Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted (edited)

@Kapetanm    

Toma lije medalje za hrabrost i pravi spiskove kome ce ih podeliti.

Svako neka radi svoj posao.

Edited by Caligula
Posted

Bilo je dosta roma na snimcima od juče direkt sa terena kad su izvlačeni ljudi čamcima i kamionima - valjda su počeli izvlačenja iz tih zona.

ljudi koje sam sinoć sreo unutar sajma bili su romi

Posted

А пропо Пинка - у овом тренутку, на првом рекламе за тепихе, на другом дијетални препарати, на Б92 о кичменој мождини, остало рекламе и цртаћи. Ови бар причају о актуелном. Иначе - а где је Тома?

kuje odlikovanja.

Posted

Иначе - а где је Тома?

Namece mi se crnohumorni odgovor

Posted

А пропо Пинка - у овом тренутку, на првом рекламе за тепихе, на другом дијетални препарати, на Б92 о кичменој мождини, остало рекламе и цртаћи. Ови бар причају о актуелном. Иначе - а где је Тома?

pa to je dodatni nivo jadnosti, nemoguće da nikome na rts-u nije palo na pamet da 24h izveštava o ovome... nego verovatno dobili mig da "ima ko će time da se bavi"

Posted

pa to je dodatni nivo jadnosti, nemoguće da nikome na rts-u nije palo na pamet da 24h izveštava o ovome... nego verovatno dobili mig da "ima ko će time da se bavi"

Javni servis jbg, nece valjda da izvestavaju o poplavi

Posted

Evo sad zivakju ljude "da dodju ranije" izgleda da u shvatili da ce ih drogirani pojesti...
Posted

Namece mi se crnohumorni odgovor

Suzdržavam se da ne puknem od smeha

Posted

Stigao na polozaj, pakujemo dzakpve za drugu odbranu, ljudi organizovani ima i zena sa sendvicima, vodom i sokovima, muda ispasa za politicare i medije koji pljuju Sapcane da nece da rade.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

у јбт, сад сам укапирао

Posted

jesu tuki - juče na potezu bajloni-trg marksa i engelsa, nisi mogo se izboriš u maksijima i višnjicama, da kupiš neku desetu stvar, od krda galopirajućih goveda koji pazare vodu, koju najbolje da će kao ispomoć da nose nekome ko je zaista ugrožen

[zipayoma]to su ta novokomponovana gospoda iz kruga dvojke[/zipayoma]

Posted

Goran Jesic, pored Marica, jedina svetla politicka tacka ovih dana.

Posted (edited)

poslednje što je potrebno u ovakvoj situaciji je stihijska migracija stanovništva (pa bili i dobrovoljci) po ono malo prohodnih puteva.

ne sekiraj se, nigde guzve na putu zbog toga. bar iz pravaca koji su moguci ka sapcu i sm iz ns. 

u 11 krece par buseva u sm, privatno su otisli neki ljudi.

Edited by Aće
Posted

Sta je sa ljudima iz tih kuca?

navodno su svi dobro. sada sam čuo da broj srušenih kuća u Krupnju više nije 60 kako mi je juče javio brat, nego 200. on konkretno ne zna za žrtve, ali je jedna nastradala osoba potvrđena i u medijima.

Posted

Goran Jesic, pored Marica, jedina svetla politicka tacka ovih dana.

da. kapa dole za njega. uz ocigledno, ne zalazi uopste u politicki diskurs, ne kupi jeftine poene.