boshoku Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ne znam oklen ti informacija - kokni radi u vodovodu i tvrdi da je stanje redovito
Tale Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ovo sa panicnom kupovinom vode po bgdu i nije tako lose. sad treba stoku ubediti da je voda iz cesme ok, a da flasiranu odnesu centrima za prikupljanje pomoci. Još jednom molim da se suzdržite od ranta zbog kupovine vode. Pinosava, Beli Potok, Selo Rakovica i Ripanj su od prekjuče bez vode za piće. Verovatno su građani ovih naselja i oni koji nose pomoć takođe među značajnijim kupcima vode u prodavnicama.
steins Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Šapčani da li se igra danas rukometna utakmica? kako ono reče Isaković - nešto će se igrati, ili rukomet ili vaterpolo....:)
teacher Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Igra se jel se najavljuje po tv-u i koje je objašnjenje zašto se igra? treba mi zbog slične situacije...
ToniAdams Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ne znam oklen ti informacija - kokni radi u vodovodu i tvrdi da je stanje redovito ma redovito stanje podrazumeva te gubitke. tako je inace. makar bilo pre par god kad mi je rodjak tamo radio.
akibono Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Znam celu ekipu vatrogasaca iz voždovačke stanice, koji su najebali kao žuti ovih dana i noći(jedna od dve najveće Marićeve ekipe). To za njih nije ništa novo, ali kažu da je organizacija bila neuporediva sa onom iz '99., ili od pre pet godina kada je gorela Kolubara, sad je cirkus na kvadrat. Možda je zato Marić tako skenjan. Bilo je bolje da puste njega i Dikovića da organizuju, a da razne gašiće, babiće i ostale histerike ostave da spavaju i ne bude. Tako su i Sloba i Kluni uradili i to se pokazalo boljim Slina razvlači grane, Gašić vesla u čamcu, Zorana pokazuje pravce na mapi,.... totalni amaterizam i jeftin populizam uz mokre raščupane glave.... Tolike su PR i marketinške stručnjake skupili kod sebe, a da se ne sete da organizuju terenske štabove sa press centrima i konferencijama na licu mesta na svakih sat vremena gde bi davali svima iste konkretne informacije - ali jok, ovako je bolje za stranku i birače, da im Pink izigrava CNN i hendluje specijalne ekskluzivne informacije sa par odabranih mesta.
ficfiric Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 jel se najavljuje po tv-u i koje je objašnjenje zašto se igra? treba mi zbog slične situacije... Juce sam cuo da delegat EHF danas u 10h donosi odluku da li ce se igrati ili ne. Malopre vidim poziv na zvanicnoj strani Metaloplastike na fb-u da se dodje u halu. Pretpostavljam da je delegat doneo odluku da se igra
Аврам Гојић Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Još jednom molim da se suzdržite od ranta zbog kupovine vode. Pinosava, Beli Potok, Selo Rakovica i Ripanj su od prekjuče bez vode za piće. Verovatno su građani ovih naselja i oni koji nose pomoć takođe među značajnijim kupcima vode u prodavnicama. jesu ali kod mene juče u bakalnici u Mirijevu još malo pa masovna tuča oko paketa minakve. nemam razumevanje za takvo histerično ponašanje, vraća me u vreme potrage za lokatorima i bežanja od pomračenja sunca. prvo, to je nerazumno i nepotrebno, a drugo, sebično je.
ordi Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 nemam razumevanje za takvo histerično ponašanje, vraća me u vreme potrage za lokatorima i bežanja od pomračenja sunca. prvo, to je nerazumno i nepotrebno, a drugo, sebično je. to.
ToniAdams Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 sine, nisi ti ziveo u mirijevu devedesetih, da vidis sta je nerazumno ponasanje
Shaq Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Sve varijante sam preturio, ono što me i dalje jede jeste da su se ljudi bukvalno iz kreveta prebacivali na sprat(ove) da bi izvukli živu glavu. Nema bežanja, nema vremena... Nadam se da grešim. cak i da je da kazemo 40-50k, expresno ujutru napustilo obrenovac, nek je 10k evakuisano a nije, sta je sa ostalim ljudima? pri tom sto kazete, ko zna koliko je jos bilo roma po tim kartonskim naseljima... ne znam, dobro biti nece...
Töölönlahti Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 jel se najavljuje po tv-u i koje je objašnjenje zašto se igra? treba mi zbog slične situacije... Zabranili Sultanse na Adi?
teacher Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Zabranili Sultanse na Adi? Nisu, ali idemo low profile da ne bi uznemirili nečija osećanja. Turci i sudije su već u bg, nema teorije da se odloži. Sent from my iPad using Tapatalk HD
kapetanm Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 А пропо Пинка - у овом тренутку, на првом рекламе за тепихе, на другом дијетални препарати, на Б92 о кичменој мождини, остало рекламе и цртаћи. Ови бар причају о актуелном. Иначе - а где је Тома?
boshoku Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Još jednom molim da se suzdržite od ranta zbog kupovine vode. Pinosava, Beli Potok, Selo Rakovica i Ripanj su od prekjuče bez vode za piće. Verovatno su građani ovih naselja i oni koji nose pomoć takođe među značajnijim kupcima vode u prodavnicama. jesu tuki - juče na potezu bajloni-trg marksa i engelsa, nisi mogo se izboriš u maksijima i višnjicama, da kupiš neku desetu stvar, od krda galopirajućih goveda koji pazare vodu, koju najbolje da će kao ispomoć da nose nekome ko je zaista ugrožen Edited May 17, 2014 by boshoku
Recommended Posts