Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Ne preteruj, to bi bilo, nemam reči da opišem tu tragediju, ipak verujem u manje mrtvih, mada je i jedan život mnogo.

+1

TT

Posted

Dodik predsednički, odmereno, tačno kako treba.

On se pokazao na Doboju.

Posted

Marić rekao da neće biti restrikcija...

Odlično.

Hvala.

Širim dalje.

Posted

Ne zna se koji je odvratniji, ali da je vaš luđi to mu se ne može osporiti.

saglasje

Posted

Ne preteruj, to bi bilo, nemam reči da opišem tu tragediju, ipak verujem u manje mrtvih, mada je i jedan život mnogo.

Pazi, potopljena je opština sa 75 hiljada ljudi, od čega je evakuisano oko 15-ak hiljada, a preti im novi plavni talas ako Sava probije nasipe tamo. Naravno da bih voleo da ne bude toliko mrtvih, ali prema onome što se trenutno dešava, sve brojke koje se ne mere sa četiri cifre su premija. Pri čemu još uvek nemamo precizne informacije iz ostatka zemlje.

Posted

Have fun kako si ti?

Послато са tzv

Ma ja sam super.. ne pada kod nas nista, sve se primirilo.. ostalo ce se srediti

nego gledam okolo i ne znam kako da pomognem :(

juce smo krenuli ka Svilajncu.. prvi problem je bio naci balone sa flasiranom vodom, jer je narod ovde sve iskupovao, BUKVALNO! ni u jednoj prodavnici nije bilo

a do SV-a se nije moglo, vracali su ljude.. ostavis dokle mozes da stignes sta mozes i vratis se

sad nemam nikakvu informaciju kako je tamo.. valjda se Resavica povlaci.. znam da su se plasili Morave

gledam sad i kako je u Smed Palanci.. u problemu su i oni :/

Posted (edited)

Dodik kaže da je u Doboju 6 metara visina vode, da je naletela u roku do 20 minuta, i da su pronašli 6 beživotnih tela samo na onom delu gde se voda povukla.

Dodik upravo odbrusuje na finjaka Vučiću oko Republike Srpske i BiH, priznaje samo dejtonsku Bosnu i nijednu drugu, a on nema ništa protiv da BiH gradi sa Srbijom odnose.

Zato mu je narod sa decom bio po zgradama i još uvek je, a snabdevanje?

Bez vode i struje, zamislite te mogućnosti zaraze i svega onog što ide kada si bez pijaće vode, zamislite dva dana u stanu bez struje i vode, kako održavati higijenu?

Izvini što repliciram na tvoje postove ti si jako korektan, ali ovo oko Doboja je stvarno degutantno (od Dodika).

Edited by simple red white
Posted

Mislim da je posle bombardovanja najveća nesreća koja nas je zadesila.

Ne znam ni šta da mislim...

Posted

a jbga od grada do grada - negde Morava pada a negde skače....

et Ahve Fun

Posted

Ugasen mi tv vec 2 dana, forum je mila majka, nema ovog debila.

Znaci opet place kako ga niko ne voli i kako je on kriv za sve?

Divne slike stizu iz autobusa za Sabac - Srbija brateeeeee, 3 prsta, patikice i cipelice.

Posted

Kaze da je nasip na 730 i da koliko god da se digne vise od toga,ne znaci nista. Ako predje 680 ne valja,kaze videcemo sta ce onda biti

Prognoza na hidmetu kaze

Nedelja 680

Ponedeljak 695

Utorak 705

Sreda 710

Posted

bembanje je, u najvećoj meri, bilo planskog karaktera, ovo ne zna gde udara...

ali da, istina

Posted (edited)

Ми у ствари и даље не знамо ништа о томе шта се дешава/ло у Обреновцу осим опште слике

Sad sam se čuo sa drugaricom iz srbijavoda, kaže da verovatno nikad nećemo ni saznati.

Bužet im je potpuno prazan, ruke su im vezane, kaže da je trenutno najveći problem što nigde u Srbiji ne mogu da nabave prazne džakove.

Ne sme ni da razmišlja šta će biti kad prođe ovaj nalet - klizišta, podlokani putevi, pruge, zaraze, pijaća voda (ne u Beogradu, pošto grad ima fabriku vode)... Očajna je.

edit: kaže da od danas, pa naredna tri dana kreće frka sa Savom.

Edited by Anonymous
Posted

Prognoza na hidmetu kaze

Nedelja 680

Ponedeljak 695

Utorak 705

Sreda 710

sta je sa drenovcem i onom pricom da ce pustiti vodu? to znaci da ode desetak sela?