April Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Znam celu ekipu vatrogasaca iz voždovačke stanice, koji su najebali kao žuti ovih dana i noći(jedna od dve najveće Marićeve ekipe). To za njih nije ništa novo, ali kažu da je organizacija bila neuporediva sa onom iz '99., ili od pre pet godina kada je gorela Kolubara, sad je cirkus na kvadrat. Možda je zato Marić tako skenjan. Bilo je bolje da puste njega i Dikovića da organizuju, a da razne gašiće, babiće i ostale histerike ostave da spavaju i ne bude. Tako su i Sloba i Kluni uradili i to se pokazalo boljim
Bane5 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) U 8H jutros nivo Save u Beogradu je 480. Za 10 sati porastao je 20 cm. Najnizi nivo nasipa sa novobeogradske strane je uglavnom pod vodom. Edited May 17, 2014 by Bane5
kim_philby Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Да ли се ноћас јављао форумаш који је отишао у Обреновац? Блок 64? ne jos. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
April Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ali ti ljudi, sa jako malo imovine, ipak su neuporedivo mobilniji od nekoga ko ostaje da čuva imanje, ne? Sigurno. Juče kad sam bio u SC Šumice, najviše je bilo Roma. To je bio prvi talas izbeglih, oko 4 popodne.
ivy Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ustvari se verovatno moglo spreciti ali da smo istrenirani i da imamo te kise i poplave jednom godisnje ili tornado dva puta godisnje pa bi se posle nekoliko decenija i nebrojeno zrtava i stete vec istrenirali..nego razmazila nas ova nasa umereno kontinentalna klima..
Roger Sanchez Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Dakle sad je najveća opasnost prelijevanje Save u Obrenovac. Uručbirano Tapatalkićem s Lumije Jeftinjare
Skyhighatrist Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Obrenovac je ćao zdravo. Da evakuišu ove ljude pa može da preliva kol'ko hoće... A u ovom trenutku se ova Kolubarska voda preliva u Savu, jer je nivo Save niži od nivoa u samom gradu (popustio neki deo nasipa na Zabrežju) Edited May 17, 2014 by Skyhighatrist
ToniAdams Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ja se izvinjavam, nisam stigao da ispratim, kako je tekla prica o neispravnosti bg vode? ko je izdao saopstenje? mislim, lici na paniku, ali znam da su gubici naseg vodovoda preko 60 posto (!!!) sto znaci da na sve strane curi li curi, te u slucaju poplave zbilja moze doci do mesanja voda.
teacher Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ja se izvinjavam, nisam stigao da ispratim, kako je tekla prica o neispravnosti bg vode? ko je izdao saopstenje? mislim, lici na paniku, ali znam da su gubici naseg vodovoda preko 60 posto (!!!) sto znaci da na sve strane curi li curi, te u slucaju poplave zbilja moze doci do mesanja voda. saopštenje je izdao gospodin cirkularni sms...
mire Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 malopre razgovarah sa mitrovčanima, mrtvi 'ladni kažu ješić ne mrda sa linije, geometri ih teše mačvom koja je oko dva metra niža, bilo još nekih komentara koji nisu za forum, i tako
wall Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ali ti ljudi, sa jako malo imovine, ipak su neuporedivo mobilniji od nekoga ko ostaje da čuva imanje, ne?Sve varijante sam preturio, ono što me i dalje jede jeste da su se ljudi bukvalno iz kreveta prebacivali na sprat(ove) da bi izvukli živu glavu.Nema bežanja, nema vremena... Nadam se da grešim.
ToniAdams Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) a, ok. zvuci cirkularno pouzdano onda. nadam se gubitku prstiju koji su je tipkali u nesreci sa bastenskim makazama. ili cirkularnom testerom. Edited May 17, 2014 by ToniAdams
Далибор Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Rece neki ronilac da ima jos puno ljudi koji cekaju evakuaciju u Obrenovcu i da ce to da potraje jos 2 ili 3 dana. Maric je rekao da su isli po pozivima i prijavama gradjana na lokacije za evakuaciju ako sam ga dobro cuo i razumeo. A sta sa onima koji nemaju nikakvu mogucnost (telefon,mob, internet, struju...) da kontaktiraju bilo koga, a nisu lokacijski blizu "koridira" gde camci prolaze? Edited May 17, 2014 by Далибор
ficfiric Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Šapčani da li se igra danas rukometna utakmica? Igra se
Recommended Posts