John Coltrane Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Btw u Sapcu se boje i HI Zorka, manje ispustanje sumpora u vazduh je za neizlaziti iz kuce, ne daj bobe da odatle krenu otrovi-mini Cernobil u najavi:( Sent from my iPhone using Tapatalk
wall Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 mozda u lakom zaboravu obrenovca ima i nesto ne tako vidljivog, strukturalnog, rasizma. Sent from Bender's iPad using Tapatalk Ovo mi je apsolutno neprihvatljivo. Možda sam glup i naivan ali ne mogu ni da... nadam se da ovo zatišje o broju mrtvih ne znači da je odnekud doneta odluka da se o tome ne govori dok se osvaja gradska vlast gori hilandar. ali sve se nešto bojim da se veliki broj ljudi utopio u krupnju i obrenovcu.Od sinoć, vodim se mišlju da su žrtve u Obrenovcu takve da su uticale i na panične reakcije iz vlade.
Roger Sanchez Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Sirena u Bošnjacima kod Županje. :( Uručbirano Tapatalkićem s Lumije Jeftinjare
Shaq Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ljudi moji mene podilazi jeza.. koliko u obrenovcu ima stanovnika 40-50k? ljude je bukvalno zahvatila voda ujutru, a oni su izvukli koliko, svega 5k?
akibono Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Pink je pomalo mučno gledati.... sve neke 'ekskluzivne' informacije i stalna uključenja iz tzv. FMP hale sve sa grbom u pozadini.... Počinje prenos konferencije iz vlade, Predrag Marić. Ima mrtvih koje nalaze, ali neće da saopštavaju brojke. Marić je u najcrnjem mogućem stanju na TVu. Valjda neće i ovo da iskoristi 'onaj' pa uletu na pola konferencije....
kim_philby Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ovo mi je apsolutno neprihvatljivo. Možda sam glup i naivan ali ne mogu ni da... Od sinoć, vodim se mišlju da su žrtve u Obrenovcu takve da su uticale i na panične reakcije iz vlade. ma nisi ni glup ni naivan, vec mislim da je odnos prema obrenovcu tipican za jednu nebrigu. tamo su uglavnom neki nevidljivi ljudi koji uglavnom nemaju glas. meni se cini da je obrenovac bio potpuni kolaps organizacije uglavnom izazvan bas time. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
steins Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Btw u Sapcu se boje i HI Zorka, manje ispustanje sumpora u vazduh je za neizlaziti iz kuce, ne daj bobe da odatle krenu otrovi-mini Cernobil u najavi:( Sent from my iPhone using Tapatalk pa jbmum mater, pa zar ne mogu 3 dana da je obezbede, izmeste bilo šta? Za vreme bombardovanja su sve to izmeštali i premeštali......
Dagmar Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) ma nisi ni glup ni naivan, vec mislim da je odnos prema obrenovcu tipican za jednu nebrigu. tamo su uglavnom neki nevidljivi ljudi koji uglavnom nemaju glas. meni se cini da je obrenovac bio potpuni kolaps organizacije uglavnom izazvan bas time. A koji grad je vidljiv? Sabac, koji su kao spasli (cinom preuzimanja opstinske vlasti valjda)? Svilajnac? Krupanj? Stvarno, vrti se pet istih fotografija, dva snimka, juce ceo dan, a jedini ko je vidljiv je Veliki On. Velika buka, mnogo Njega, a nema nikakvih vesti, samo ovo sto procitam po forumu od ljudi koji su negde gde je poplava. Edited May 17, 2014 by Dagmar
Frank Pembleton Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Marić se bori da ne kolabira!On stvarno čovek izgara ali realno sad je samo seci uši krpi dupe Послато са WЦ шоље усинг БВК
Dagmar Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 pa jbmum mater, pa zar ne mogu 3 dana da je obezbede, izmeste bilo šta? Za vreme bombardovanja su sve to izmeštali i premeštali...... A promenili su vlast, izgleda da ce poceti da premestaju kad nahrupi voda. Tad ce da se sete.
kim_philby Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 A koji grad je vidljiv? Sabac, koji su kao spasli (cinom preuzimanja opstinske vlasti valjda)? Svilajnac? Krupanj? Stvarno, vrti se pet istih fotografija, dva snimka, juce ceo dan, a jedini ko je vidljiv je Veliki On. Velika buka, mnogo Njega, a nema nikakvih vesti, samo ovo sto procitam po forumu od ljudi koji su negde gde je poplava. mislim da je u obrenovcu potpuna infrastrukturna pustos. inace i ovo sto si napisala je tacno. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
wall Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ma nisi ni glup ni naivan, vec mislim da je odnos prema obrenovcu tipican za jednu nebrigu. tamo su uglavnom neki nevidljivi ljudi koji uglavnom nemaju glas. meni se cini da je obrenovac bio potpuni kolaps organizacije uglavnom izazvan bas time. Sent from Bender's iPad using Tapatalk Evo šta me užasno muči od sinoć.Obrenovac je potopljen za sat-dva u ranim jutarnjim časovima. Tamo više nema grada. Jezero, more... Obrenovac 22 divlja romska naselja. Strah me je da će biti desetine mrtvih.
teacher Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Konačno neki normalan čovek na tv-u... avaj, odmah posle Marića slikao se DIković, hvaleći se sjajnom organizacijom u Šapcu...
Sir Oliver Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Kako stoje stvari sa mogućnošću uvodjenja restrikcija/isključenja el.energije u Srbiji?
Recommended Posts