kim_philby Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ognjen Karisik @OKarisik 28m U Lajkovcu narod kamenovao coveka koji je podigao cenu hleba I decije hrane za 3-5 puta. #poplave #lajkovac neko video fon telefona?
KnightLore Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Pričaju da će minurati kod berkasova I jamene, be znam kolko he tačno Umesto Berkasova treba da stoji Sremska Rača, odnosno ušće Bosuta u Savu. Na tom potezu nema obradivog poljoprivrednog zemljišta nego je močvarna šuma. Miniranjem nasipa, odnosno puta Sr. Rača-Jamena bi voda pokuljala ka Bosutu koji je ionako niži od Save te voda često teče uzvodno.
Frank Pembleton Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Najgore sto koliko sam cuo sprema se medijski cirkus sutra u Sapcu.Malo im je muke...
copkillah Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ovako, stigao sam konačno kući pa da napišem malo više. Prvobitni plan je bio da kupimo malo hrane i higijenskih sredstava za bebe i da odnesemo u Šumice, ali je devojka organizovala svoj komšiluk pa smo na kraju imali prepun automobil (ne gepek, automobil) stvari koje su ljudi poslali Pošto su mi rekli da u Šumicama više ne primaju pomoć, otišao sam do sajma ali se ispostavilo da i tamo ima više nego dovoljno svega, pa su nas uputili do starog DIF-a. Stigli smo i odmah su nam do automobila dotrčali momci koji tamo volontiraju, pa smo čas posla tih 500 kesa odneli gore. Što se tiče odeće, čini mi se da nje ima i previše tamo i da bi više trebalo da se obrati pažnja na vodu i na hranu. Što se potrepština za bebe, ljudi su masovno donosili pelene, tako da njih neće da nedostaje, tako da možete da nosite kašice i sokiće, mleko u prahu i slično. Roditelji će najbolje znati šta je najpotrebnije. Takođe, ako iko ima neki stari frižider, to bi im tamo izuzetno koristilo jer imaju jedan koji je prestao da radi. Predivno je videti koliko se ljudi angažovalo, ja sam sreo tamo komšiju iz starog kraja i svi se jako trude da to sve sjajno funkcioniše i da bude spremno za ljude kada budu stigli, jer ih u tom momentu još uvek nije bilo tamo. Dakle, pravac stari DIF u Deligradskoj (mada i to može da se promeni do jutra)
Cane Vukic Prebranac Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Мртав сам уморан, али морам да вам се јавим. Тренутно све мирује. Шта ће донијети ноћ, не знамо. Породице које би могле бити најугроженије смо пребацили у Градишку, на сигурно. На једно пет мјеста смо појачавали бедем, што од Врбаса што од притоке Љевчанице. Ако издржимо вечерас, када посљедњи велики талас Врбаса одлази у Саву, успјели смо.Нажалост, током акције спашавања у близини Српца је настрадао један човјек, усљед превртања чамца.Ниво Врбаса у Бањалуци и Лакташима се спушта и то је добра вијест.Сава је на око 9 метара и креће се према Дервенти. Шамац, Бијељину и Србију чека још веће зло, бојим се. Бићу још мало на интернету, ако неког нешто још интересује. Ако не, живјели, држ'те се бафало и сви угрожени.
Filipenko Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nemam reči da opišem koliko mi se gadi ološ koja ovu tragediju koristi za ličnu/političku promociju. Potpuno neverovatno. Nadam se da će im suditi jednog dana (ne samo za to).
hazard Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nemam reči da opišem koliko mi se gadi ološ koja ovu tragediju koristi za ličnu/političku promociju. Potpuno neverovatno. Nadam se da će im suditi jednog dana (ne samo za to). ja ću opet da kažem - udavili se dabogda
Gricko Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Najgore sto koliko sam cuo sprema se medijski cirkus sutra u Sapcu.Malo im je muke... ?
boshoku Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) lepa dva posta u ovom užasu, svaka čast Ovako, stigao sam konačno kući pa da napišem malo više. Prvobitni plan je bio da kupimo malo hrane i higijenskih sredstava za bebe i da odnesemo u Šumice, ali je devojka organizovala svoj komšiluk pa smo na kraju imali prepun automobil (ne gepek, automobil) stvari koje su ljudi poslali Pošto su mi rekli da u Šumicama više ne primaju pomoć, otišao sam do sajma ali se ispostavilo da i tamo ima više nego dovoljno svega, pa su nas uputili do starog DIF-a. Stigli smo i odmah su nam do automobila dotrčali momci koji tamo volontiraju, pa smo čas posla tih 500 kesa odneli gore. Što se tiče odeće, čini mi se da nje ima i previše tamo i da bi više trebalo da se obrati pažnja na vodu i na hranu. Što se potrepština za bebe, ljudi su masovno donosili pelene, tako da njih neće da nedostaje, tako da možete da nosite kašice i sokiće, mleko u prahu i slično. Roditelji će najbolje znati šta je najpotrebnije. Takođe, ako iko ima neki stari frižider, to bi im tamo izuzetno koristilo jer imaju jedan koji je prestao da radi. Predivno je videti koliko se ljudi angažovalo, ja sam sreo tamo komšiju iz starog kraja i svi se jako trude da to sve sjajno funkcioniše i da bude spremno za ljude kada budu stigli, jer ih u tom momentu još uvek nije bilo tamo. Dakle, pravac stari DIF u Deligradskoj (mada i to može da se promeni do jutra) Мртав сам уморан, али морам да вам се јавим. Тренутно све мирује. Шта ће донијети ноћ, не знамо. Породице које би могле бити најугроженије смо пребацили у Градишку, на сигурно. На једно пет мјеста смо појачавали бедем, што од Врбаса што од притоке Љевчанице. Ако издржимо вечерас, када посљедњи велики талас Врбаса одлази у Саву, успјели смо.Нажалост, током акције спашавања у близини Српца је настрадао један човјек, усљед превртања чамца.Ниво Врбаса у Бањалуци и Лакташима се спушта и то је добра вијест.Сава је на око 9 метара и креће се према Дервенти. Шамац, Бијељину и Србију чека још веће зло, бојим се. Бићу још мало на интернету, ако неког нешто још интересује. Ако не, живјели, држ'те се бафало и сви угрожени. Edited May 16, 2014 by boshoku
Frank Pembleton Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ?Pa RTV Pink ce da natrti tamo mobilni studio, ostali ce da nagrnu sa ekipama...
Turnbull Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Bejn Selaković se javlja sa terena i kaže da je odziv odličan, ali da je lokalna šabačka organizacija tanka... Nema nikakve sumnje šta je ovo.
ficfiric Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nemam reči da opišem koliko mi se gadi ološ koja ovu tragediju koristi za ličnu/političku promociju. Potpuno neverovatno. Nadam se da će im suditi jednog dana (ne samo za to). +1 Sad je bio u vestima novinar koji je nekoliko sati sedeo u zgradi gradske uprave. Kaze da je od pocetka mirisalo na ovakav epilog, da su odvojeno sastancili gradonacelnik i Mihajlovic Z. Pominjao je i neke nepoznate likove iz obezbedjenja, itd... Nisam bas slusao pazljivo posto sam pricao mobom, ali to sam ukacio.
Gricko Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Pa RTV Pink ce da natrti tamo mobilni studio, ostali ce da nagrnu sa ekipama... Ovaj snosaj sa nasim mozgovima postaje stvarno gori od poplava!
Recommended Posts