May 17, 201410 yr jesic je sposoban i konkretan operativac+1 hvali ga sm edit: boskitj, nije vreme za politiku, osim vođi Edited May 17, 201410 yr by rođeni
May 17, 201410 yr Na Pinku za 11:15 najavljuju zajedničku konferenciju za štampu premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Republike Srpske Aleksandra Vučića.
May 17, 201410 yr et mostar ovaj, sine, naivno ti to - dušu dala svaka nepogoda za politički pragmatične, čitaj, šlajmare od ljudi, ma koju poziciju u ešalonu zauzimali
May 17, 201410 yr et mostar ovaj, sine, naivno ti to - dušu dala svaka nepogoda za politički pragmatične, čitaj, šlajmare od ljudi, ma koju poziciju u ešalonu zauzimali istina, ćale, ali za borbu u sm odbijam taj detalj na vezi sam, a malo mozga i imam
May 17, 201410 yr a ko je uopšte glavni za organizaciju ? ako vučić leti helikopterima po srbiji i slika se sa decom, diković je preuzeo šabac, ko je onaj ko formalno nadgleda sve to, preusmerava ljude, koordinira službe ? postoji li uopšte tako neko ? velja ?
May 17, 201410 yr @ Teacher VAZNO - RUKOMETNA utakmica METALOPLASTIKA- SEVEHOF NECE se igrati danas.Novi termin bice naknadno objavljen.
May 17, 201410 yr a ko je uopšte glavni za organizaciju ? ako vučić leti helikopterima po srbiji i slika se sa decom, diković je preuzeo šabac, ko je onaj ko formalno nadgleda sve to, preusmerava ljude, koordinira službe ? postoji li uopšte tako neko ? velja ? Marić?!
May 17, 201410 yr Ovo je strasno :(Forumasi jeste li ok?Invinsible kako je? Ostali?ne mogu da citam ceo topicnadam se da ste svi oktreba li kome sta?:(
May 17, 201410 yr prigodna numera za sve srpske političare http://www.youtube.com/watch?v=1rp-fnJreMk&feature=kp
May 17, 201410 yr jbte da nije stiglo onih 70-ak ruskih specijalaca mi bi imali totalnu tragediju, mada ce i ovako tragedija biti velika... Edited May 17, 201410 yr by Shaq
May 17, 201410 yr marić je pomoćnik u mup i šef sektora za van. situacije apropo vode koja dolazi iz bosne i hr. zar sava koja je ovde kudikamo veća ne može da apsorbuje te količine vode uz neki minimalni rast, ovo pitam zbog nizvodnog sliva od bg