljuskove za poslijepodne.
Anonymous Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Dzakovi ne mogu da se potrebuju hitnim apelom na okolne zemlje, Ruse, EU, koga god? Nekako imam utisak da smo potpuno autisticni prema ostatku sveta, ok, i oni pizde ne pominju, ali jesmo li mi poslali apele za pomoc, da nam dopreme nekoliko aviona ovoga ili onoga? To sam i ja pitao, kaže da ne mogu dovoljno brzo da stignu. Rezerve su im bile tanke (država ih ne jebe tri posto), a ovakvu poplavu niko nije ni očekivao ni u najcrnjim scenarijima.
SNARC Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Bužet im je potpuno prazan, ruke su im vezane, kaže da je trenutno najveći problem što nigde u Srbiji ne mogu da nabave prazne džakove. Pa jebem mu mater..ima toliko proizvodjaca dzakova, sto malih sto vecih..dogovoris sa njima da ne placaju porez tri godine ali da rade u tri smene dok traje ovo sranje i da isporucuju dzakove..isto vidis i za gumene cizme, sto od proizvodjaca sto po carinskim depoima, mozda ima nesto oduzetih kineskih..isto i za lopate, krampove...sta vec... Vanredne mere..vanredno se ponasaj, kopaj rukama i nogama, ljudima se zivot pred ocima rusi a nama ionako jadan BDP preti da ode u totalnu majcinu
Aće Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ovo je i meni neobicno, dzakovi djeluju kao roba koja se lako transportuje. ne znam doduse, nagadjam. kad govorimo o pomoci, mozda je problem i u procedurama koje znaju da se otegnu. nije neobicno. dzakovi trebaju nekom ko nesto proizvodi i u njih to isto pakuje. posto su oni koji nesto tako proizvode vec izmestili proizvodnju van zemlje, ili se ona jednostavno ugasila, onda dzakova nema. u sapcu je sinoc bio pun kurac ruskih dzakova nekih za djubre tri 16ice made in russia, koje jedva otvoris jer su bili zalepljeni i na dnu i na vrhu
akibono Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 pa sad apeluju na RTSu da treba 50 lopata za Ivan Milutinović na Makišu - kad to nemože 'dražava' da obezbedi, šta dalje...
simple red white Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 u picku materinu. Mučno, slažem se. pa jebote napusio je ceo svet sinoc kad je rekao sta nam saljete tako malo, ne morate onda ni slati. skoro bas tim recima. dokazuje da bi jedino bio uspesan kao upravnik logora. Što da ih ne napuši, pa više bi neka ne vladina org ili akcija Noleta i ekipe donela novca nego ove države što daju, ili neka pomognu a ako neće bolje neka ne rade ovo. Boli me uvce za Vučka ali i ta lažna humanost me baš nervira.
Bane5 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 UzickaRepublika @gjesic 853cm Sava na Sremskoj Mitrovici 12h. Katastrofa !!!
Filipenko Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 E do moga, krenulo i na istoku, izlio se Timok, ugrožen Zaječar.
Anonymous Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ovo da "nema džakova" je besmislica. ima džakova ali je potreban logistički napor da se oni distribuiraju, a to je izgleda preveliki zalogaj za državu. ne možeš da potrpaš džakove u autobuse i ostaviš ih da se sami snalaze. Navela mi je odakle su sve trebovali džakove (naravno, zaboravio sam mesta) i da su imali problem. Uzmite ovo moje sa rezervom, ne mogu da se setim svakog detalja razgovora, sad da je zovem ponovo i pitam neću.
Rick.James Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Nova prognoza kaze da ce Dunav ipak nesto vise da raste sledece nedelje, bice na granici redovne odbrane od poplava u sredu/cetvrtak. Porasce za nekih 3 metra u odnosu na trenutni vodostaj, ali ne bi trebalo biti nekih vecih problema.
Recommended Posts