Frau Gabrijela Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) @ Frau Gabrijela, slusala sam na Studiu B predsednika opstine Krupanj. Rekao je da je situacija dosta teska, objasnjavao stanje ali nisam ukacila da li je stigla neka pomoc pa da, to mi je strašno. oni, nesretni, traže, zovu, mole, ali niko ne pominje da je iko pritekao u pomoć. ima ko bi hteo, ali nemaju helikoptere na raspolaganju, a tamo se ne može kopnenim vozilima. :( edit: veljo, hvala. odlično ako je tako. Edited May 16, 2014 by Frau Gabrijela
ficfiric Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nego, reka ima dve obale. Sta ce biti sa Sremcima? Klenak, Jarak,...
nera Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Da, rekao je da sumnogi sklonili decu kod rodjaka koji zive u brdima li su se pokrenula brojna klizista pa ni tamo nije bezbedno. Oni su bas u gadnom problemu.
boshoku Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 što je nagore, pičkousni će i na ovo, ko na one zimske smetove, da ubere poene...
Prospero Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nego, reka ima dve obale. Sta ce biti sa Sremcima? Klenak, Jarak,... Nema sanse da se na toj strani uradi bilo sta... by TT via Nokia
ficfiric Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nema sanse da se na toj strani uradi bilo sta... Sad je red da se Sapcani oduze Jarcanima
EmptyClip Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nego, reka ima dve obale. Sta ce biti sa Sremcima? Klenak, Jarak,... Гледајте ви гејаци да се не подавите, манте се нас <_< Без зезања, видећемо до јутра шта ће бити. Ваљало би да Митровица издржи па ће вероватно ид јутра нови талас добровољаца кренути на обале.
Dr Arslanagić Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Off(?) topic: ubijen Velibor Dunjic? jeste. kakve to ima veze sa poplavom?
Anonymous Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ministar pravde zajedno sa 400 zatvorenika brani bedem! Oni su tu još i najmanji problem, dobiće valjda svako slobodan vikend, ili slično. Veći problem su navijači, SNS-ovci, Kristijan, dobrovoljci sa Kosova i ko zna ko još.
Skyhighatrist Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Otku' znam, Sabac, navijaci, zajedno na nasipe, uraa...
EmptyClip Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ognjen Karisik @OKarisik 28mU Lajkovcu narod kamenovao coveka koji je podigao cenu hleba I decije hrane za 3-5 puta. #poplave #lajkovac
Turnbull Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Verovatno si u pravu, ali ja stvarno ne razumem šta fakin ministar pravde traži na bedemu. A priznajem da mi ni pomisao od 400 zatvorenika na jednom mestu u stanju popriličog haosa, zajedno sa svim kristijanima i ostalim, nije baš mila.
kobni zelaya Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 meanwhile, in montenegro... Došlo i Nikicinih pet minuta, malo da se brčne tamo-amo...
Recommended Posts