Jump to content

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

Featured Replies

@Kapetanm    

Toma lije medalje za hrabrost i pravi spiskove kome ce ih podeliti.

Svako neka radi svoj posao.

Edited by Caligula

Bilo je dosta roma na snimcima od juče direkt sa terena kad su izvlačeni ljudi čamcima i kamionima - valjda su počeli izvlačenja iz tih zona.

ljudi koje sam sinoć sreo unutar sajma bili su romi

А пропо Пинка - у овом тренутку, на првом рекламе за тепихе, на другом дијетални препарати, на Б92 о кичменој мождини, остало рекламе и цртаћи. Ови бар причају о актуелном. Иначе - а где је Тома?

kuje odlikovanja.

Иначе - а где је Тома?

Namece mi se crnohumorni odgovor

А пропо Пинка - у овом тренутку, на првом рекламе за тепихе, на другом дијетални препарати, на Б92 о кичменој мождини, остало рекламе и цртаћи. Ови бар причају о актуелном. Иначе - а где је Тома?

pa to je dodatni nivo jadnosti, nemoguće da nikome na rts-u nije palo na pamet da 24h izveštava o ovome... nego verovatno dobili mig da "ima ko će time da se bavi"

pa to je dodatni nivo jadnosti, nemoguće da nikome na rts-u nije palo na pamet da 24h izveštava o ovome... nego verovatno dobili mig da "ima ko će time da se bavi"

Javni servis jbg, nece valjda da izvestavaju o poplavi

Evo sad zivakju ljude "da dodju ranije" izgleda da u shvatili da ce ih drogirani pojesti...

Namece mi se crnohumorni odgovor

Suzdržavam se da ne puknem od smeha

Stigao na polozaj, pakujemo dzakpve za drugu odbranu, ljudi organizovani ima i zena sa sendvicima, vodom i sokovima, muda ispasa za politicare i medije koji pljuju Sapcane da nece da rade.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Author

у јбт, сад сам укапирао

jesu tuki - juče na potezu bajloni-trg marksa i engelsa, nisi mogo se izboriš u maksijima i višnjicama, da kupiš neku desetu stvar, od krda galopirajućih goveda koji pazare vodu, koju najbolje da će kao ispomoć da nose nekome ko je zaista ugrožen

[zipayoma]to su ta novokomponovana gospoda iz kruga dvojke[/zipayoma]

Goran Jesic, pored Marica, jedina svetla politicka tacka ovih dana.

poslednje što je potrebno u ovakvoj situaciji je stihijska migracija stanovništva (pa bili i dobrovoljci) po ono malo prohodnih puteva.

ne sekiraj se, nigde guzve na putu zbog toga. bar iz pravaca koji su moguci ka sapcu i sm iz ns. 

u 11 krece par buseva u sm, privatno su otisli neki ljudi.

Edited by Aće

Sta je sa ljudima iz tih kuca?

navodno su svi dobro. sada sam čuo da broj srušenih kuća u Krupnju više nije 60 kako mi je juče javio brat, nego 200. on konkretno ne zna za žrtve, ali je jedna nastradala osoba potvrđena i u medijima.

Goran Jesic, pored Marica, jedina svetla politicka tacka ovih dana.

da. kapa dole za njega. uz ocigledno, ne zalazi uopste u politicki diskurs, ne kupi jeftine poene.