steins Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 na žalost, ako su informacije koje imam tačne biće na stotine mrtvih u Obrenovcu. :( Marić izgleda još skenjanije od Vučića
teacher Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Kako stoje stvari sa mogućnošću uvodjenja restrikcija/isključenja el.energije u Srbiji? Marić rekao da neće biti restrikcija...
Skyhighatrist Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 koliko u obrenovcu ima stanovnika 40-50k? Opstina sa selima oko 75k...
Shaq Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Evo šta me užasno muči od sinoć. Obrenovac je potopljen za sat-dva u ranim jutarnjim časovima. Tamo više nema grada. Jezero, more... Obrenovac 22 divlja romska naselja. Strah me je da će biti desetine mrtvih. toga se i ja od sinoc bojim
kim_philby Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Evo šta me užasno muči od sinoć. Obrenovac je potopljen za sat-dva u ranim jutarnjim časovima. Tamo više nema grada. Jezero, more... Obrenovac 22 divlja romska naselja. Strah me je da će biti desetine mrtvih. bas to. nikoga nije bilo briga za te ljude godinama. djitler ih je gurao pod tepih a mali ce ih prodati fabrici tutkala ukoliko to bude trazio neko spolja. i eto sada se katastrofa desila. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
akibono Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Obrenovac 22 divlja romska naselja. Strah me je da će biti desetine mrtvih. Bilo je dosta roma na snimcima od juče direkt sa terena kad su izvlačeni ljudi čamcima i kamionima - valjda su počeli izvlačenja iz tih zona. Pink je DNO.... 'totalna ekskluziva, pomeraju granice u izveštavanju' jer sad imaju svoj helikopter da izveštavaju iz vazduha !!! Edited May 17, 2014 by akibono
Shaq Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Opstina sa selima oko 75k... au jbt, stomak mi momentalno preskocio..
ivy Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ma gde se moglo spreciti..ovo je kao one slike iz Kine kada svako malo padne gomila kise pa ih polavi pa vidis slike na vestima kako gaze kroz vodu do stuka/vrata a kod njih je ta kisa kao sat redovna pa svaki put plivaju a ovo kod nas je jednom u 100god,hocu da kazem da se nije moglo spreciti,jednostavno je previse vode,niko nije mogao predvideti,jeste se znalo na prognozi danima unapred ali niko nije zamislio da ce to stvarno biti bas toliko kise,a evo kod mene jos pada a prognoza je bila da ce stati jos juce..i mene jako nerviraju ljudi koji stalno nesto pametuju /moglo je ovako,moglo je onako,da je dublji kanal,da je sire korito/..a visa sila?nista?..e jbga..
steins Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 problem s romima u okolini Obrenovca je što niko nema pojma ni gde su locirana ta karton naselja ni koliko ima ljudi tamo.....bukvalno su vadili na koga nalete....
kim_philby Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ma gde se moglo spreciti..ovo je kao one slike iz Kine kada svako malo padne gomila kise pa ih polavi pa vidis slike na vestima kako gaze kroz vodu do stuka/vrata a kod njih je ta kisa kao sat redovna pa svaki put plivaju a ovo kod nas je jednom u 100god,hocu da kazem da se nije moglo spreciti,jednostavno je previse vode,niko nije mogao predvideti,jeste se znalo na prognozi danima unapred ali niko nije zamislio da ce to stvarno biti bas toliko kise,a evo kod mene jos pada a prognoza je bila da ce stati jos juce..i mene jako nerviraju ljudi koji stalno nesto pametuju /moglo je ovako,moglo je onako,da je dublji kanal,da je sire korito/..a visa sila?nista?..e jbga.. pa sori sto te nerviram ali mislim da je problem kada ljudi zive u kartonima. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
wall Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ma gde se moglo spreciti..ovo je kao one slike iz Kine kada svako malo padne gomila kise pa ih polavi pa vidis slike na vestima kako gaze kroz vodu do stuka/vrata a kod njih je ta kisa kao sat redovna pa svaki put plivaju a ovo kod nas je jednom u 100god,hocu da kazem da se nije moglo spreciti,jednostavno je previse vode,niko nije mogao predvideti,jeste se znalo na prognozi danima unapred ali niko nije zamislio da ce to stvarno biti bas toliko kise,a evo kod mene jos pada a prognoza je bila da ce stati jos juce..i mene jako nerviraju ljudi koji stalno nesto pametuju /moglo je ovako,moglo je onako,da je dublji kanal,da je sire korito/..a visa sila?nista?..e jbga.. Hvala ti.
boshoku Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 jbn tuga koliko nedostaje ovaj čovek - tadić urušio sve što je mogao, sajko kiler (kes k se) aca, dokusurava
Аврам Гојић Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 problem s romima u okolini Obrenovca je što niko nema pojma ni gde su locirana ta karton naselja ni koliko ima ljudi tamo.....bukvalno su vadili na koga nalete.... ali ti ljudi, sa jako malo imovine, ipak su neuporedivo mobilniji od nekoga ko ostaje da čuva imanje, ne?
kapetanm Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Да ли се ноћас јављао форумаш који је отишао у Обреновац? Блок 64?
Recommended Posts