Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Poserem se u praznu tikvu svakom moronu koji je glasao za ove majmune.

plus jean. 

Posted

ja sam tamo razumeo ljude, jer nikog rukovodeceg nit sam video nit cuo, da su oni podigli nivo dzakovima na preko 700, ali to je tako rekla kazala, ne moze se izmeriti.

Posted

Kompleks FMP ima puno ljudi iz Obrenovca, u principu su zbrinuti, ima odeće ali će verovatno da fali pelena i slično. Ja sa vraćam na dežurstvo tamo od 20h do ujutru, ako neko hoće da donese nešto tražite Miloša iz Crvenog Krsta ili cimnite na pm

Najverovatnije sam dežuran tamo sa mojim iz doma zdravlja baš od 20h ako ne bude neke promene..

Posted

jel rekao baš 680? pa sasvim sigurno će toliko biti u utorak. ako je to kritična tačka i ako ne mogu ništa da urade, trebalo bi valjda da počnu evakuaciju?

Moji iz Sapca operisu sa brojkom od 750, ne znam da li je tacna informacija.

Posted

ma naročito bi bilo drugojačije da su neki drugi na vlasti

važi

Posted

Dodik predsednički, odmereno, tačno kako treba.

Posted

jel rekao baš 680? pa sasvim sigurno će toliko biti u utorak. ako je to kritična tačka i ako ne mogu ništa da urade, trebalo bi valjda da počnu evakuaciju?

Da. Ponovio je tu cifru nekoliko puta. 680, i kako kaže molimo se Bogu da ne pređe 680.

Posted

ma naročito bi bilo drugojačije da su neki drugi na vlasti

važi

ne bi. jedan jesic ne bi sigurno doneo prevagu politicarskim govnima druge boje i teksture.

Posted

Dikovic je rekao da je obrana dignuta na 730

Posted (edited)

Da. Ponovio je tu cifru nekoliko puta. 680, i kako kaže molimo se Bogu da ne pređe 680.

to zapravo zvuči OK, kad sravniš sa dostupnim informacijama o visinama nasipa, koje su ljudi ovde preneli, i očekivanom vodostaju. meni ovo znači da je siguran da je Šabac saniran.

Edited by Грешни Василије
Posted

Vučić pljuje kritičare koji samo znaju da sole pamet. I neće dozvoliti da se na njega pripiše prirodna katastrofa ili na bilo koga iz države.

kapetanm, O Obrenovcu naravno da ništa ne znamo, tamo je kataklizma, sve ispod nekoliko hiljada mrtvih biće premija.

Ne preteruj, to bi bilo, nemam reči da opišem tu tragediju, ipak verujem u manje mrtvih, mada je i jedan život mnogo.

Posted

Have fun kako si ti?

Послато са tzv

Posted

Dodik kaže da je u Doboju 6 metara visina vode, da je naletela u roku do 20 minuta, i da su pronašli 6 beživotnih tela samo na onom delu gde se voda povukla.

Dodik upravo odbrusuje na finjaka Vučiću oko Republike Srpske i BiH, priznaje samo dejtonsku Bosnu i nijednu drugu, a on nema ništa protiv da BiH gradi sa Srbijom odnose.

Posted

u 11 sati je u sremskoj mitrovici sava bila na 850 (prema jesicu).

druga informacija je da je rast save ovde usporen na 1 cm po satu.

Posted

Kaze da je nasip na 730 i da koliko god da se digne vise od toga,ne znaci nista. Ako predje 680 ne valja,kaze videcemo sta ce onda biti